D.Ö.

D.Ö.

Son dakika d.ö. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan d.ö. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını d.ö. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

D.Ö.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan d.ö. gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.760 d.ö. haberi bulunmuştur. Tüm d.ö. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaza yaptı, kendisine selam vermeyen 2 arkadaşını bıçakladı
Kaza yaptı, kendisine selam vermeyen 2 arkadaşını bıçakladı Ankara'da, otomobiliyle trafik kazasına karışan M.D., o sırada yoldan geçen 2 iş arkadaşını, selam vermedikleri gerekçesiyle bıçakla yaraladı.
25.12.2023 Gündem
Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandı
Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 teröristin yakalandığını duyurdu.
8.09.2023 Gündem
Kadıköy'de tartıştığı kadını 4’üncü kattan ittiği iddia edilen avukat gözaltında! Görgü tanıkları kan donduran gerçeği anlattı
Kadıköy'de tartıştığı kadını 4’üncü kattan ittiği iddia edilen avukat gözaltında! Görgü tanıkları kan donduran gerçeği anlattı Kadıköy'de arkadaşı aracılığıyla tanıştığını iddia ettiği kadınla tartışan avukat, kadını 4’üncü kattan itti. Dördüncü kattan düşen kadın hayatının kaybederken, şüpheli gözaltına alındı.
15.08.2023 Yaşam
15 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirildiğini iddia etmişti! Flaş gelişme
15 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirildiğini iddia etmişti! Flaş gelişme Niğde'de, zorla evlendirildiğini söyleyip yardım isteyince korumaya alınan kız çocuğu A.Ö.'nün (15), evlendirileceği teyzesinin oğlu A.Ö. (21) ile anne ve babaları gözaltına alındı.
5.07.2023 Gündem
Deprem yardımlarını çalıp sattılar
Deprem yardımlarını çalıp sattılar Mersin'de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan ve piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini çalıp satan 3 şüpheli tutuklandı.
17.03.2023 Gündem
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu!  21 kişi tutuklandı
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu! 21 kişi tutuklandı İzmir merkezli 18 ilde sahte engelli raporu hazırladığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 51 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 51 şüpheliden 21'i tutuklanırken, 8'i savcılık ifadesinin ardından 22'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. tutuklular arasında doktor olmadığı öğrenildi. Öte yandan, suç örgütü üyelerinin, göstermelik danışmanlık şirketi açtıkları ve burada sahte rapor alacak kişilerle anlaştıkları ortaya çıktı.
21.01.2023 Gündem
Babasını bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki genç tutuklandı!
Babasını bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki genç tutuklandı! Adana’da babasını bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.12.2022 Yaşam
'Gelir Garantisi' adı altında milyon dolarlık vurgun
'Gelir Garantisi' adı altında milyon dolarlık vurgun Yabancı bir e-ticaret sitesinde ticaret yaparak dolar kazanma hayali kuran 500’den fazla kişinin, online danışmanlık hizmeti veren bir şirket tarafından 2 milyon doları aşkın dolandırıldığı iddia edildi. ‘Gelir Garantisi’ isminde ‘saadet’ zincirine benzeyen bir sistem kuran şirketin, büyük vurgunun ardından kayıplara karıştığı öne sürüldü. Paraları buhar olan Türkiye'nin farklı illerindeki çok sayıda mağdur da şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.
19.10.2022 Gündem
Feci olay! Saldırganlar, trafikte bekleyen araca kurşun yağdırdı
Feci olay! Saldırganlar, trafikte bekleyen araca kurşun yağdırdı İstanbul Avcılar’da trafikte duran araca silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda araç içinde bulunan yolcu hayatını kaybederken saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Korsan taksi sürücüsü olduğu öğrenilen şoför ise gözaltına alındı.
19.06.2022 Yaşam
Çalışan milyonları kapsıyor! Ücretsiz izin ile ilgili emsal karar! Kıdem ve ihbar tazminatı...
Çalışan milyonları kapsıyor! Ücretsiz izin ile ilgili emsal karar! Kıdem ve ihbar tazminatı... Kıdem ve ihbar tazminatıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ücretsiz izin ile ilgili emsal karar. Gaziantep'te bir temizlik firmasında 10 ay çalışıp ücretsiz izne gönderildiği 60 günün ardından işten çıkartılan D.Ö., tazminat davası açtı. Mahkeme, 1 yılı doldurmadığı için çalışma haklarını almayan D.Ö.'ye pandemi süresinde verilen 60 günlük ücretsiz iznin keyfi çalışmama durumu olmadığından çalışma süresine ekledi. Emsal niteliği taşıyan davada 1 yıl çalışmış sayılan D.Ö., kıdem ve ihbar tazminatı almaya hak kazandı.
21.05.2022 Çalışma Hayatı
Köprü yolunda cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Köprü yolunda cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TEM Otoyolu Osmangazi Köprüsü yol ayrımında cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2.05.2022 Yaşam
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Fuhuşa sürüklediler
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Fuhuşa sürüklediler Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunma ve fuhuşa sürükleme şüphesiyle gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
30.04.2022 Yaşam
Fuhuş şebekesi takibe yakalanmamak için şifreli konuşmuş! 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır'
Fuhuş şebekesi takibe yakalanmamak için şifreli konuşmuş! 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır' Muğla'da yardıma muhtaç kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin teknik takibe takılmamak için arayanlara, 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır' diyerek, şifreli bilgi verdiği belirtildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
17.03.2022 Yaşam
Atatürk'ün heykelini bin liraya satıp, 250'şer lira paylaşmışlar!
Atatürk'ün heykelini bin liraya satıp, 250'şer lira paylaşmışlar! Isparta Gökçay mesirelik alanında, Atatürk'ün tunç heykelini çalıp hurdacıya satan 4 belediye personelinin, heykeli belediyeye ait depoda parçalayıp, sattığı ortaya çıktı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, biri şef, 4 belediye personelinin heykeli bin liraya hurdacı satıp 250'şer lira paylaştığını söyledi.
12.03.2022 Gündem
Atatürk'ün bronz heykelini çalıp satan 4 kişi tutuklandı
Atatürk'ün bronz heykelini çalıp satan 4 kişi tutuklandı Isparta'da Gökçay Mesirelik alanında bulunan, Atatürk'ün bronz heykelini çalıp hurdacıya satan belediyede görevli 4 kişi tutuklandı.
11.03.2022 Gündem
Mide bulandıran istismar! Dede, torununu hamile bıraktı
Mide bulandıran istismar! Dede, torununu hamile bıraktı Bahçelievler'de torununa cinsel istismarda bulunarak hamile bırakan Durmuş O. (73)'ya, 30 yıl hapis cezası verildi. 8 yaşından beri cinsel istismara uğradığı belirlenen 16 yaşındaki D.O.'nun doğan bebeğinin DNA'sı, Durmuş O. ile yüzde 99,99 eşleşti. Durmuş O. hakkında diğer torununa da cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle ayrı bir iddianame düzenlendi. Durmuş O.'nun torunlarını lunaparka göndermeme tehdidiyle istismar ettiği tespit edildi
23.12.2021 Yaşam
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görülen davada, eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak'a (60) verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu ve dosya yeniden yargılama için yerel mahkemeye gönderildi.
21.12.2021 Yaşam
Araba alacaklar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız...
Araba alacaklar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız... Hem araba sahiplerini hem de araba alacak olanları ilgilendiriyor. Birçok kişi mağdur oldu. Otomobil satın alan Ali Orak, aracın km’sinin düşürüldüğünü fark edince dolandırıldığı iddiasıyla arabayı satan kişiler hakkında savcılığa şikâyette bulundu. Savcılık ise, olayda SMS atarak kilometre sorgusu yapmadığı gerekçesiyle dolandırılan Orak’ı hatalı buldu, şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verdi.
24.10.2021 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta pat pat faciası: 3 kişi feci şekilde can verdi!
Kahramanmaraş'ta pat pat faciası: 3 kişi feci şekilde can verdi! Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde otomobilin çarptığı yaşlı çift ve tarım aracı sürücüsü hayatını kaybetti.
27.08.2021 Yaşam
Erzincan'da sezyum elementi ele geçirildi! Nükleer sanayide kullanılıyor...
Erzincan'da sezyum elementi ele geçirildi! Nükleer sanayide kullanılıyor... Son dakika haberi, Erzincan'da nükleer sanayide kullanılan sezyum olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.
27.08.2021 Gündem
Rezalet böyle ortaya çıktı! Yetiştirme yurtlarından çıkan kadınları...
Rezalet böyle ortaya çıktı! Yetiştirme yurtlarından çıkan kadınları... Ankara'da, özel olarak dizayn edilen dairelerde, ailevi veya ekonomik olarak zor durumda kalan çaresiz durumdaki kadınlara zorla fuhuş yaptıran 1'i kadın 8 kişi gözaltına alındı.
28.01.2021 Gündem
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çeteye operasyon!
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çeteye operasyon! Ankara'da kadınlara zorla fuhuş yaptıran 1'i kadın 8 kişi gözaltına alındı.
28.01.2021 Yaşam
Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! Tutuklandılar
Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! Tutuklandılar Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'in (30) cansız bedenini, tutuklanan katil zanlısı sevgili Veli Ünder'in 2 kardeşe 10 bin liraya gömdürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen kardeşler tutuklandı.
10.10.2020 Gündem
Sağlık çalışanlarına saldırı girişiminde flaş gelişme
Sağlık çalışanlarına saldırı girişiminde flaş gelişme Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin şüphelilerden  Soykan K., ve Muhammet Devran Ö. tutuklandı. 3 şüpheli ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Olayın şüphelilerin ifadeleri ile olaya ilişkin yeni fotoğraflar ortaya çıktı.
23.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.

Benzer Haber Etiketleri

D.Ö. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki d.ö. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.