Cübbeli Ahmet Hoca

Cübbeli Ahmet Hoca

Son dakika Cübbeli Ahmet Hoca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cübbeli Ahmet Hoca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cübbeli ahmet hoca gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 cübbeli ahmet hoca haberi bulunmuştur. Tüm cübbeli ahmet hoca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cübbeli Ahmet Hoca Kadir Gecesi'nin tarihini İbnü'l Arabi'den açıkladı! Ramazan'ın ilk günü Perşembe'ye denk geliyorsa...
Cübbeli Ahmet Hoca Kadir Gecesi'nin tarihini İbnü'l Arabi'den açıkladı! Ramazan'ın ilk günü Perşembe'ye denk geliyorsa... 2023 Kadir gecesi hangi gün sorusu vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Her yıl Ramazan'ın 27. gecesi idrak edilen Kadir gecesinin vakti gizlidir. Hz. Muhammed'in hadisinde, "Kadir gecesini Ramazan'ın son 10 gününde ve tek sayılı günlerde arayınız" buyurmuştu. Bu yıl Kadir gecesinin hangi güne saklandığı konusunda ise Cübbeli Ahmet Hoca kuvvetli bir tarih verdi.
10.04.2023 Gündem
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu?
7 Nisan cuma ne olacak? 7 Nisan 2023 hadisi nedir, doğru mu? Ramazan ayının 15'inde Cuma günü kuşluk vaktinde bir sayha (gökten bir ses) olur. Bu olay Ramazan'ın ilk gününün Cumaya denk geldiği ayda olur. Uyuyanı uyandıran bir hidde (çöküş, yıkılış) olur. Cuma gününün gecesinde esir kadınlar odalarından çıkar, hür olurlar. Söz konusu ifade sonrası vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “7 Nisan cuma ne olacak, 7 Nisan 2023 hadisi nedir? 7 Nisan ses duyulması ne demek?” sorularına yanıt aramaya başladı.
6.04.2023 Gündem
Oruç tutan namaz kılmak zorunda mı? Namaz kılmadan oruç kabul olur mu?
Oruç tutan namaz kılmak zorunda mı? Namaz kılmadan oruç kabul olur mu? Oruç tutan namaz kılmak zorunda mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mübarek Ramazan ayı Diyanet takvimine göre 23 Mart 2023 Perşembe günü başlıyor. Oruç ibadetini yerine getirecek müslümanlar pek çok konuda araştırmalarına başladı. Bu mübarek ayda Kuran-ı Kerim okuyacak, hatim indirecek ve zikirler çekilecek. Oruç tutacak ancak namaz kılamayacak olan vatandaşlar ise "Namaz kılmayanın orucu kabul olur mu?" sorusuna yanıt arıyor.
22.03.2023 Gündem
14 Mart neden tehlikeli? 2023 14 Mart'ta ne bekleniyor? İşte olasılıklar...
14 Mart neden tehlikeli? 2023 14 Mart'ta ne bekleniyor? İşte olasılıklar... 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece bir felaketin habercisi olabileceğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, o gün okunacak duaları da açıkladı. Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden 14 Mart deprem habercisi mi sorusu için mühlet yarın sona eriyor. Türkiye'de yaşanan depremler sonrası yeni bir felaket olabileceğini açıklayan Ünlü, 14 Mart 2023 Salı gününü işaret etti. Vatandaşlar, astrologların 14 Mart açıklamalarını da araştırdığı konu hakkında bilgileri derledik. Peki 14 Mart neden tehlikeli?
14.03.2023 Gündem
İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Efendi kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü? Mahmut Ustaosmanoğlunun kaç çocuğu var?
İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Efendi kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü? Mahmut Ustaosmanoğlunun kaç çocuğu var? İsmailağa Cemaati lideri 93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu hayatını kaybetti. Mahmut Ustaosmanoğlu Hoca Efendi bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Mahmut Ustaosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Mahmut Ustaosmanoğlu yerine kim gelecek geçecek, belli mi?
24.06.2022 Gündem
Mahmut Efendi’nin cenazesi ne zaman, hangi camide, saat kaçta? Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenaze töreni nerede, cenazesi nereye defnedilecek?
Mahmut Efendi’nin cenazesi ne zaman, hangi camide, saat kaçta? Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenaze töreni nerede, cenazesi nereye defnedilecek? Mahmut Efendi'nin cenaze namazı ne zaman kılınacak, Mahmut Efendi nereye defnedilecek? Nakşibendi tarikatının Halidiye kolunun İsmailağa şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu 93 yaşında vefat etti. Peki, Mahmut Efendinin cenazesi ne zaman, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenaze töreni nerede ve hangi camide?
24.06.2022 Gündem
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...'
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...' Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçıya bir kesim tepki gösterirken bir kesim ise destek verdi. Sezen Aksu'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada dini değerlere hassasiyet çağrısı yapıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Aksu'ya destek verdi. Babacan'ın Sezen Aksu'ya yaptığı desteğe tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca Hz. Adem ve Hz. Havva'nın insanlığın ilk atası olmasına atıfla "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?" eleştirisinde bulundu. Mustafa Sandal ve Seda Sayan, ünlü şarkıcıya destek çıkarken, Diyanet-Sen tepki gösterdi. Ankara'da bir grup avukat ise suç duyurusunda bulundu.
21.01.2022 Gündem
Cübbeli Ahmet amansız hastalığını açıkladı
Cübbeli Ahmet amansız hastalığını açıkladı Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü amansız hastalığını ilk defa açıkladı.
6.03.2021 Yaşam
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi?
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi? Ahmet Hakan'ın moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge'de 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü “Silahlanan selefi dernekler” iddiası ile ilgili savcılığa verdiği bilgilerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
25.11.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Atatürk açıklaması!
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Atatürk açıklaması! ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, önceki akşam telefonla bağlandığı bir televizyon programında, “Atatürk’ün aleyhine asla konuşulmaz, caiz değildir” dedi.
12.10.2020 Gündem
'Cübbeli Ahmet' ifade verdi
'Cübbeli Ahmet' ifade verdi Selefi derneklerinin silahlanması hakkında dikkat çeken iddialarda bulunan kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ifade verdi.
25.09.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca ifadeye çağrıldı!
Cübbeli Ahmet Hoca ifadeye çağrıldı! Bazı derneklerin silahlandığını iddia eden ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Mahmut Ünlü ifadeye çağrıldı.
22.09.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri olay oldu! 'Savcılar Cübbeli’yi ifadeye çağırmalı'
Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri olay oldu! 'Savcılar Cübbeli’yi ifadeye çağırmalı' Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün açıklamaları olay oldu. “Yurt genelinde 2 bin Selefi yanlısı derneğin silahlandığını söylemiştim. Bunlardan en az 150’sini öğrendim. Savcı davet ederse isim isim anlatacağım. Bu bir vatandaşlık görevi" dedi. Bu bilgilere nereden ulaştığı sorulan Cübbeli Hoca, "Değişik illerde arkadaşlarımız var. Bunların anlattıkları, bize dikkatli olmamız için yapılan uyarılar var" dedi.
21.09.2020 Gündem
'Cübbeli Ahmet Hoca’dan tacizci tarikat lideri açıklaması! 'Ben deşifre ettim'
'Cübbeli Ahmet Hoca’dan tacizci tarikat lideri açıklaması! 'Ben deşifre ettim' Cübbeli Ahmet Hoca, müridinin kızına istismarda bulunan tacizci sahte şeyh Fatih Nurullah hakkında konuşarak, "Bu Nurullah gibi 3 sene önce birini deşifre ettim. Bayağı deşifre ettiklerim oldu" dedi.
10.09.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet'ten Adil Öksüz itirafı!
Cübbeli Ahmet'ten Adil Öksüz itirafı! Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanılan Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk ekranlarına bağlanarak, hapishanedeyken firari terörist Adil Öksüz'ün kendisini ziyaret ettiğini doğruladı.
21.07.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet'ten corona virüs mesajı!
Cübbeli Ahmet'ten corona virüs mesajı! Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, corona virüs önlemi için son sohbet videosunu siyah lastik eldivenleriyle çekti.
23.03.2020 Yaşam
Cübbeli Ahmet Hoca'nın Süleymani hakkındaki sözleri çok konuşuldu
Cübbeli Ahmet Hoca'nın Süleymani hakkındaki sözleri çok konuşuldu İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesi sonrası Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün, sözleri olay oldu.
4.01.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet’e şantaj iddiası
Cübbeli Ahmet’e şantaj iddiası ‘Jet Fadıl’ın dolandırıcılıktan yargılandığı davada mağdurların avukatı, ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ya özel hayatıyla ilgili görüntülerle şantaj yapıldığını iddia etti.
9.05.2019 Gündem
Deniz Çakır ve Cübbeli Ahmet Hoca aynı uçakta!
Deniz Çakır ve Cübbeli Ahmet Hoca aynı uçakta! Milliyet yazarı Özay Şendir, geçtiğimiz haftalarda çok tartışılan oyuncu Deniz Çakır ile Cübbeli Ahmet Hoca ve ailesinin aynı uçakta yaptığı yolculuğu kaleme aldı.
21.01.2019 Magazin
DEAŞ, Cübbeli Ahmet Hoca’ya suikast planlamış
DEAŞ, Cübbeli Ahmet Hoca’ya suikast planlamış DEAŞ terör örgütünün Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün evine drone ile bombalı saldırı düzenlemeyi planladığı ortaya çıktı.
14.01.2019 Gündem
Cübbeli Ahmet sosyal medyadan mesaj yazdı ve dua istedi!
Cübbeli Ahmet sosyal medyadan mesaj yazdı ve dua istedi! Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçireceği ameliyat öncesinde sosyal medya hesabından mesaj yazdı ve sevenlerinden dua istedi.
22.11.2018 Gündem
Cübbeli’ye çifte kumpas
Cübbeli’ye çifte kumpas Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün örgüt kurma, fuhuş ve insan ticareti suçlamalarıyla yargılandığı dosyada Adnan Oktar Grubu’nun izi ortaya çıktı.
6.10.2018 Gündem
İstanbul'da DEAŞ'a bir yılda 117 operasyon
İstanbul'da DEAŞ'a bir yılda 117 operasyon İstanbul'da polis sorumluluk bölgesinde 1 yıl içinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik 117 operasyonda gözaltına alınan 648 kişiden 282'si tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
"Cübbeli'yi öldürme talimatı aldım"
"Cübbeli'yi öldürme talimatı aldım" DEAŞ Terör Örgütü’ne mensup şahıslara yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkında suikast planları yapıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cübbeli ahmet hoca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.