Dakka

Dakka

Son dakika dakka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dakka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dakka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dakka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dakka gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 dakka haberi bulunmuştur. Tüm dakka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Eğitim Bakanlı (MEB) resmen duyurdu! Ve başladı
Milli Eğitim Bakanlı (MEB) resmen duyurdu! Ve başladı MEB son dakka gelişmesini resmen duyurdu. Bir ilk gerçekleşecek. Bu gece başladı. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ilk defa düzenlenecek olan uzman öğretmenlik eğitimlerinin tarihi araştırılıyor. Eğitim için başvurular MEBBİS üzerinden 1-10 Haziran tarihleri arasında tamamlandı. Peki uzman öğretmenlik ne zaman başlayacak? İşte uzman öğretmenlik eğitimi ve sınavı hakkında detaylar...
17.07.2022 Eğitim
Bangladeş’teki faciadan kötü haber! Can kaybı yükseldi
Bangladeş’teki faciadan kötü haber! Can kaybı yükseldi Bangladeş’in Chittagong şehrinde konteyner deposunda çıkan yangında can kaybının 49’a yükseldiği bildirildi.
5.06.2022 Dünya
Kar, yağmur ve hava sıcaklıklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji duyurdu! Çarşambadan itibaren...
Kar, yağmur ve hava sıcaklıklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji duyurdu! Çarşambadan itibaren... Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Kar, yağmur ve hava sıcaklıklarıyla ilgili flaş gelişme! Türkiye soğuk hava dalgası etkinsinden çıkıyor. Kar ve yağmur ülke genelini terk ediyor. Bazı illerde ise kar yağışı devam edecek. Hava sıcaklıkları ise Türkiye genelinde artacak. Uzmanlar sıcaklar için tarih verdi. Çarşamba günü itibarıyla bahar Türkiye genelinde yüzünü gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Rize'nin iç kesimleri ile Artvin çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
27.03.2022 Gündem
Bangladeş'teki facia dünyayı şok etti! Feribot yangınında onlarca kişi yanarak hayatını kaybetti
Bangladeş'teki facia dünyayı şok etti! Feribot yangınında onlarca kişi yanarak hayatını kaybetti Asya ülkesi Bangladeş'in güneyinde bir feribotta çıkan Yangın faciaya neden oldu. İlk belirlemelere göre, yangın nedeniyle en az 32 kişi hayatını kaybetti.
24.12.2021 Dünya
Selen Görgüzel: Eşim Hamdi Alkan'la hayvan gibi kavga ediyoruz
Selen Görgüzel: Eşim Hamdi Alkan'la hayvan gibi kavga ediyoruz "Bi Dakka" adlı şarkısını piyasaya çıkaran Selen Görgüzel, Nişantaşı’nda kıyafet provası çıkışı görüntülendi. Görgüzel, Hamdi Alkan'la 7 yıldır süren evliliği hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
1.08.2021 Magazin
Bangladeş'te facia! 43 kişi yanarak can verdi
Bangladeş'te facia! 43 kişi yanarak can verdi Son dakika haberi... Bangladeş'in başkenti Dakka'da bir fabrikada çıkan yangında en az 52 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.
9.07.2021 Dünya
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
Bakan Hulusi Akar sınırın sıfır noktasında! Astsubay ile duygulandıran diyalog...
Bakan Hulusi Akar sınırın sıfır noktasında! Astsubay ile duygulandıran diyalog... Son dakka haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK komuta kademesiyle sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerinde görevli Mehmetçikle bayramlaştı. Bakan Akar ve bir astsubay arasındaki diyalog dikkati çekti.
13.05.2021 Gündem
D-8 10 Yıllık Yol Haritası kabul edildi
D-8 10 Yıllık Yol Haritası kabul edildi D-8 ülkeleri, Dakka bildirisiyle ırkçılık, ayrımcılık, yabancı düşmanlığı ve Müslüman karşıtlığı ile mücadele etme iradesini teyit etti.
8.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, D-8 Zirve Toplantısı'na katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, D-8 Zirve Toplantısı'na katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Bangladeş'in ev sahipliğinde çevrim içi gerçekleştirilecek Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Teşkilatının 10'uncu Zirve Toplantısı'na iştirak edecek.
7.04.2021 Gündem
Bangladeş’te patlama meydana geldi! En az 13 kişi yaralandı
Bangladeş’te patlama meydana geldi! En az 13 kişi yaralandı Bangladeş’in başkenti Dakka’da meydana gelen patlamada en az 13 kişinin yaralandığı belirtildi.
6.04.2021 Dünya
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, D-8 ülkelerinin, dijital ekonomi, dijitalleşme ve e-ticaret gibi kilit alanlarda da iş birliği yapması gerektiğini belirterek, "Türkiye olarak bu tür yenilikçi alanlarda D-8 ile ortak çalışmalar yapmaya hazırız." dedi.
5.04.2021 Ekonomi
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış İtirafçı olan eski tuğgeneral Serdar Atasoy’un, 2019 yılındaki FETÖ soruşturmasından, ardışık aramaların arasında ‘Neriman’ isimli bir öğretmen de olduğu için kurtulduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Gündem
FETÖ'cü Serdar Atasoy, nasıl Kara Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığı görevine atandı?
FETÖ'cü Serdar Atasoy, nasıl Kara Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığı görevine atandı? Serdar Atasoy’un 15 Temmuz’dan 1 yıl sonra, 2017’de Erzincan’da 3. Ordu Komutanlığı bünyesinde görev yaparken FETÖ’den gözaltına alındığı, sorgusunun ardından serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
5.02.2021 Gündem
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
18.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
17.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye, ortak üretime ve teknoloji transferine hazır
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye, ortak üretime ve teknoloji transferine hazır Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bangladeş Dışişleri Bakanı A.K. Abdul Momen ile Bangladeş’in başkenti Dakka’da gerçekleştirdikleri ortak basın toplantısında, “Türkiye, savunma sanayii araçları konusunda ortak üretime ve teknoloji transferine hazır” dedi. Çavuşoğlu ayrıca, Bangladeş’in Türkiye’nin Asya’daki en önemli ortaklarından biri olduğunu vurgulayarak, Bangladeş’e Rohingya krizi konusunda destek olmayı teklif ettiklerini açıkladı.
23.12.2020 Dünya
İtalya'dan flaş karar! Yasaklandı
İtalya'dan flaş karar! Yasaklandı İtalya, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında risk arz eden 13 ülkeden İtalya'ya girişleri ve transit geçişleri yasakladı.
9.07.2020 Corona Virüsü
Ülkede feci kaza! 23 kişi hayatını kaybetti
Ülkede feci kaza! 23 kişi hayatını kaybetti Bangladeş'te feribot kazası meydana geldi. İlk belirlemelere göre 23 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
29.06.2020 Dünya
THY, 16 Temmuz'da İran seferlerine başlıyor
THY, 16 Temmuz'da İran seferlerine başlıyor Corona virüs nedeniyle yurt dışı seferlerini askıya alan ve 11 Haziran'dan itibaren uçuşlara yeniden başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Temmuz ayı uçuş takvimi belli oldu. THY, 16 Temmuz itibariyle İran'ın başkenti Tahran'a tarifeli seferlere başlayacak.
26.06.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, D-8'in 23. kuruluş yıl dönümünü kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, D-8'in 23. kuruluş yıl dönümünü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Teşkilatı'nın 23'üncü Kuruluş Yıldönümü) D-8, savaş yerine barışın, çatışma yerine diyaloğun, çifte standart yerine adalet ve kalkınmanın, üstünlük yerine eşitliğin, sömürü yerine paylaşımın, baskı ve tahakkümün yerine insan hakları, özgürlük ve demokrasinin hakim olmasını şiar edinmiştir." ifadelerini kullandı.
15.06.2020 Gündem
Bangladeş'in kurucu Cumhurbaşkanı Mucibur Rahman'ın katili idam  edildi
Bangladeş'in kurucu Cumhurbaşkanı Mucibur Rahman'ın katili idam edildi Bangladeş'in kurucu Cumhurbaşkanı Şeyh Bangabandhu Mucibur Rahman'ın 1975'te hayatını kaybettiği suikaste karışan eski yüzbaşı Abdül Mecid'in idam edildiği bildirildi.
11.04.2020 Dünya
Bangladeş'te tren kazası: 15 ölü!
Bangladeş'te tren kazası: 15 ölü! Bangladeş’te raydan çıkan tren, başka bir trenle çarpıştı. Kaza sonucu 15 kişi hayatını kaybederken, 60’tan fazla kişi de yaralandı.
12.11.2019 Dünya
Balıkesir'de Bor Karbür Tesisi açıldı!
Balıkesir'de Bor Karbür Tesisi açıldı! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yüksek teknoloji temelli dönüşüm ve uç ürün üretme hedefi doğrultusunda önemli bir aşama olan Bor Karbür Tesisi’nin Balıkesir'deki temel atma törenine katıldı. Bakan Dönmez, "Bor madenciliğinden bor kimyasalları üretimine geçiş yaparak başlattığımız değişim sürecini, ileri teknoloji bor ürünlerine geçiş ve katma değeri yüksek stratejik bir yapıya tırmanışla taçlandırıyoruz. Borda artık şehir efsaneleri bitti. Türkiye artık kendi madenini kendi teknolojisi, kendi insan kaynağı, kendi bilgi ve birikimiyle işleyecek" dedi.
25.10.2019 Ekonomi
Bangladeş'te tarihi karar! Bir cinayetten 16 kişiye idam...
Bangladeş'te tarihi karar! Bir cinayetten 16 kişiye idam... Bangladeş'te bir öğrenciyi yakarak ölümüne neden olan okul müdürü ve olaya karışan 15 kişiye idam cezası verildi.
24.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dakka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dakka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.