Dedektif

Dedektif

Son dakika dedektif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dedektif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dedektif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dedektif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dedektif gelişmeleri de dahil olmak üzere 534 dedektif haberi bulunmuştur. Tüm dedektif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu Senaryosunu Mehmet Kurtcebe Turgul'un kaleme aldığı "Bence Katil Öldürdü" adlı tiyatro eseri, Mecidiyeköy Büyük Sahne'de seyircinin beğenisine sunuldu.
24.03.2024 Yaşam
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler Giresun’un Bulancak ilçesinde bir market çalışanları, markette bir müşterinin düşürdüü altın kolyeyi 69 gün iz sürerek sahibine ulaştırdı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, market çalışanlarını teşekkür belgesi takdim etti.
7.03.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı Türkiye'de İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
5.02.2024 Gündem
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında MİT ve İstanbul Emniyeti tarafından İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda MOSSAD'a dolaylı yoldan bilgi sattığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.
2.02.2024 Gündem
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
20.10.2023 Gündem
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde Polisiye edebiyatının dünyaca ünlü ismi Agatha Christie’nin ölümsüz eseri Doğu Ekspresi'nde Cinayet, görsel efektlerle Türkiye’de ilk kez tiyaro sahnesinde izleyici ile buluşuyor.
2.10.2023 Kültür Sanat
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen ABD merkezli Politico, Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde F-16 satışına dair dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
15.07.2023 Dünya
Dedektif karga, güvenlikçinin önüne iki parmak bıraktı! Akılalmaz olay
Dedektif karga, güvenlikçinin önüne iki parmak bıraktı! Akılalmaz olay İstanbul'da eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti. Bir karga, akaryakıt istasyonunda görevli güvenlikçi Hayrettin Doğan’ın önüne konarak bir insan ayağına ait işaret ve baş parmağı bırakıp uçtu. Cinayet şüphesinin de değerlendirildiği olayda polis parmakların sırrını çözmek için çalışma başlattı.
22.06.2023 Yaşam
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık'
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık' Adana’da bir kişi kendisini işten çıkaran patronundan intikam almak için PTT’nin baş dağıtıcısını da kullanarak kumpas kurdu. Eski patronuna 80 bin TL’lik icra göndererek banka hesaplarına ve otomobiline haciz konuldu. Avukat Ömer Uruç olayın peşine düşerek kumpası ortaya çıkartıp konuyu yargıya taşıdı.
13.06.2023 Yaşam
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti...
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti... Seri katillerin sıkça rastlandığı ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisini kampüsteki evlerinde vahşice öldüren katil Bryan Kohberger ile 70'li yılların canisi Ted Bundy arasındaki benzerlikler gözler önüne serildi. Bundy'nin eski avukatının söyledikleri, adeta kan dondurdu.
29.05.2023 Dünya
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.
18.05.2023 Dünya
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay Playboy modeli Jasmine Fiore, 2009 yılında henüz 28 yaşındayken cinayete kurban gitmişti. Onun gibi Playboy modeli olan ve Hugh Hefner'ın kız arkadaşı olan Holly Madison, 2022'de cinayeti araştırmaya başladı ve Playboy cinayetlerinin hepsini belgesele çevirdi. Fiore'nin cesedinin teşhis edilme şekli ise kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde yapılmıştı.
24.01.2023 Dünya
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay ABD'nin Vermont eyaletinde bulunan bölgenin gizemi 80 yıldır çözülemedi. Bir bir ortadan kaybolan insanlar, orada yaşayanlarda büyük endişe ve panik yarattı. En 'doğaüstü' olan kayıp ise, otobüs hareket halindeyken sırra kadem basan kişiydi. İşte hakkında uzaylılardan şehir efsanelerine kadar pek çok teoriler ortaya atılan 'Bennington Üçgeni'ne dair kan donduran detaylar...
10.01.2023 Dünya
Pastanede basıldı! İş insanından kadınlar tuvaletinde iğrenç hareket
Pastanede basıldı! İş insanından kadınlar tuvaletinde iğrenç hareket İş insanının iğrenç hareketi tepki çekti. Pastanede tuvalete giden kadın yaşadıkları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Tuvalet kabininde iş insanıyla karşılan kadın, önce bağırıp çığlık attı sonra da bakın ne yaptı? İşte haberin detayları...
6.01.2023 Dünya
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
29.12.2022 Gündem
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay Nicholas'ın Frederic'e dönüşümü dünyada büyük yankı uyandırdı. 13 yaşındaki çocuk kayboldu, 3 yıl sonra ortaya çıktı. Ama o gerçekten Nicholas mıydı? Medyanın da yakından takip ettiği olayda, gerçekleri öğrendiklerinde herkesin ağzı açık kaldı. İşte filmlere, kitaplara konu olan hikaye...
24.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dedektif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dedektif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.