Daeş

Daeş

Son dakika DAEŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DAEŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DAEŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.992 daeş haberi bulunmuştur. Tüm daeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı!
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
8 ilde DEAŞ operasyonu: 40 şüpheli yakalandı
8 ilde DEAŞ operasyonu: 40 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı ali Yerlikaya, 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 40 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
33 ilde DEAŞ operasyonu: 147 gözaltı
33 ilde DEAŞ operasyonu: 147 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik 33 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kahramanlar-49' operasyonlarında 147 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
8.02.2024 Gündem
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyeleri Adana’da yakalandı
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyeleri Adana’da yakalandı Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda Interpol tarafından kırımızı bültenle aranan 6 Iraklı yakalandı.
28.01.2024 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik düzenlenen 'Kahramanlar-45' operasyonlarında 36 kişinin yakalandığını duyurdu.
18.01.2024 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı  İzmir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda Suriye uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
Balıkesir’de DEAŞ üyesi 4 kişi yakalandı
Balıkesir’de DEAŞ üyesi 4 kişi yakalandı Balıkesir’de Irak uyruklu terör örgütü üyesi 5 kişiye yönelik yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
22.12.2023 Gündem
32 ilde DEAŞ operasyonu: 304 gözaltı
32 ilde DEAŞ operasyonu: 304 gözaltı 32 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen "Kahramanlar-34" operasyonlarında 304 şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla canları pahasına meydanlara akın eden milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır. 27 gün boyunca demokrasi nöbetlerini sürdürmüşlerdir." dedi. TBMM Başkanı Kurtulmuş ise "15 Temmuz'u unutmadık ve unutturmayacağız. Bu darbe teşebbüsü milleti yok etmeye odaklandı" ifadelerini kullandı.
15.07.2023 Gündem
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma Türkiye ile ABD arasındaki sorunlara rağmen diyalog sürüyor. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması kapsamında yapılan toplantının güncel ve sıcak gündem maddesini, Vilnius Zirvesi öncesinde İsveç’in NATO’ya üyeliği konusu oluşturdu.
24.06.2023 Gündem
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’daki 4’lü Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la İstanbul Tahıl Anlaşması konusunda görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın yine son noktada Sayın Putin’le de görüşerek, en az 2 ay daha uzatılması konusunda netice alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dış politika başlıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya, İran ve Esed rejimi ile dışişleri bakanları düzeyindeki toplantının 10 Mayıs'ta Moskova'da olabileceğini söyledi. Öte yandan Çavuşoğlu, teröristler için Nemesis anıtının yapılması konusunda, "Ermenistan uçaklarına hava sahamızı kapattık." dedi.
3.05.2023 Gündem
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu’ndan Belçikalı mevkidaşına sert tepki!
Bakan Çavuşoğlu’ndan Belçikalı mevkidaşına sert tepki! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçikalı mevkidaşına terör örgütü PKK faaliyetlerini konusunda tepki gösterdi. Bakan Çavuşoğlu, "Keşke Irak, DEAŞ’a karşı olduğu gibi PKK’ya karşı da bu mücadeleyi yürütebilse, ülkesini temizleyebilse. Suriye’de keşke 2019 anlaşmasına göre Amerika ve Rusya sözlerinde dursaydı da buralar temizlenseydi. Tamam kınayalım saldırı olduğu zaman, ama bu arada Türkiye herhangi bir şey yapmasın, sonra tekrar saldırı olursa yine kınarız, dayanışma gösteririz. O öyle olmaz. Terörle mücadelede ne gerekiyorsa uluslararası hukuk haklarımızı kullanarak yapmak zorundayız, karaysa kara, havaysa hava.” dedi.
15.12.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Tek tek tespit edildi! 11 ilde DEAŞ operasyonu: 20 gözaltı
Tek tek tespit edildi! 11 ilde DEAŞ operasyonu: 20 gözaltı İçişleri Bakanlığı, Mersin merkezli 11 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla DEAŞ terör örgütüne finans sağlayan 20 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
18.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstiklal Caddesi’nde terör saldırısının gerçekleştiği noktada açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, terör örgütlerini nerede olursa olsun temizlemeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bugün şu noktaya gelinceye kadar çok sayıda turist gördük. Uruguay’dan Malezya’ya kadar, Latin Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar, her yerde turistler var. Türkiye’nin turizmi etkilendi demek istiyorlar. Aslında bir taraftan da Türkiye’ye gitmeyin demek istiyorlar. O anlamda da hedeflerine ulaşamamışlardır" dedi. 
18.11.2022 Gündem
Adana'da DEAŞ operasyonu: 6 gözaltı kararı
Adana'da DEAŞ operasyonu: 6 gözaltı kararı Adana'da terör örgütü DEAŞ'ın Yamaçlı Grubu'nda faaliyet gösterdiği tespit edilen, 1'i Türk 5'i yabancı uyruklu 6 şüphelinin yakalanması için şafak vakti operasyon düzenlendi.
26.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Daeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.