Deprem Haberi

Deprem Haberi

Son dakika deprem haberi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deprem haberi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deprem haberi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Haberi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem haberi gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 deprem haberi haberi bulunmuştur. Tüm deprem haberi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van depremi sonrası 'büyük deprem' açıklaması! 'Bölge yükseliyor' dedi ve haberi verdi
Van depremi sonrası 'büyük deprem' açıklaması! 'Bölge yükseliyor' dedi ve haberi verdi AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Van'ın Tuşba ilçesinde saat 21.35'te 5.0 büyüklüğünde çevre illerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin 18.89 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı. Deprem sonrası peş peşe açıklamalar geldi. Van depreminin büyük bir depremin habercisi olup olmadığı merak ediliyor. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. İşte haberin detayları...
12.06.2022 Gündem
Ege'de yeni fay hattı keşfedildi! Korkutan gelişme, İstanbul ve Marmara depremi...
Ege'de yeni fay hattı keşfedildi! Korkutan gelişme, İstanbul ve Marmara depremi... Ege Denizi'nde yeni fay hattı keşfedildi. Korkutan gelişmeyi son dakika açıkladılar. Daha önce karada bilinmeyen fayların uzantılarına Ege Denizi tabanında rastlandı. Bilim insanları TÜBİTAK'ın Marmara Araştırma Gemisi ile çıktıkları ikinci deprem araştırma seferinde de önemli bulgulara ulaştı. İşte son dakika haberinin detayları...
14.05.2022 Gündem
Van'da 3.7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Van'da 3.7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında Van'ın Saray ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
8.04.2022 Gündem
Gürcistan'da 4.5 büyüklüğünde deprem!
Gürcistan'da 4.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan yapılan açıklama, Gürcistan'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin merkez üssünün Ardahan sınırına yakın Chokhatauri kenti olduğu öğrenildi.
15.03.2022 Gündem
Korkutan büyük Marmara depremi açıklaması! Uzman tarih verdi ve duyurdu
Korkutan büyük Marmara depremi açıklaması! Uzman tarih verdi ve duyurdu Düzce'de dün meydana gelen 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar depremin ardından kendilerini sokaklara atarken, bölgede art arda artçı depremler meydana geldi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından akıllara "Düzce'de depremi büyük Marmara depreminin habercisi mi?" sorusu geldi. Depremle ilgili değerlendirmelerde bulunan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, 1999 depremine dikkat çekip çağrı yaptı. İşte detaylar...
18.11.2021 Gündem
Elazığ'da 3.7 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 3.7 büyüklüğünde deprem Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 16.49'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
24.05.2021 Gündem
Akdeniz'de deprem!
Akdeniz'de deprem! Gelen son dakika haberine göre; Akdeniz'de 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
25.07.2020 Gündem
En son deprem nerede oldu? Deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli son depremler listesi
En son deprem nerede oldu? Deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli son depremler listesi Gelen bir son dakika haberine göre Akdeniz'de Girit'in güneyinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.51'de gerçekleşen deprem, Girit Adası'nda şiddetli bir şekilde hissedildi. AFAD'ın geçtiği verilere göre depremin derinliği 6.65 kilometre olarak ölçüldü. Bu haberin ardından 'En son deprem nerede oldu? Deprem Türkiye'de hissedildi mi?' sorusu internette araştırılıyor. İşte 2 Mayıs AFAD ve Kandilli son depremler listesi...
2.05.2020 Gündem
Akdeniz’de yaşanan deprem Denizli’de de hissedildi mi? Denizli’de deprem mi oldu?
Akdeniz’de yaşanan deprem Denizli’de de hissedildi mi? Denizli’de deprem mi oldu? EMSC’nin geçtiği verilere göre Akdeniz açıklarında 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli’de de hissedilen depremin ardından vatandaşlar arama motorları üzerinden ‘’Denizli’de deprem mi oldu?’’ sorusunu sormaya başladı.
30.01.2020 Gündem
Deprem kahini 3 gün önce uyarmış!
Deprem kahini 3 gün önce uyarmış! Sosyal medyada deprem kehanetlerinde bulunan Tayvanlı Dyson Lin'in Manisa depremini bilmesinin ardından Elazığ depremini de tutturdu. Dyson Lin, 3 gün önceki paylaşımında "Türkiye'nin doğusu büyük tehlike altında" uyarısını yaptığı ortaya çıktı.
25.01.2020 Gündem
İstanbul'da deprem... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama
İstanbul'da deprem... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili brifing aldı. Şu ana kadar 28 artçı olduğunu söyleyen Erdoğan, ''Daha da devamı mümkün olan durum'' dedi. Depremde 8 vatandaşın yaralandığını açıklayan Erdoğan, "Bu zamanlarda çok açıklama yapanlar olur, bu açıklamalar kimseyi yanıltmasın. Köprüyü kullanmayın diyenler var, bunu fırsata çevirmek isteyenler var. Böyle bir şey söz konusu değil" dedi.
26.09.2019 Gündem
Son dakika... 6.2 büyüklüğünde depremle sarsıldılar!
Son dakika... 6.2 büyüklüğünde depremle sarsıldılar! Fiji'de merkez üssü başkent Suva'nın 307 km doğusu olan 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.03.2019 Dünya
Son dakika: Marmara'dan sonra Ege Denizi'nde de deprem
Son dakika: Marmara'dan sonra Ege Denizi'nde de deprem Dün Marmara Denizi'nde meydana gelen depremden sonra bugün de Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
7.09.2018 Gündem
Bakan açıkladı: Gemlik için planlama süreci başlıyor
Bakan açıkladı: Gemlik için planlama süreci başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bursa'nın Gemlik ilçesinde deprem tehlikesi altında bulunanların nakline ilişkin planlama sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını belirterek, "Bu planlama süreci içerisinde nasıl, nerede, ne yapılacak onlara karar verilecek ve çok hızlı olarak da burada konutlar inşa edilip risk taşıyan binalar yavaş yavaş taşınacak. Bütün çalışmalar tabii ki Türkiye'yi sağlam bir zemin üzerinde oturtabilmek planı üzerine kurulu." dedi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... İzmir'de peş peşe depremler
Son dakika... İzmir'de peş peşe depremler İzmir'den son dakika deprem haberi geldi. İzmir'de bu sabah saat 08:13'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 08:30'da ise 3,9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Irak'ta son deprem 04.46'da oldu
Irak'ta son deprem 04.46'da oldu IRAK sallanmaya devam ediyor. Son deprem sabaha karşı saat 04.46'da orta büyüklükte oldu. Bu deprem, 7.3 büyüklüğündeki büyük depremin artçıları olarak görülüyor.
14.11.2017 Dünya
Korkutan deprem haberi! Almanlar açıkladı, Türkiye'de...
Korkutan deprem haberi! Almanlar açıkladı, Türkiye'de... Almanya'da yapılan bir araştırmada, bilim adamları İstanbul'da 7 büyüklüğünde bir deprem yaşanacağı konusunda uyarıda bulundu. Mevcut tahminler, Kuzey Anadolu Fay Hattı'nda meydana gelecek depremin merkez üssü Marmara Denizi'nin doğusu olacak.
29.09.2021 Gündem
Çanakkale'de bir deprem daha
Çanakkale'de bir deprem daha Çanakkale'den son dakika deprem haberi geldi. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, 4 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.
22.02.2017 Yaşam
Son dakika deprem haberi... Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem!
Son dakika deprem haberi... Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Doğu Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Son Deprem Haberi: Özbekistan'da 5 büyüklüğünde deprem!
Son Deprem Haberi: Özbekistan'da 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika alınan habere göre Özbekistan'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Özbekistan'ın güneyindeki Kaşkaderya vilayetinde 5 büyüklüğünde hissedildi. Son deprem verilerine göre bugün yerel saatle 17.11'de (TSİ 15.11) ülkenin güneyindeki Kaşkaderya vilayetine bağlı Şehrisebz kenti yakınında 5 büyüklüğünde deprem oldu.
29.09.2021 Gündem
Karadeniz'de deprem! İstanbul'dan da hissedildi
Karadeniz'de deprem! İstanbul'dan da hissedildi Karadeniz açıklarında meydana gelen deprem 4.0 büyüklüğünde ölçüldü.
29.04.2015 Yaşam
Eyvah! Deprem şarap şişelerini kırdı
Eyvah! Deprem şarap şişelerini kırdı 1999’daki deprem sırasında şanslılardandık...
29.08.2014 Arşiv
Son sözü 'Anneciğim' oldu!
Son sözü 'Anneciğim' oldu! Türkiye öğretmenlerine ağlıyor. İşte depremde hayatını kaybeden öğretmenlerin hikayeleri...
29.09.2021 Gündem
Deprem önlemleri konuşuldu
Deprem önlemleri konuşuldu Bakanlar Kurulu toplantısında deprem önlemleri konuşuldu
29.09.2021 Gündem
Ankara’da 7.2 alarmı
Ankara’da 7.2 alarmı Van’dan deprem haberi gelir gelmez Ankara harekete geçti. Cumhurbaşkanı Van Valisi’ni aradı, bilgi aldı, Başbakan ve bakanlar Van’a gitti, “Ana” uçağı ile arama kurtarma ekipleri ve yardım malzemeleri gönderildi, Genelkurmay 3 nakliye uçağını AFAD’a tahsis etti. Kılıçdaroğlu da bugün Van’a gidiyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Haberi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem haberi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.