Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

Son dakika cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.389 cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin 3 ana tema ve 9 ilkeden oluşan seçim beyannamesini açıkladı.
5.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir.' dedi.
26.12.2023 Gündem
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti ve CHP'nin TBMM Genel Kurulundaki bütçenin kapanış konuşmalarını takip etmeyeceklerini belirterek, "Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmeler başladı.
22.12.2023 Gündem
50 +1 nedir? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne anlama geliyor, nasıl işliyor?
50 +1 nedir? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne anlama geliyor, nasıl işliyor? Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi. Söz konusu açıklamanın ardından 50 +1 tartışmaları gündem oldu. Peki, 50 +1 nedir, 50 +1 ne demek, 50 +1 sistemi ne anlama geliyor? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne zaman geldi, 50+1 sistemini kim getirdi?
21.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanacak. Başkent Ankara ve İstanbul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görkemli programlara ev sahipliği yapacak.
29.10.2023 Gündem
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Filistin'de hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 gün milli yas ilan edileceğini belirtti.
18.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Gazze'de insanlı dışı muamele var
MHP lideri Bahçeli: Gazze'de insanlı dışı muamele var MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ortadoğu'da özellikle Gazze ve İsrail arasındaki acımasız faaliyetlerden çok büyük bir üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isterim. Şu an Gazze, insanlık dışı bir muamele ile karşı karşıya bırakılmıştır. Su yok, elektrik yok. Her türlü imkanlardan mahrum bırakılmıştır. Dünya bu olayları da seyretmektedir. Bu seyri geçmişle mukayese ettiğimiz zaman, 927 yıldan bu yana başlatılmış bir Haçlı Seferi’nin yeni bir ruhu doğuyor. Bu dikkati çekici bir konudur" ifadelerini kullandı.
14.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için salona girmesinin öncesinde dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Kongrelerimizi hep kardeşlik havasında icra ettik. Sandıkta 17 zafere imza attık durmak yok. 31 Mart'ta AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz." dedi.
7.10.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefete rağmen yeni anayasa çalışması başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefete rağmen yeni anayasa çalışması başlattık Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde, 1982 Yerine 2023 Anayasası Sempozyumu'nda açıklamalarda bulundu. 'Hedefimiz özgürlükçü bir anayasa' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni anayasa bizi ‘darbe anayasası’ gölgesinden kurtaracak' ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok"
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulunarak, "Ayrı ayrı seçime girme” çağrısının bizim nazarımızda ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Seçime ayrı girmek isteyenlerin elinden tutan, önüne geçen de yoktur." dedi.
28.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu? MHP lideri Devlet Bahçeli, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi, "CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir." Açıklamasını yaptı. Bahçelinin açıklaması sonrası yerel seçim tarihine yönelik araştırmalar arttı. Peki,  2024 yerel seçimler ne zaman yapılacak? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
2.08.2023 Gündem
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme 1. Görüşmesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan başkanlığında toplandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Eğitim, sağlık, adalet gibi diğer kamusal alanlardaki çalışan sayımızı sürekli artırdık. Kamu çalışanlarımızı enflasyona ezdirmedik" dedi.
1.08.2023 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli'de 'yerel seçim' mesajı: Muhalefet partileri 31 Mart 2024'te de kaybedecek
MHP lideri Bahçeli'de 'yerel seçim' mesajı: Muhalefet partileri 31 Mart 2024'te de kaybedecek Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta havlu atan muhalefet partileri, 31 Mart 2024 tarihinde de kaybedecek ve Türkiye’nin ufkunu perdelemenin bedelini sandıkta ödeyeceklerdir" ifadelerini kullandı.
1.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.