Bangladeş

Bangladeş

Son dakika bangladeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bangladeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bangladeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bangladeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bangladeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.145 bangladeş haberi bulunmuştur. Tüm bangladeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık İletişim platformu BiP, global bir dijital operatör olan VEON’un Banglalink iştirakiyle stratejik ortaklık gerçekleştirdi.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu Ege’de Bodrum’un karşısındaki Yunanistan’ın İstanköy (Kos) adasında, geçen hafta pazartesi günü kaybolan 27 yaşındaki otel çalışanı Polonyalı Anastazia Rubinska’nın cesedi, 6 gün sonra bir bataklıkta bulundu.
20.06.2023 Gündem
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrik telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor.
31.05.2023 Gündem
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor Dünya Meteoroloji Kurumu (WMO), Mocha Kasırgası’nın yarın öğlen Bangladeş ile Myanmar'ın kıyı bölgelerini etkisi altına alacağını duyurdu. Birleşmiş Milletlerin (BM) yardım ajansları ve uluslararası yardım kuruluşları, bölgede bulunan ve yüzbinlerce Rohingya’lıya ev sahipliği yapan mülteci kampında hazırlıklara başladı.
13.05.2023 Dünya
TÜBİTAK Başkanı Mandal: Türksat 6A, 2 milyarlık nüfusu kapsayacak
TÜBİTAK Başkanı Mandal: Türksat 6A, 2 milyarlık nüfusu kapsayacak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Hasan Mandal, Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın, yıl sonunda ya da 2024'ün başında uzaya fırlatılacağını söyledi. Mandal, "Türksat 6A ile birlikte haberleşmede coğrafya ve nüfus anlamında kapsama alanı genişleyecek. 2 milyarlık nüfusu kapsayacak" dedi.
26.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?
Beşir Derneği kimin? Beşir Derneği’nin başkanı kimdir?  Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar afet bölgesine giderek gönüllü yardımlarda bulundu. Onlardan biri de Kocaeli'den Kahramanmaraş'a giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu'ydu. Doruklu, arama kurtarma çalışmaları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Söz konusu olayın ardından Beşir Derneği hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Beşir Derneği kimin, Beşir Derneği’nin başkanı kim? 
16.02.2023 Gündem
Akılalmaz olay! Saklambaç oynamak isterken ülke değiştirdi
Akılalmaz olay! Saklambaç oynamak isterken ülke değiştirdi Bangladeş'te arkadaşlarıyla saklambaç oynadığı sırada bir yük konteynerinin içine saklanan ve uyuyakalan çocuk günler sona hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Dünya
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike!
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike! Sahte ilaç iddiaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bir kutu dahi ilaç girişi olmamıştır, hiçbir hastada kullanılmadı” demişti. Eczane dışı satışlarda sahte ilaç riskinin arttığını belirten uzmanlar ise tüketicileri uyardı ve merdiven altı üretime dikkat çekti.
12.01.2023 Sağlık
Bakan Koca: İlacın sahte olduğu belirlenince savcılığa suç duyurusunda bulunuldu
Bakan Koca: İlacın sahte olduğu belirlenince savcılığa suç duyurusunda bulunuldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'kanser hastalarına sahte ilaç kullandırıldı' iddiasına ilişkin, ''Mevcut iddia için biz soruşturmamızı 2019’da tamamladık. Soruşturma Sağlık Bakanlığı müfettişleri tarafından yapıldı ve ilacın sahte olduğu belirlenir belirlenmez ilgili tüm bilgi ve belgeler sunularak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu'' dedi.
10.01.2023 Gündem
Sahte kanser ilacı iddialarına Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama
Sahte kanser ilacı iddialarına Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama Sahte ilaç ve ilaç ithali ile ilgili bazı gazetelerde yer alan haberlere ilişkin Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı. Sahte kanser ilacı iddialarının Sağlık Bakanlığınca tespit edildiğini ve konuya ilişkin suç duyurusunun Sağlık Bakanlığınca yapıldığı vurgulandı. İlaç ithalat listesi konusunda yapılan değişikliklerin de bu konudaki şartları kolaylaştırmadığı aksine zorlaştırdığı ifade edildi.
9.01.2023 Yaşam
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Şakir Özkan Torunlar kimdir? İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? İşte özgeçmişi...
Şakir Özkan Torunlar kimdir? İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? İşte özgeçmişi... İsrail Devleti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Şakir Özkan Torunlar kimdir, kaç yaşında, nereli? İsrail Büyükelçiliğine atanan Şakir Özkan Torunlar hangi görevlerde bulundu?
12.11.2022 Gündem
Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandı
Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandı Dış Politika Dayanışma Kurulu Üyesi Şakir Özkan Torunlar’ın İsrail Büyükelçisi olarak atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’ de yayımladı.
11.11.2022 Gündem
Kiralık ve satılık ev fiyatları ile ilgili yeni gelişme! 300 bin TL düştü
Kiralık ve satılık ev fiyatları ile ilgili yeni gelişme! 300 bin TL düştü Sosyal konut projesiyle birlikte kiralık daire fiyatlarındaki artış durdu. Talep ise devam ediyor. Emlakçılar, kiralık ev fiyatlarının projeyle birlikte sabit kaldığını söyleyerek, satılık dairelerde de gerileme yaşandığını kaydetti. İşte detaylar...
10.11.2022 Ekonomi
Şakir Özkan Torunlar kimdir? Yeni İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar hakkında merak edilenler…
Şakir Özkan Torunlar kimdir? Yeni İsrail Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar hakkında merak edilenler… İsrail Büyükelçisi kim oldu? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail’in Türkiye Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandığını duyurdu. Peki, Şakir Özkan Torunlar kimdir? İsrail’in Türkiye Büyükelçiliğine atanan Şakir Özkan Torunlar hakkında merak edilenler…
6.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye, dünyanın her tarafına ulaşabilecek kabiliyette
Bakan Soylu: Türkiye, dünyanın her tarafına ulaşabilecek kabiliyette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sadece milli gelirine oranla değil yaptığı yardımın büyüklüğü açısından da nicelik olarak da insani yardım içinde Türkiye, Amerika’dan zengin değil; Almanya’dan zengin değil ama Allah bu millete öyle yüce gönüllülük vermiş ki gönlü zengin, dünyanın her tarafına ulaşabilecek bir kabiliyete sahip” dedi.
24.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen’le görüşmesi başladı.
21.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, ABD'de 'Uluslararası Müslüman Kadınlar Başarı ve Topluma Katkı Ödülü'nü aldı
Emine Erdoğan, ABD'de 'Uluslararası Müslüman Kadınlar Başarı ve Topluma Katkı Ödülü'nü aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ABD Müslüman Örgütler Konseyi (USCMO) tarafından New York'ta düzenlenen törende, sosyal projeler, eğitim, çevre ve insani yardım alanlarında Müslüman kadınlara verilen ‘Uluslararası Başarı ve Topluma Katkı Ödülü’nü aldı.
19.09.2022 Gündem
İzmir'de 98 göçmen kurtarıldı, 2'si Türk 3 kişi gözaltına alındı
İzmir'de 98 göçmen kurtarıldı, 2'si Türk 3 kişi gözaltına alındı  İzmir'in Foça ilçesinde, Yunanistan unsurların tarafından Türk kara sularına itilen 96 göçmen ile 2 Türk şüpheli, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı. Öte yandan, organizatör olduğu değerlendirilen 2'si Türk olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı. 
29.08.2022 Gündem
İzmir'de 98 göçmen kurtarıldı, 2'si Türk 3 kişi gözaltına alındı
İzmir'de 98 göçmen kurtarıldı, 2'si Türk 3 kişi gözaltına alındı İzmir'in Foça ilçesinde, Yunanistan unsurların tarafından Türk kara sularına itilen 96 göçmen ile 2 Türk şüpheli, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı. Öte yandan, organizatör olduğu değerlendirilen 2'si Türk olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı. 
29.08.2022 Yaşam
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bangladeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bangladeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.