Gazete Vatan Logo

Bir sahtekar sayesinde birbirlerine aşık oldular

55 yaşındaki sahtekar, çöpçatan sitesinde Türk manken Adem’in fotoğrafını kullanıp İngiliz Emma ile arkadaşlık kurdu. Emma, gerçeği öğrenince Adem’i arayıp buldu. Bu buluşmadan büyük aşk doğdu

Bir sahtekar sayesinde birbirlerine aşık oldular

İngiltere’de yaşayan 35 yaşındaki Emma Perrier, mobil bir çöpçatanlık uygulaması olan Zoosk üzerinden kendisini yarı İtalyan yarı İngiliz 35 yaşında bir elektrik teknikeri olarak tanıtan Ronnie ile sohbet etmeye başladı. Bu konuşmalar sıklaştıkça Emma, Ronnie ile görüşmek istiyor, karşı taraf ise internet üzerinden yapılacak bir görüntülü görüşmeyi bile “Ergen işi!” diyerek reddediyordu. Bir yılın sonunda Emma iyice şüphelenerek Ronnie’nin fotoğraflarını Google üzerinden aratınca hayal kırıklığına uğratan gerçek ile yüzleşmiş oldu. Her gün sohbet ettiği, tüm özel yaşantısını anlattığı insanın sahte fotoğraflar kullandığını, fotoğrafların aslında Türk model Adem Güzel’e ait olduğunu öğrendi.

Buluşma ve görüntülü görüşme taleplerine 1 sene boyunca cevap alamayan kadın, hayali sevgilisine Adem Güzel’i tanıyıp tanımadığını sorduğunda “Onlar 20’li yaşlarımda modellik yaptığım günlerden fotoğraflarım” yanıtını aldı.

Soluğu Londra’da aldı

Ancak Emma ikna olmadı; önce kayıtlı olduğu ajansı, ardından da Adem Güzel’in kendisini fotoğraflarının yabancılar tarafından kullanılmakta olduğu yönünde Facebook üzerinden uyardı. Bu uyarıdan sonra iki taraf sohbet etmeye devam etti, kısa süre içerisinde ise Adem Güzel soluğu Emma’nın yaşadığı Londra’da aldı. İkili sıkça tekrarlanan görüşmelerden sonra birbirine aşık oldu. Emma Perrier bir röportajında “Biliyorum, kulağa çılgınca geliyor fakat o sahtekarın bize büyük bir iyilik yaptığını kim bilebilirdi?” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Haberin Devamı