Gazete Vatan Logo

Denizbank da Bonus verecek

Garanti Bankası'nın Bonus Cardı 2003 Nisan'ından itibaren Denizbank şubelerinden de verilmeye başlanacak

Garanti Bankası ve Denizbank'ın başlattığı işbirliği kapsamında, Garanti'nin ilk chipli Bonus Card'ı, 2003 Nisan itibariyle Denizbank şubelerinden de verilmeye başlanacak. Halen 1.8 milyon Bonus Card sahibi, 350 bin Denizbank kredi kartı sahibi bulunuyor. Bonus Card, bu işbirliği sonrasında 2003 yılında kullanıcı sayısını 3 milyona çıkarmayı hedefliyor.
Anlaşmayla birlikte, Denizbank Bonus Card sahiplerinin de aynı Bonus oranlan ve taksit
sayılarından faydalanacağı, yapılan işbirliği sayesinde üye işyerlerinin cirolarında önemli artışlar olacağı kaydedildi.
İşbirliğinin tanıtımı nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergün Özen, rekabetin yoğunlaştığı kredi kartı sektöründe yeni bir marka yaratmanın zorluğuna ve teknolojik altyapı ihtiyacına dikkat çekerek, şöyle dedi:
"Bu tip yaklaşımların, kredi kartlarında pazar büyüklüğünü gelişmiş ülkeler düzeyine çıkarmak
yolunda optimum çözüm olduğuna inanıyoruz. Bu tip işbirliklerine her zaman açığız. Başka bankalar da gelirse, bakarız."
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş de Garanti Bankası ve Denizbank'ın paylaşarak büyüme stratejisini uygulayarak, Türk bankacılık sektöründe önemli bir ilki gerçekleştirdiğini vurguladı.
Ateş, "Garanti ile maliyetleri paylaşacağız, ceplerimiz ayrı olacak. Bu işbirliği 5 yıllık bir süreyi kapsıyor. Başka bir bankayla anlaşmamız yok, olamaz" dedi.

Haberin Devamı