Corona Virüs Salgını

Corona Virüs Salgını

Son dakika Corona virüs salgını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Corona virüs salgını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Corona virüs salgını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Corona Virüs Salgını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan corona virüs salgını gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.310 corona virüs salgını haberi bulunmuştur. Tüm corona virüs salgını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolar neden yükseliyor? Dolar kaç TL? Dolar ne kadar oldu? 9 Mayıs 2022 dolar kuru!
Dolar neden yükseliyor? Dolar kaç TL? Dolar ne kadar oldu? 9 Mayıs 2022 dolar kuru! Dolar yükseliyor! Küresel piyasalarda talebin artmasıyla birlikte dolar, güne yükselişle başladı. Analistler, Çin'de yeni tip corona virüs salgını tedbirlerinin devam etmesinin enflasyonist baskılara ilişkin endişeleri artırdığını belirtiyor. Peki, Dolar neden yükseliyor? Dolar kaç TL? Dolar ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 dolar kuru!
9.05.2022 Ekonomi
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu toplantısı ertelendi mi? Maskeler kalkacak mı?
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu toplantısı ertelendi mi? Maskeler kalkacak mı? Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak Bilim Kurulu’nda kritik kararlar alınması bekleniyordu. Bakan Koca'nın, "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında okullarda maske kullanımı olmak üzere pek çok yeni kararın alınması beklenirken toplantının ertelendiği duyuruldu. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu toplantısı kararları ne zaman açıklanacak? Okullarda maske kalkacak mı? Bilim Kurulu toplantısı ne zamana ertelendi? İşte detaylar…
20.04.2022 Sağlık
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi...
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi... Akıllı telefon üreticilerini zorlu bir yıl bekliyor. Bir yandan maliyetler artarken diğer yandan talepler azalıyor. Son analizlere göre 2022'de planlanan akıllı telefon üretimi 170 milyon azaltıldı.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor?
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? Pekin'de düzenlenen Kış Olimpiyatları başladı. Görkemli açılış töreniyle başlayan Kış Olimpiyatları’na 90 ülkeden 2 bin 900 civarında sporcu katılıyor. Kış Olimpiyatları corona virüs salgını ve ülkedeki siyasi durum nedeniyle gündemde. Peki, Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? İşte Kış Olimpiyatları ile ilgili merak edilenler…
5.02.2022 Gündem
Favipiravir etkisiz çıktı! Favipiravir etken madde nedir, yan etkileri nelerdir? Korona tedavisinde ilacı kullananlara ne olacak?
Favipiravir etkisiz çıktı! Favipiravir etken madde nedir, yan etkileri nelerdir? Korona tedavisinde ilacı kullananlara ne olacak? Covid-19 tedavisinde kullanılan Favipiravir'in etkisiz olduğu ortaya çıkmıştı. Prof. Dr. Yavuz, şimdiye dek corona tedavisinde bu ilacı kullanmış olan hastaların endişeye kapılmaması gerektiğini söyledi. Peki, Favipiravir etken madde nedir, yan etkileri nelerdir? Korona tedavisinde ilacı kullananlara ne olacak?
20.11.2021 Sağlık
Kısıtlamalar geri gelecek mi? Sokağa çıkma yasağı kararı alınır mı, gözler Kabine Toplantısı’nda!
Kısıtlamalar geri gelecek mi? Sokağa çıkma yasağı kararı alınır mı, gözler Kabine Toplantısı’nda! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3 haftalık aranın ardından bugün toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesi corona virüs salgını olacak. Korona dışında dış politikanın öne çıkan başlıkları da toplantıda değerlendirilecek. Peki,Kısıtlamalar geri gelecek mi? Sokağa çıkma yasağı kararı alınır mı?
27.09.2021 Gündem
FED Toplantısı bugün yapılacak! Faiz kararı merak ediliyor!
FED Toplantısı bugün yapılacak! Faiz kararı merak ediliyor! FED toplantısı saat kaçta, FED kararı Türkiye Saati İle kaçta açıklanacak? ABD Merkez Bankası (Fed) bugün toplanıyor. Para politikası toplantısında corona virüs salgını nedeniyle devreye alınan kriz politikaları değerlendirilecek. PEki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Yatırımcılar merakla beklediği FED toplantısı detayları…
16.06.2021 Gündem
Hafta sonu yasağı kalktı mı? Hafta sonu dışarı çıkma yasağı devam mı ediyor, kaldırıldı mı?
Hafta sonu yasağı kalktı mı? Hafta sonu dışarı çıkma yasağı devam mı ediyor, kaldırıldı mı? Türkiye'de corona virüs salgını kapsamında alınacak yeni tedbirlerin kararlaştırılacağı Kabine Toplantısı sona erdi. Hafta sonu yasağı kalktı mı? Hafta sonu dışarı çıkmak yasağı devam mı ediyor, kaldırıldı mı?
31.05.2021 Gündem
Pandemi ne zaman sona erecek? Tarih verdi
Pandemi ne zaman sona erecek? Tarih verdi ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates koronavirüs pandemisinin ne zaman sonra ereceği hakkında açıklamalarda bulundu. Gates pandemi için bir de bitiş öngörüsünü tarih vererek açıkladı.
26.04.2021 Gündem
İkinci el araba almak isteyenlere çağrı! Tam zamanı
İkinci el araba almak isteyenlere çağrı! Tam zamanı Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el otomobil fiyatları ve piyasadaki gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Aydın Erkoç, corona virüs salgını ve normalleşme adımlarına da dikkat çekerek, "Araç almak isteyenlere kesinlikle şu anda araç almalarını tavsiye ederiz." dedi. Erkoç, otomobil alım-satımında gerçekleşen dolandırıcılık olaylarına karşı da vatandaşları uyardı.
4.03.2021 Ekonomi
Zeytinyağı fiyatları cep yakıyor! Yüzde 50'den fazla arttı, daha da yükselmesi...
Zeytinyağı fiyatları cep yakıyor! Yüzde 50'den fazla arttı, daha da yükselmesi... Kuraklık ve pandemi gibi etkilerle ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan yükseliş zeytinyağı fiyatlarına da yansıyor. Zeytinyağının üretici çıkış fiyatında geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde 50'den fazla artış yaşanırken, bu artışın devam edebileceği belirtiliyor. Akhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, ayçiçek yağı ile zeytinyağı arasındaki fiyat farkının kapanmasının zeytinyağı fiyatlarını tetiklediğini, bunun yanında hasat zamanı yüksek miktarlarda dökme zeytinyağı ihracının ve ülkelerin stokçuluğa yönelmesinin de fiyatları etkilediğini belirtiyor.
3.02.2021 Ekonomi
AÖF ek sınav hakkı isteniyor! AÖF ek sınav hakkı verildi mi?
AÖF ek sınav hakkı isteniyor! AÖF ek sınav hakkı verildi mi? Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavları başladı. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada "Açıköğretim güz dönemi dönemi sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak'ta çevrim içi ortamlarda yapılacaktır." İfadeleri kullanıldı. Final sınavı için ekranlarının başına geçen bazı adayların teknik sorunlar nedeniyle sınav hakları sona erince adaylar, ek sınav hakkı istediklerini sosyal medya üzerinden duyurmaya başladı. AÖF ek sınav hakkı detayları…
16.01.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl öncesi bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "2020 senesini geride bırakıyor, yeni ümitler ve beklentilerle 2021 yılına giriyoruz." dedi. Erdoğan, Kovid-19 salgınına da değindi, önemli ifadeler kullandı.
31.12.2020 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan ABD'ye sert tepki: Akıl dışı bir karar
Numan Kurtulmuş'tan ABD'ye sert tepki: Akıl dışı bir karar AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD'nin S-400 yaptırım kararını "Akıl dışı vahim bir karar" olarak nitelendirdi.
15.12.2020 Siyaset
Türkiye için flaş kuraklık uyarısı! Görüntü korkunç, harita giderek kararıyor...
Türkiye için flaş kuraklık uyarısı! Görüntü korkunç, harita giderek kararıyor... Türkiye'de yağışsız geçen aylar ve özellikle son dönemlerde baraj göllerinden yansıyan endişe verici fotoğraflar kuraklık konusunu gündeme taşıdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meteorolojik kuraklık haritalarında da yaşanan sıkıntının boyutu net bir şekilde fark edilebiliyor. Kuraklık haritasında siyah renkle gösterilen kurak bölgelerin alanının, önceki haritalara göre çarpıcı bir şekilde arttığı görülüyor. Prof. Dr. Orhan Şen konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
4.12.2020 Gündem
AVM'lerde yeni dönem! Bugün başladı
AVM'lerde yeni dönem! Bugün başladı Koronavirüs vaka sayısı artmaya devam ediyor. Virüsle mücadele kapsamında mart ayında alınan önlemlere benzer yeni kararlar alındı. Corona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerden biri de AVM'lerle ilgili oldu. Artık AVM'lere HES kodu olmayanlar giremeyecek. Uygulama bugün başladı.
1.12.2020 Gündem
Cenaze namazı ve nikahlarla ilgili yeni karar! 30 kişi sınırı getirildi...
Cenaze namazı ve nikahlarla ilgili yeni karar! 30 kişi sınırı getirildi... Çin'in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınında vaka sayılarını azaltmak için yeni tedbirler alındı. Sokağa çıkma kısıtlamasından, seyahat kıtlamasına kadar alınan pek çok önlemden biri de cenaze ve nikah törenlerine katılma ilgili oldu.
30.11.2020 Gündem
AVM'lerde HES kodu uygulaması başlıyor
AVM'lerde HES kodu uygulaması başlıyor Koronavirüs vaka sayısı artmaya devam ediyor. Virüsle mücadele kapsamında mart ayında alınan önlemlere benzer yeni kararlar alındı. Corona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerden biri de AVM'lerle ilgili oldu. Artık HES kodu uygulaması yapılacak. HES kodu olmayanlar AVM'lere giremeyecek.
30.11.2020 Gündem
Hızla artıyor! Sayı 4 milyonu geçti
Hızla artıyor! Sayı 4 milyonu geçti Rapor yayımlandı. Çıkan veriler şaşırttı. 2020 yılında 4 milyon arttı. Artışın önümüzdeki yıl da devam etmesi bekleniyor. Corona virüs salgını iş hayatında önemli değişikliklere neden oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından açıklanan 2020 yılı ikinci çeyrek verilerine göre, e-imza sayısı 4 milyon 339 bin 192’ye, mobil imza sayısı ise 650 bin 544’e ulaştı. Toplamda 4 milyon 989 bin 736 elektronik sertifika oluşturuldu.
30.11.2020 Bilim ve Teknoloji
12 gün evden çalışma imkanı! 1 Aralık'ta başlıyor
12 gün evden çalışma imkanı! 1 Aralık'ta başlıyor Süre uzatıldı. Zorunluluk esnetildi. 1 Aralık’tan itibaren başlıyor. Corona virüs salgını onları da etkiledi. Kalıcı düzenlemeler geliyor. Artık 12 gün evden çalışabilecekler. TEKNOPARK’larda çalışan araştırma geliştirme (AR-GE) personelinin ofisten çalışma zorunluluğu biraz daha esnetiliyor. AR-GE çalışanlarının evden çalışma hakları yüzde 40’tan yüzde 60’a çıkartılacak. Yeni uygulamaya 1 Aralık’tan itibaren başlanacak.
26.11.2020 Çalışma Hayatı
Değişiyor... Yeni çalışma modeli geliyor!
Değişiyor... Yeni çalışma modeli geliyor! Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Mevzuat hazırlıkları merakla bekleniyor. Corona virüs salgını sosyal yaşamda olduğu kadar iş hayatında da önemli değişikliklere yol açtı. Bunlardan en önemlisi ise uzaktan çalışma modelinin birçok sektör için uygulanabilir hale getirilmesi oldu. Yapılan araştırmalar ise uzaktan çalışmaya uygun işlerin ülkelerin gelişmişlik düzeyleri ile birlikte artıyor olması.
Mesai saatleri değişecek mi? İstanbul için kritik karar! Yarın belli olacak
Mesai saatleri değişecek mi? İstanbul için kritik karar! Yarın belli olacak Corona virüs salgını sonrası özellikle toplu ulaşımı rahatlatmak amacıyla mesai saatlerinin kademeli hale getirilmesi gündeme geldi. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren mesai saati değişikliği kararı yarın yapılacak toplantı sonrası açıklanacak.
4.11.2020 Gündem
İşveren bunu yapamaz! Müracaatta bulunun hakkınız olanı alın
İşveren bunu yapamaz! Müracaatta bulunun hakkınız olanı alın Tüm çalışanlar için geçerli flaş karar! Süre uzatıldı. Başvuran çalışan tazminat alabilecek. Pandemi sürecinde ayrımcılığa uğradığını düşünen çalışanların yazılı müracaatta bulunması gerekiyor. Başvuru yapanlar tazminat alıyor. Yargıtay'ın emsal niteliğinde kararı bulunuyor. Ücretsiz izne çıkarılırken haksızlığa uğradığını düşünen çalışanların tüm yapması gerekenler haberimizde...
Ödeme yapmak için bugün son gün!
Ödeme yapmak için bugün son gün! Corona virüs salgını vatandaşların mağdur olmaması için bir dizi ekonomik önlem alındı. Bunlardan biri de vergi ödemelerinin ertelenmesiydi. 1.9 milyon kişiyi ekonomik olarak rahatlatacak erteleme kararının ardından ödeme dönemine girildi. Henüz ödeme yapmayanlar için ise bugün son gün...
27.10.2020 Ekonomi
Yarın son gün! Ödemeyen pişman olur
Yarın son gün! Ödemeyen pişman olur Corona virüs salgını vatandaşların mağdur olmaması için bir dizi ekonomik önlem alındı. Bunlardan biri de vergi ödemelerinin ertelenmesiydi. 1.9 milyon kişiyi ekonomik olarak rahatlatacak erteleme kararının ardından ödeme dönemine girildi. Ödemeler için yarın son gün...
26.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Corona Virüs Salgını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki corona virüs salgını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.