Çöpçatan

Çöpçatan

Son dakika çöpçatan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çöpçatan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çöpçatan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöpçatan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöpçatan gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 çöpçatan haberi bulunmuştur. Tüm çöpçatan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı Dolandırıcılar her gün farklı yöntem geliştirerek tuzak kuruyor. Son günlerde dolandırıcılar attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numara mesaj atanlar ya da linki tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi bu tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "İstenen amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda bu hesabı engellemek ve hiçbir şekilde yazışma yapmamak son derece önemlidir. Zira para verseniz de bundan kurtuluşunuz yoktur" dedi.
29.12.2023 Gündem
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti'
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti' ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisi kampüsteki evlerinde vahşice öldürülmüştü. Katilleri Bryan Kohberger ise haftalar sonra yakalanmıştı. Katilin kimliğinin açıklanmasının ardından onu tanıyanlar da Bryan ile bilgileri paylaşmaya başladı. Ancak 'Hayley' adındaki kadının anlattıkları, içlerinde en tuhaf olanıydı...
11.01.2023 Dünya
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
FETÖ'den çöpçatanlık hamlesi!
FETÖ'den çöpçatanlık hamlesi! FETÖ örgüte yeni üyeler kazandırmak için katalog evliliklere ağırlık verdi. Londra merkezli, FETÖ’nün kontrolündeki ‘Rumi Camisi’ adlı sosyal medya hesabı üzerinden ‘çöpçatanlık’ çağrısı yapıldı. Örgüt, ‘çöpçatanlık’ buluşmasından kişi başı 25 pound (481 TL) alıyor.
9.04.2022 Gündem
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Dijital çöpçatanlar: Uyumlu biriyle eşleşmede yapay zeka...
Dijital çöpçatanlar: Uyumlu biriyle eşleşmede yapay zeka... Kaspersky'nin flört ve teknolojinin ilişkiler üzerindeki etkisi üzerine yaptığı uluslararası araştırma, kullanıcıların çoğunluğunun akıllı algoritmaların flört eşleştirmedeki rolünü olumlu algıladığını ortaya çıkardı. Katılanların %44'ü yapay zekanın çöpçatanlık seçimine, %64'ü algoritmaların önerilerine güveneceklerini belirtti.
5.08.2021 Bilim ve Teknoloji
FETÖ’nün çöpçatan imamları gözaltına alındı!
FETÖ’nün çöpçatan imamları gözaltına alındı! FETÖ PDY silahlı terör örgütü üyelerine yönelik İstanbul merkezli 7 ilde operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 19 kişi arasında, örgütün izdivaç sorumlusu da var.
5.11.2020 Gündem
Kedili fotoğraflar erkeklerin kısmetini kapatıyor
Kedili fotoğraflar erkeklerin kısmetini kapatıyor Kedi videoları ve resimleri internette büyük ilgi görüyor. Ancak söz konusu çöpçatan siteleri ve randevulaşma olunca, köpekleri kedilerin pabucunu dama atıyor. ABD'de yapılan bir araştırmada, evcil hayvanların kadınların flört tercihini etkilediğini ortaya çıkardı.
23.06.2020 Yaşam
İlişki sırasında fantezi oyuncağıyla sevgilisini öldürdü
İlişki sırasında fantezi oyuncağıyla sevgilisini öldürdü Avustralya'da 20 yaşındaki Jamie Lee Dolheguy adlı bir kadın, arkadaşlık sitesinde tanıştığı kişiyle cinsel ilişkiye girdi. Genç kadın cinsel ilişki sırasında partneri olan 24 yaşındaki Maulin Rathod adlı adamı cinsel ilişki oyuncağı ile boğarak öldürdü.
14.12.2019 Dünya
‘Çöpçatanlık’ talebine bakanlıktan yeşil ışık
‘Çöpçatanlık’ talebine bakanlıktan yeşil ışık Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, devlet gözetiminde çöpçatanlık sitesi kurulmasını isteyen bir vatandaşa, önerinin akademik olarak tartışılabileceği yanıtını verdi. Bakanlık ‘görücü usulü’ gibi geleneksel yöntemlerin canlandırılabileceğini de belirtti.
9.12.2019 Gündem
Pakistanlı kadınları Çin'de sattığı iddia edilen Çinli çete yakalandı
Pakistanlı kadınları Çin'de sattığı iddia edilen Çinli çete yakalandı Pakistanlı fakir Hristiyan kadınları para ödeyen Çinlilerle evlendirdikten sonra Çin'e gönderip burada fuhuşa ve organ ticaretine zorladığı iddiasıyla Pakistan'da gözaltına alınan 11 Çinli tutuklandı.
14.05.2019 Dünya
Çöpçatan çetesine darbe! Kadınları kandırıp fuhuş ve organ ticaretine zorluyorlardı...
Çöpçatan çetesine darbe! Kadınları kandırıp fuhuş ve organ ticaretine zorluyorlardı... Pakistanlı fakir Hristiyan kadınları para ödeyen Çinlilerle evlendirdikten sonra Çin'e gönderip burada fuhuş ve organ ticaretine zorladığı iddiasıyla Pakistan'da gözaltına alınan 11 Çinli tutuklandı.
14.05.2019 Dünya
Güney Kıbrıs Adalet Bakanı Rum subayın seri cinayetleri sonrası istifa etti
Güney Kıbrıs Adalet Bakanı Rum subayın seri cinayetleri sonrası istifa etti Güney Kıbrıs Adalet Bakanı Yannis Nikolau, ülkede büyük infial yaratan seri cinayetler sonrası tepkiler üzerine istifa etti.
3.05.2019 Dünya
İtiraf etti! Güney Kıbrıs'ta Rum subay 7 kadını ve kız çocuğunu öldürdü
İtiraf etti! Güney Kıbrıs'ta Rum subay 7 kadını ve kız çocuğunu öldürdü Güney Kıbrıs'ta yetkililer, bir Rum subayın 7 kadını ve kız çocuğunu öldürdüğünü itiraf ettiğini açıkladı. Yerel medyada yaşananlar için "Kıbrıs'ın ilk seri cinayetleri" deniyor. 35 yaşındaki zanlının adı açıklanmadı.
26.04.2019 Dünya
Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca kadın çıplak bir şekilde sokağa fırladı!
Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca kadın çıplak bir şekilde sokağa fırladı! İngiltere'de 36 yaşındaki elektrikçi Dean Wilkins, internetten tanıştığı kadınla birlikte olurken kadının omzunu çıkardı. Omzu çıkan genç kadın, sadece sütyenle sokağa fırladı.
4.12.2018 Dünya
'Öpüşmek aldatma sayılmaz' dediler!
'Öpüşmek aldatma sayılmaz' dediler! BBC Radio 5'in 2000'den fazla İngilizle cinsel ilişki ve aldatmaya yönelik gerçekleştirdiği ankette şaşırtıcı sonuçlar çıktı.
20.11.2018 Dünya
Her şey Ecoş'un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle başlar...
Her şey Ecoş'un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle başlar... İtiraf edilsin ya da edilmesin herkesin isteği, ‘doğru insanı bulup, mutlu bir aşka yelken açmak’ meselesini fazla içselleştiren 'Acemi Çöpçatan'ın baş karakteri Ecoş’un kendini ‘fahri aşk doktoru’ ilan etmesiyle olaylar başlıyor.
7.11.2018 Kültür Sanat
Facebook'a çöpçatanlık özelliği geliyor
Facebook'a çöpçatanlık özelliği geliyor Dünyanın en büyük sosyal medya şirketi olan Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, çok yakında Facebook kapsamında oluşturulacak çöpçatanlık özelliğinin kullanıma açılacağını söyledi.
2.05.2018 Dünya
Sinemaya borcumu ödemek istedim
Sinemaya borcumu ödemek istedim Yönetmen, film ve TV programı yapımcısı, şov merkezleri işletmecisi... Türk Sineması’nın duayen ismi Türker İnanoğlu, iki ciltlik “Başlangıcından Bugüne Afişlerle Türk Sineması” kitabıyla sinemaya olan borcunu ödediğini söylüyor.
17.02.2018 Arşiv
Bir sahtekar sayesinde birbirlerine aşık oldular
Bir sahtekar sayesinde birbirlerine aşık oldular 55 yaşındaki sahtekar, çöpçatan sitesinde Türk manken Adem’in fotoğrafını kullanıp İngiliz Emma ile arkadaşlık kurdu. Emma, gerçeği öğrenince Adem’i arayıp buldu. Bu buluşmadan büyük aşk doğdu
19.01.2018 Dünya
Çöpçatan sitelerindeki büyük tuzak!
Çöpçatan sitelerindeki büyük tuzak! Çin'de, çöpçatan uygulamalarındaki kadınların aslında birer robot yazılım olduğu ortaya çıkan çok sayıda şirket kapatıldı.
9.01.2018 Dünya
5 milyon türk 'manitayı' internette arıyor
5 milyon türk 'manitayı' internette arıyor Pek çok kişi hayat arkadaşı bulmak için arkadaşlık sitelerine bel bağladı. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) raporuna göre bu yıl 18 bin Türk genci internetten tanışıp evlendi. Çöpçatan sitelerinde 5 milyona yakın aktif kullanıcı yer alıyor.
18.11.2017 Arşiv
'Kara Dul' idam edilecek!
'Kara Dul' idam edilecek! Japonya'da yaşlı eşi ve sevgililerini siyanürle zehirleyerek öldüren ve miras ile sigorta kaynaklı milyonlarca doları üzerine geçiren 'Kara Dul' lakaplı Chisako Kakehi adlı kadın idama mahkum edildi.
7.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çöpçatan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöpçatan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.