Denizbank Kredi

Denizbank Kredi

Son dakika Denizbank kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Denizbank kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Denizbank kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizbank Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizbank kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 705 denizbank kredi haberi bulunmuştur. Tüm denizbank kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı! 3 ay ödemesiz 55 bin lira, başvurular internetten, 5 yıl vade imkanı
Kredi fırsatı! 3 ay ödemesiz 55 bin lira, başvurular internetten, 5 yıl vade imkanı 3 ay geri ödemesiz kredi imkanı! Avantajlı faiz oranları kredi kullanacakları bekliyor. Üst limitin 55 bin lira olarak belirlendiği kredi paketinde geri ödeme süresi 60 aya kadar çıkıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar için kredi geri ödemesi küçük taksitlerle yapılabiliyor. DenizBank kredi detaylarını paylaştı. Başvurular internet aracılı ile yapılabiliyor. Ayrıca banka şubelerinden de nüfus cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. Kamu çalışanlarına özel olarak sunulan 3 ay geri ödemesiz kredide dosya masrafı ödenmiyor.
9.01.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı...
Kredi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı... Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrası bankaların yeni kredi faizleri de belli oldu. Bankalar tek tek açıkladı. İhtiyaç, konut, taşıt kredilerinin faiz oranları değişti. Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde güncel faiz oranları sıklıkla merak ediliyor. Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, ING, Akbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte güncel kredi faiz oranları
22.10.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Kredi kartlarıyla...
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Kredi kartlarıyla... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri ilgilendiriyor. Hayata geçirildi. DenizBank'tan yeni uygulamaya ilişkin açıklama yapıldı. Tüm temassız kredi kartlarıyla ödeme yapılabiliyor. Taksi şoförlerinin telefonları artık POS cihazı gibi ödeme kabul cihazına dönüşüyor. BiTaksiPOS uygulamasını duyuran DenizBank, tanıtıma özel olarak yüzde 50 indirim yapılacağını da duyurdu. İndirim DenizBank kredi kartıyla 11 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında yapılacak ilk harcamaya özel olacak.
12.10.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Ülke ekonomisine temin edilen taze finansman kaynaklarına bir yenisi daha eklendi. DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, 410 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildiği bildirildi. Kredi, turizm, gemicilik, ihracata yönelik sanayi ve tarım başta olmak üzere müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak.
5.06.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk, sınırlı sayıda...
DenizBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk, sınırlı sayıda... DenizBank harekete geçti. İmzalar atıldı. Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor. Dev banka müşterilerinin kullanımına sundu. Sınırlı sayıda üretildi. İndirim imkanı bulunuyor. DenizBank, ödeme teknolojilerinin önde gelen kurumlarından Mastercard ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında metal kredi kartını müşterilerinin kullanımına sundu.
19.04.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları...
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları... DenizBank resmen duyurdu ve tamamen değişti. Kredi kartları ile ilgili önemli açıklama geldi. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerine yeniliği duyurdu. Kredi kartlarında değişiklik yapıldı ve dikey olarak tasarlandı. Kart numarası ise arka yüze taşındı. Ön yüzünde de sadece isim yazıyor. Fiziksel olarak kart ihtiyacı ortadan kaldırıldı, saniyeler içinde kullanılabiliyor. Başvurular onaylandığı takdirde sanal kart bilgileriyle hemen işlem yapılabiliyor. Öte yandan indirim ve özel ayrıcalıklarla ilgili de duyuru yapıldı.
30.03.2021 Ekonomi
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Bankalar tek tek açıkladı. Yeni faiz kararı! Rakamlar netleşti. Bankalar müşterilerine yeni kararı duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor. Bugünden itibaren geçerli olacak. Vakıfbank ve Denizbank faiz kararını açıkladı. Faizler yükseldi. Nakit ihtiyacı olan kişilerin KMH üzerinden kullanacakları kredilerde faiz miktarı bugünden itibaren geçerli olmak üzere arttı. Karar müşterilere uygulama tarihinden önce SMS ile duyuruldu. Paraya ihtiyacı olanlar faiz kararı öncesi kredili mevduat hesaplarından nakit kullanımı gerçekleştirdi. Vakıfbank ek hesap faizini aylık yüzde 1,79’dan 1,89; gecikme faizi aylık 2,09’dan yüzde 2,19’a çıkardı. Denizbank ise kurtaran hesabında faiz oranı 1.89, gecikme faiz oranı 2.19 olarak uygulayacağını duyurdu.
25.02.2021 Ekonomi
DenizBank'tan flaş açıklama! 6 ay faizsiz...
DenizBank'tan flaş açıklama! 6 ay faizsiz... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Dev bankadan yapılan açıklamada 6 ay faizsiz kredi ile ilgili detaylar paylaşıldı. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından yapılan açıklamada 2021'de ekonominin büyüyeceğine vurgu yapılarak DenizBank'ın özellikle üreticiye sağladığı destekler açıklandı. Yaklaşık 4 milyar TL tutarındaki krediyi ertelediklerini belirten Ateş, "Üreticinin tarımsal faaliyetini sürdürmesi için 6 aya kadar faizsiz dönem ile finanse ettiğimiz Üretici Kart tarafında yüzde 25 ciro artışı ile de desteğimizi sürdürüyoruz." dedi.
22.12.2020 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı duyurdu. DenizBank'tan ekonomiye önemli destek geldi. Bankadan yapılan açıklamada 42 bankadan 780 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlandığı ve yüzde 115 yenileme oranıyla da en yüksek tutar artışının sağlandığı belirtildi. Müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak olan kredi, ekonomiye katkı sağlayacak. Öte yandan DenizBank'ın mesai saatlerinde de koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler dolayısıyla değişikliğe gidildi.
7.12.2020 Ekonomi
Denizbank duyurdu! Değişti, bugün başladı
Denizbank duyurdu! Değişti, bugün başladı Denizbank tüm vatandaşları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Dev banka harekete geçti. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar bugün uygulanmaya başlıyor. Banka yeni kararı tüm müşterilerine duyurdu.
2.12.2020 Ekonomi
Denizbank'tan güzel haber! Para transferi...
Denizbank'tan güzel haber! Para transferi... Denizbank milyonlarca müşterisini ilgilendiren bir karara imza attı. Denizbank, Merkez Bankası’nın 18 Aralık’tan itibaren pilot uygulamasına başlayacağı FAST Sistemi (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) kapsamında, tanımlanacak Kolay Adres bilgileri ile 7 gün 24 saat para transferi imkanı sağlıyor. Telefon numarası, e-posta veya kimlik numarası gibi hatırlanması kolay bilgiler kullanılarak Türk Lirası para transferleri yapılabilecek.
19.11.2020 Ekonomi
Denizbank duyurdu! Yarın başlıyor, değişti
Denizbank duyurdu! Yarın başlıyor, değişti Denizbank'tan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren karar! Dev banka harekete geçti. Yarından itibaren başlıyor. Müşterilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bankadan açıklama geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de geçerli olacak.
18.11.2020 Ekonomi
Dev banka KOBİ'ler için harekete geçti! Yıl sonuna kadar ödemesiz...
Dev banka KOBİ'ler için harekete geçti! Yıl sonuna kadar ödemesiz... TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yaptığı açıklama sonrası Denizbank harekete geçti. "TOBB Nefes Kredisi" projesinde katılımcı banka olarak yer alacak olan Denizbank KOBİ'lere yıl sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi yapılmadan 100 bin TL'ye kadar kredi kullanım imkanı sunacak.
27.04.2020 Ekonomi
Dikkat! MTV’nin ilk taksidini kaçırmayın!
Dikkat! MTV’nin ilk taksidini kaçırmayın! Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksit ödemesi ocak ayı itibarıyla başladı.
17.01.2020 Ekonomi
Dursun Özbek: Gerekli izinleri aldık
Dursun Özbek: Gerekli izinleri aldık Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan kurulunda açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
'Kulüp başkanlığı ciddi iştir'
'Kulüp başkanlığı ciddi iştir' Sadri Şener bu konu, bordo-mavili takımın mali durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.02.2015 Trabzonspor
5.5 milyar dolarlık dev rafineride kredi sürprizi
5.5 milyar dolarlık dev rafineride kredi sürprizi Aliağa’ya kurulacak Star Rafineri’sine 500 milyon dolar kredi sağlayacak 2 uluslararası kuruluş projeden çekildi...
18.03.2014 Ekonomi
Galatasaray’ın % 34’ü resmen Belçikalılar’ın
Galatasaray’ın % 34’ü resmen Belçikalılar’ın Galatasaray Sportif A.Ş’ye 35 milyon dolara yakın kredi kullandıran ancak, Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği ile Sportif A.Ş’nin birleşme niyetinden rahatsız olan Denizbank, elindeki tüm rehinli Sportif A.Ş hisselerini kaydileştirdi
8.11.2006 Ekonomi
Dolandırıcılığa karşı şifreli kredi kartı
Dolandırıcılığa karşı şifreli kredi kartı Denizbank, kredi kartında dolandırıcılığın önüne geçmek için EMV tabanlı chip kart teknolojisine geçti. Kredi kartı kullanırken kimlik gösterme zorunluluğunu da ortadan kaldıran sistemin 2005 yılına kadar tüm bankalarca kullanılması gerekiyor
8.01.2003 Ekonomi
Denizbank da Bonus verecek
Denizbank da Bonus verecek Garanti Bankası'nın Bonus Cardı 2003 Nisan'ından itibaren Denizbank şubelerinden de verilmeye başlanacak
24.12.2002 Ekonomi
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Denizbank Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizbank kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.