Defne Samyeli Sevgilisi

Defne Samyeli Sevgilisi

Son dakika Defne Samyeli sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Defne Samyeli sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Defne Samyeli sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Defne Samyeli Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defne samyeli sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 defne samyeli sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm defne samyeli sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli bu kez kaçamadı! Aşkları belgelendi, Onur Arıkan ile birlikte...
Defne Samyeli bu kez kaçamadı! Aşkları belgelendi, Onur Arıkan ile birlikte... Son dönemde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan, özel hayatıyla da gündeme gelen Defne Samyeli, bu kez kaçamadı. Geçtiğimiz aylarda kendisinden dokuz yaş küçük iş insanı Onur Arıkan ile aşk yaşadığı öğrenilen ve her defasında görüntülenmekten son anda kurtulan 49 yaşındaki ünlü sunucu ve şarkıcı, bu kez yakayı ele verdi! İşte son dakika magazin gelişmesinin detayları...
26.02.2022 Magazin
Boşanıyoruz
Boşanıyoruz CEM Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli’yle önceki akşam Etiler Da Mario restoranda baş başa yemek yedi.
4.06.2018 Magazin
Defne Samyeli'den 'aşk' açıklaması: Ali Sunal ile...
Defne Samyeli'den 'aşk' açıklaması: Ali Sunal ile... Defne Samyeli, Ali Sunal ile aşk yaşıyor haberleri üzeirne açıklama yaptı. 'Aynı dernekte çalışıyoruz, aşk yok' dedi.
29.09.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Defne Samyeli ile Ali Sunal...
Yılın aşk bombası! Defne Samyeli ile Ali Sunal... Güzelliği ile her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü haber spikeri Defne Samyeli ile oyuncu Ali Sunal aşk yaşıyor.
29.09.2017 Magazin
Defne Samyeli'den 'Deren' itirafı!
Defne Samyeli'den 'Deren' itirafı! Defne Samyeli, oyunculuğa adım atan kızı Deren’e tam destek verdi. Defne Samyeli kızı Deren'le aynı dizi için teklif aldıklarını sözlerine ekledi...
23.03.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile birlikteliği ile daha önce gündeme gelen Cem Yılmaz'ın bu kez Necla Karahalil ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Peki Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kaç yaşında?
3.03.2024 Magazin
Defne Samyeli'ye 'şiddet' sorusu!
Defne Samyeli'ye 'şiddet' sorusu! Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir Emircan Şahin'le birlikteydi. İki sevgili arasında birkaç hafta önce büyük bir kavga yaşanmıştı. O kavga sırasında da Derin, sevgilisi tarafından darp edilmişti. Önceki Bebek'te görüntülenen Defne Samyeli'ye, Derin Talu hakkındaki soru soruldu.
8.05.2023 Magazin
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma!
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma! Deren ve Derin Talu kardeşler katıldıkları defilede görüntülendi. Deren Talu, kardeşine yaşadığı şiddet olayıyla ilgili soru sorulmasını engelledi.
4.05.2023 Magazin
Kızı darp edilmişti: Bir anne olarak içimi soğutacak ceza yok!
Kızı darp edilmişti: Bir anne olarak içimi soğutacak ceza yok! Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulamıştı. Önceki akşam Bebek'te görüntülenen ünlü isim, gazetecilerle şiddet olayıyla ilgili konuşarak; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.04.2023 Magazin
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama!
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama! Defne Samyeli, 2011 yılında boşandığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulamıştı. "Gereken tüm açıklamaları ben yapacağım" diyen Defne Samyeli, 19 yaşındaki kızının eski sevgilisine karşı açacağı olası dava konusunda da bilgilendirme yaptı.
21.04.2023 Magazin
Defne Samyeli şiddet iddialarına son noktayı koydu: Kızım  Derin Talu darp edildi!
Defne Samyeli şiddet iddialarına son noktayı koydu: Kızım Derin Talu darp edildi! Defne Samyeli'nin 2011 yılında ayrıldığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu, sevgilisi Emircan Şahin'den şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme geldi. Samyeli, 19 yaşındaki küçük kızı Derin'in darp edildiği haberlerini doğruladı.
20.04.2023 Magazin
Defne Samyeli'ye Deren Talu ve Baran Tınaz sorusu!
Defne Samyeli'ye Deren Talu ve Baran Tınaz sorusu! Spikerliği bıraktıktan sonra kariyerine şarkıcı olarak devam eden Defne Samyeli, 26 yaşındaki kızı Deren Talu'nun, sevgilisi Baran Tınaz ile olan ilişkisinin sona ermesi hakkında yöneltilen soruya cevap verdi.
27.03.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı!
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı! Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
18.01.2023 Magazin
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var'
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var' Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu önceki akşam katıldığı bir ödül töreninde giydiği siyah mini elbisesiyle adından söz ettirdi. Gece için siyah transparan bir elbise tercih eden Talu'ya sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.
4.12.2022 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin el ele görüntülendi
Miray Daner ve Oğulcan Engin el ele görüntülendi Magazin dünyasında son dönemin gözde çiftlerinden Oğulcan Engin (31) ile oyuncu Miray Daner (23), önceki akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.
26.02.2022 Magazin
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz ile romantik pozlarını paylaştı
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz ile romantik pozlarını paylaştı Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, Instagram hesabından sevgilisi Baran Tınaz ile pozlarını paylaştı.
7.01.2022 Magazin
Ece Seçkin'den transparan ve sütyensiz giyim!
Ece Seçkin'den transparan ve sütyensiz giyim! Transparan kıyafetle sahneye çıkan Gülşen ve Defne Samyeli'den sonra şarkıcı Ece Seçkin konserinde transparan giymekle kalmadı üst parçada ise sütyen giymedi.
17.10.2021 Magazin
Deren Talu itiraf etti! 'Aşk benim için...'
Deren Talu itiraf etti! 'Aşk benim için...' Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Deren Talu, Alem Dergisi’ne kapak oldu. Talu, 'Oyunculuk mu,modellik mi?' sorusuna da yanıt verdi.
28.01.2021 Magazin
"Küçücüğüm her şeyim"
"Küçücüğüm her şeyim" Cem Yılmaz (46) ile 3 aydır aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya (28) önceki akşam Sarıyer-Reşitpaşa’daki bir restoranda yemekteydi. Aynı mekanda ailesiyle doğum gününü kutlayan Nilgün Belgün’ün torunu Derin Demiralp çiftle çektirdiği fotoğrafı Instagram’a yükleyince magazin muhabirleri restorana koştu.
8.03.2020 Magazin
Defne Samyeli'den yeni Cem Yılmaz hamlesi!
Defne Samyeli'den yeni Cem Yılmaz hamlesi! Sunucu Defne Samyeli, oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan eski sevgilisi Cem Yılmaz’la olan fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.
19.02.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya neden Cem Yılmaz'la birlikte?
Serenay Sarıkaya neden Cem Yılmaz'la birlikte? Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz aşkı, ikilinin Atina tatilinden sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar ile ortaya çıktı. Sarıkaya'nın itirafı, usta komedyenin eski sevgilisi Defne Samyeli'nin açıklaması ve Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'nun bir soruya verdiği cevabın da etkisiyle sürpriz ilişki, günlerdir magazin gündeminin ilk sırasındaki yerini koruyor.
14.02.2020 Magazin
Defne Samyeli'den Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması
Defne Samyeli'den Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması Sunucu Defne Samyeli, yaklaşık 1,5 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Atina'da sokaklarında görüntülenmesiyle ilgili konuştu.
8.02.2020 Magazin
Defne Samyeli'den kızları Deren ve Derin’e kalpli mesaj
Defne Samyeli'den kızları Deren ve Derin’e kalpli mesaj Kızkardeşler birbirinin fotoğrafını çekerek instagram hesaplarından paylaştı. Anneleri Defne Samyeli, Deren ve Derin'in bu karelerini yorumsuz bırakmadı.
22.10.2019 Magazin
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil Komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli, 'Karakomik Filmler' serisindeki rol arkadaşları Necip Memili ve Ozan Güven ile ünlü oyuncuların kız arkadaşlarıyla görüntülendi.
21.09.2019 Magazin
Cem Yılmaz: Memelerine memelerine zerkediyormuş!
Cem Yılmaz: Memelerine memelerine zerkediyormuş! Komedyen Cem Yılmaz, hakkında yapılan 'gençlik aşısı yaptırıyor' şeklindeki haberi esprili bir şekilde yalanladı.
21.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Defne Samyeli Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defne samyeli sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.