Daeş Hedefleri

Daeş Hedefleri

Son dakika DAEŞ hedefleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DAEŞ hedefleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DAEŞ hedefleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daeş Hedefleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daeş hedefleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 daeş hedefleri haberi bulunmuştur. Tüm daeş hedefleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da DEAŞ operasyonu!
Adana’da DEAŞ operasyonu! Adana’da terör örgütü DEAŞ soruşturması kapsamında “Yamaçlı” grubunda faaliyet gösterdiği tespit edilen 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi yakalandı.
7.01.2022 Gündem
Musul operasyonu Kuveyt'ten yönetiliyor
Musul operasyonu Kuveyt'ten yönetiliyor Terör örgütü DAEŞ'i Musul'dan çıkarmaya yönelik operasyon başladı. DAEŞ'e yönelik hedefler havadan ve karadan vuruluyor. Operasyon üç merkezden yönetiliyor, ana üs ise Kuveyt'te.
17.06.2021 Dünya
ABD DAEŞ hedeflerini vurmaya başladı
ABD DAEŞ hedeflerini vurmaya başladı Irak'ta terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul kentinin doğusunda konuşlanan ABD ordusuna bağlı topçu birliklerinin ilk defa DAEŞ hedeflerini vurmaya başladığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Dabık operasyonu başladı
Dabık operasyonu başladı Reuters haber ajansı, Türkiye destekli muhaliflerin Dabık operasyonuna başladığını duyurdu. TSK da Kilis sınırında konuşlu Fırtına Obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar'lar (ÇNRA) ile IŞİD hedefleri vuruluyor.
17.06.2021 Dünya
Özgür Suriye Ordusu, DEAŞ’ın kontrolündeki 4 köyü kuşattı
Özgür Suriye Ordusu, DEAŞ’ın kontrolündeki 4 köyü kuşattı Fırat Kalkanı Operasyonu'nun 50’nci gününde Özgür Suriye Ordusu ile DAEŞ arasında yaşanan şiddetli çatışmalar sürerken, Özgür Suriye Ordusu DEAŞ’ın kontrolündeki Kafrah, Suran, İhtimalat ile Duvaybi köylerini kuşattı...
29.09.2021 Gündem
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 44’üncü gününde çatışmalar sürüyor
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 44’üncü gününde çatışmalar sürüyor Fırat Kalkanı Harekatı'nın 44’üncü gününde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından sınırda konuşlu bulunan fırtına obüsleri ve ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ hedefleri vuruluyor.
29.09.2021 Gündem
Fırat Kalkanı operasyonunda 38. Gün!
Fırat Kalkanı operasyonunda 38. Gün! TSK: Fırat Kalkanı'nın 38. Gününde 99 DAEŞ hedefine 314 atış yapıldı. Türk jetleri 6 bina ve bir silah mevziini vurdu. Koalisyonun 7 hava operasyonunda 3 terörist öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Sınırda sıcak saatler! Havadan karadan vuruluyor
Sınırda sıcak saatler! Havadan karadan vuruluyor Fırat Kalkanı Harekatının 36’ncı gününde Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koalisyon uçakları ile fırtına obüs topları ve ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ hedefleri havadan ve karadan vuruluyor.
29.09.2021 Gündem
DAEŞ hedefleri havadan ve karadan vuruluyor
DAEŞ hedefleri havadan ve karadan vuruluyor Fırat Kalkanı Harekatının 36’ncı gününde Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koalisyon uçakları ile fırtına obüs topları ve ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ hedefleri havadan ve karadan vuruluyor...
29.09.2021 Gündem
Sınırın iki yakasında büyük hareketlilik
Sınırın iki yakasında büyük hareketlilik TSK tarafından sınırda konuşlu bulunan fırtına obüs topları ile ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ hedefleri vurulurken, yükselen siyah dumanlar sınır köylerinden görüldü. Ayrıca zırhlı araçlar ve kirpiler Suriye’ye girdi
29.09.2021 Gündem
TSK: 75 IŞİD hedefi 289 mermiyle vuruldu
TSK: 75 IŞİD hedefi 289 mermiyle vuruldu Fırat Kalkanı Operasyonu’nun 27’nci gününde ateş destek vasıtaları tarafından tespit edilen 75 DEAŞ hedefine 289 adet Fırtına mermisi atıldı
29.09.2021 Gündem
TSK'dan açıklama: 5 DAEŞ hedefine 11 atış yapıldı!
TSK'dan açıklama: 5 DAEŞ hedefine 11 atış yapıldı! Genelkurmay Başkanlığınca, Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında, harekat sahasında bulunan 5 DEAŞ terör örgütü hedefine toplam 11 Fırtına obüs mermisinin atıldığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberleri: TSK ve koalisyon kuvvetleri tarafından Cerablus'a askeri harekat başlatıldı
Son dakika haberleri: TSK ve koalisyon kuvvetleri tarafından Cerablus'a askeri harekat başlatıldı Son Dakika Haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Müşterek Özel Görev Kuvveti ve koalisyon hava kuvvetleri tarafından Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesinin terör örgütü IŞİD unsurlarından temizlenmesi amacıyla harekat başlatıldı. Suriye topraklarına giren özel birlikler arasında, kara ve deniz kuvvetlerindeki askerlerle birlikte bordo bereliler de var. Hava harekatına Türk F-16'ları da katıldı.Şu an itibariyle Keklice ve Cerablus bölgesinde tespit edilen hedeflere F-16'lar hava taarruzu icra ediyor. Görünür hedefler sınırdaki tanklarla vuruldu. SK'nın Cerablus'taki operasyonun adı 'Fırat Kalkanı'.
29.09.2021 Gündem
Irak ordusu büyük operasyona başlıyor!
Irak ordusu büyük operasyona başlıyor! Terör örgütü DAEŞ'in iki yıldır elinde tuttuğu Irak'ın Kerkük kentine bağlı Havice ilçesine yönelik kurtarma operasyonunu Irak ordusunun yürüteceği bildirildi...
23.07.2016 Dünya
IŞİD mevzileri imha edildi!
IŞİD mevzileri imha edildi! Genelkurmay Başkanlığınca, Oğuzeli ilçesi yakınlarındaki boş araziye iki roket mermisinin atılmasının ardından, Suriye tarafındaki terör örgütü DAEŞ'e ait 4 mevzinin, sınırda konuşlu topçu ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi...
28.05.2016 Dünya
TSK Suriye'deki DAEŞ hedeflerini vurdu
TSK Suriye'deki DAEŞ hedeflerini vurdu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurları, Kilis'in karşısındaki terör örgütü DAEŞ mevzilerini vurdu
29.09.2021 Gündem
O olaydan sonra TSK anında vurdu!
O olaydan sonra TSK anında vurdu! Suriye'den atılan roket mermilerinin Kilis'e düşmesi sonucu biri ağır 12 kişinin yaralandığı olayın ardından angajman kuralları çerçevesinde DAEŞ hedefleri vuruldu.
29.09.2021 Gündem
Türkiye 130 top atışıyla teröristleri öldürdü
Türkiye 130 top atışıyla teröristleri öldürdü Kilis'te, bir kişinin hayatını kaybettiği okuldaki patlamaya neden olan ve Suriye'den geldiği tespit edilen roketlerin çıkış noktasına gerçekleştirilen top atışı sonucu çok sayıda DAEŞ mensubunun etkisiz hale getirildiği öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Hollende'dan Putin'e sert tepki
Hollende'dan Putin'e sert tepki Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, "Putin bizim değil, Esad'ın müttefiki" dedi.
5.10.2015 Dünya
PYD, Rusya'ya işbirliği önerdi
PYD, Rusya'ya işbirliği önerdi PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin silahlı kanadı YPG adına konuşan Genel Komutan Sipan Hemo, Rusya'nın kendilerine silah desteği vermesini isteyerek, birlikte hareket edebileceklerini söyledi...
30.09.2015 Dünya
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstiklal Caddesi’nde terör saldırısının gerçekleştiği noktada açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, terör örgütlerini nerede olursa olsun temizlemeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bugün şu noktaya gelinceye kadar çok sayıda turist gördük. Uruguay’dan Malezya’ya kadar, Latin Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar, her yerde turistler var. Türkiye’nin turizmi etkilendi demek istiyorlar. Aslında bir taraftan da Türkiye’ye gitmeyin demek istiyorlar. O anlamda da hedeflerine ulaşamamışlardır" dedi. 
18.11.2022 Gündem
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor?
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? AK Parti 7. olağan kongresini gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin '2023 manifestosunu' açıklayacak. Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen AKP'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresi'nin, pandemi dönemi ve uygulanan tedbirlere rağmen en kalabalık kongre olması bekleniyor. Peki, Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? İşte Ak Parti Olağan Kongresi 2021 ile ilgili detaylar...
24.03.2021 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar: Tek hedefimiz sınırlarımızı korumak
Milli Savunma Bakanı Akar: Tek hedefimiz sınırlarımızı korumak Milli Savunma Bakanı Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, "Buradaki bizim tek hedefimiz aslında sınırlarımızı korumaktır, buradaki terör koridorunu yok etmektir." dedi.
21.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Daeş Hedefleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daeş hedefleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.