Cumhuriyetçi Parti

Cumhuriyetçi Parti

Son dakika Cumhuriyetçi Parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhuriyetçi Parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhuriyetçi Parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhuriyetçi Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhuriyetçi parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.385 cumhuriyetçi parti haberi bulunmuştur. Tüm cumhuriyetçi parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Elon Musk Manchester United’ı satın mı alacak? Musk’ın yeni paylaşımı!
Elon Musk Manchester United’ı satın mı alacak? Musk’ın yeni paylaşımı! Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Elon Musk, yeni bir tweet'i ile yine gündem oldu. Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk dünyaca ünlü İngiliz futbol kulübü “Manchester United’ı satın alacağını yazdı. Peki, Elon Musk Manchester United’ı satın mı alacak?
17.08.2022 Gündem
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması...
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması... ABD’deki Yunan-Rum lobisi, Ermeni ve bölücü destekçileri ile birlikte Türkiye’ye 40 adet F-16 savaş uçağı satışını ve yaklaşık 80 uçağın da modernizasyonunu önlemek amacıyla harekete geçti. Bu çerçevede Amerikan Kongresi’nin alt kanadı Temsilciler Meclisi üyesi 10 milletvekili, Türkiye’ye ABD yapımı F-16 satışını ve modernizasyonunu zorlaştıran bir yasa maddesi değişikliği hazırladı.
7.07.2022 Dünya
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi...
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi... 6 Ocak 2021'deki Kongre Baskını sırasında yaşananlara ilişkin ifade veren eski bir Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın, destekçilerini Kongre'ye yönlendirirken üzerlerinde silah taşıdıklarını bildiğini söyledi.
29.06.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarında saldırıları devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis, başkent Kiev'i ziyaret etti. tarihi ziyarete ise Zelenski ile Macron'un bu kareleri damga vurdu. Daha önce yaptığı açıklamalar ile Ukrayna'yı kızdıran Macron'dan ise geri adım geldi.
17.06.2022 Dünya
Mehmet Öz Pensilvanya'da Cumhuriyetçi Partinin senato adaylığını kazandı
Mehmet Öz Pensilvanya'da Cumhuriyetçi Partinin senato adaylığını kazandı ABD'nin Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçi Partinin Senato adayını belirlemek üzere yapılan seçimi, ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz kazandı.
4.06.2022 Gündem
Mehmet Öz Türk vatandaşlığından çıkacağını duyurdu
Mehmet Öz Türk vatandaşlığından çıkacağını duyurdu Amerika'da Cumhuriyetçi Parti'den siyasete girmeye hazırlanan Türk asıllı Amerikalı doktor Mehmet Öz seçilir seçilmez “Türk vatandaşlığını” bırakacağını taahhüt etti.
17.03.2022 Gündem
Ukrayna için flaş adım! ABD doğruladı Polonya yalanladı...
Ukrayna için flaş adım! ABD doğruladı Polonya yalanladı... Ukrayna Rus ordusuna direnirken ABD'den kritik adım geldi. Wall Street Journal gazetesi, Washington ile Varşova'nın, Ukrayna'ya savaş uçakları temin etmek için görüştüğünü yazdı. ABD Dışişleri Bakanı görüşmeleri doğruladı, Polonya yalanladı.
7.03.2022 Dünya
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma'
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma' Son dakika haberi... ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump taraftarlarının Kongre binasını basmasının yıldönümünde konuştu. 6 Ocak 2021'de gerçekleşen girişime ilişkin sert ifadeler kullanan Biden, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik bir silahlı ayaklanma” dedi.
6.01.2022 Dünya
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler...
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler... ABD'de siyasete girmeye hazırlanan ünlü Türk doktor Mehmet Öz'den ABD Başkanı Joe Biden'ın baş tıbbi danışmanı Fauci ile ilgili flaş bir açıklama geldi.
13.12.2021 Dünya
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası...
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası... ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifalar Beyaz Saray kulislerinde en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İşte ABD Başkanı Biden'ın yerine Başkan olması beklenen isimlerden biri olan Haris'in ekibindeki istifaların perde arkası...
6.12.2021 Dünya
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı ve televizyon programı sunucusu Mehmet Öz'ün eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Parti'den aday olarak Senato'ya girmek için yarışacağı ifade edildi.
30.11.2021 Dünya
Alec Baldwin'e bir darbe de Trump ailesinden! Olay tişörtler satışta: Silahlar insanları öldürmez...
Alec Baldwin'e bir darbe de Trump ailesinden! Olay tişörtler satışta: Silahlar insanları öldürmez... Rust filminin setinde kazara katil olan ünlü oyuncu Alec Baldwin'in görüntü yönetmenini vurarak öldürmesi dünya gündemindeki yerini koruyor. Kuru sıkı tabancaya konulan gerçek mermi yüzünden yaşanan korkunç olay yüzünden adeta yıkılan Alec Baldwin'e bir darbe de Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr’dan geldi.
26.10.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'a kötü haber! Gittikçe düşüyor
ABD Başkanı Joe Biden'a kötü haber! Gittikçe düşüyor ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlığına ilişkin son anketler, 2022'de yapılacak ara seçimlerde Demokrat Partinin, Kongrenin iki kanadında çoğunluğu elinde tutma şansını zorlaştırdığını gösteriyor.
3.09.2021 Dünya
ABD'de federal çalışanlara aşı veya test yapma zorunluluğu
ABD'de federal çalışanlara aşı veya test yapma zorunluluğu ABD Başkanı Joe Biden, son haftalarda artışa geçen koronavirüs vakalarına karşı milyonlarca federal çalışana aşılanma ya da maske kullanma, haftalık test yaptırma ve sosyal mesafeyi koruma zorunluluğu getirildiğini açıkladı.
29.07.2021 Dünya
ABD'den teknoloji devlerine şok! Gündeme bomba gibi düştü
ABD'den teknoloji devlerine şok! Gündeme bomba gibi düştü ABD Temsilciler Meclisi ülkedeki e-ticaret ve teknoloji devlerinin tekelleşmesinin önüne geçmek için yasa hazırlıyor. Şirketleri bölmeye yönelik yasaya her iki parti de destek veriyor.
12.06.2021 Dünya
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
Biden'dan o valilere sert eleştiri! 'İhtiyacımız olan son şey'
Biden'dan o valilere sert eleştiri! 'İhtiyacımız olan son şey' ABD Başkanı Biden, Teksas ve Mississippi eyaletlerinin valilerinin maske zorunluluğunun kaldırılması kararını "İhtiyacımız olan son şey, 'Maskenizi çıkarın her şey yolunda' diyen Neanderthal düşünce" sözleriyle eleştirdi.
4.03.2021 Dünya
Trump geri döndü! Tekrar ABD başkanlığı için aday olacak mı?
Trump geri döndü! Tekrar ABD başkanlığı için aday olacak mı? ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Florida'daki etkinliğinde konuştu. Trump, 3 Kasım 2020'deki seçimi ABD Başkanı Joe Biden'ın kaybettiği yolundaki temelsiz iddiasını yineledi ve 2024'teki seçimlerde tekrar başbakanlık için aday olabileceğinin sinyalini verdi.
28.02.2021 Dünya
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici ABD eski Başkanı Donald Trump, hayatını kaybeden muhafazakar radyocu Rush Limbaugh'u anmak için 20 Ocak'tan sonraki "medya sessizliğini" bozdu
17.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cumhuriyetçi Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhuriyetçi parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.