Comolli

Comolli

Son dakika Comolli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Comolli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Comolli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Comolli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan comolli gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 comolli haberi bulunmuştur. Tüm comolli haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum'
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum' Sports Digitale'e yaptığı özel açıklamalarla Fenerbahçe camiasında bir hayli dikkat çeken Aykut Kocaman "Ali Bey'in 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum, eğer böyle olsaydı, bu büyük hata Hasan Çetinkaya için de geçerli" ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Fenerbahçe
Comolli almış Vitor Pereira 20 milyon euro yapmıştı! Fenerbahçe'de yeri doldurulamayacak 2 ayrılık...
Comolli almış Vitor Pereira 20 milyon euro yapmıştı! Fenerbahçe'de yeri doldurulamayacak 2 ayrılık... Bu sezon oynadıkları futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken ve Napoli, Newcastle, PSG, B.Dortmund gibi kulüplerin radarına giren iki yıldız Fenerbahçe'den ayrılmaya çok yakınlar. İngilizlerin 40 milyon euro'yu gözden çıkardığı oyuncuların Premier Lig'de boy göstermek istedikleri öğrenilirken, gelecek sezon şampiyon olmak isteyen Ali Koç'un süper starları bırakmaya niyetinin olmadığı bildirildi.
18.05.2023 Fenerbahçe
Bir kavgayla ortalık karıştı Galatasaray'ın 4 yıldızı elden kaçtı
Bir kavgayla ortalık karıştı Galatasaray'ın 4 yıldızı elden kaçtı Sezon başında Galatasaray'la yakın ilişkiler kuran ve Torreira, Mertens, İcardi gibi yıldızları İstanbul'a getiren İtalyan menajer George Gardi'nin daha önce Ali Koç'la sert bir tartışma yaşadığı ortaya çıkarken, bir dönem Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük yapan Comolli'nin Gardi ile Koç'un arasını açarak ortalığı karıştırdığı belirtildi.
8.03.2023 Fenerbahçe
Galatasaray yıldız oyuncu için harekete geçti! Erden Timur: Risk alamayız
Galatasaray yıldız oyuncu için harekete geçti! Erden Timur: Risk alamayız Transferde büyük oynayan Sarı-Kırmızılılar devre arasında etkili hamleler yapmaya hazırlanıyor. Gözünü zirveye diken Cim Bom bugün Damien Comolli ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirecek. İşte detaylar...
17.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk'tan iki yıldıza şok! Galatasaray yeni 6 numarasını Comolli'nin elinden kaptı
Okan Buruk'tan iki yıldıza şok! Galatasaray yeni 6 numarasını Comolli'nin elinden kaptı Midtsjö'nün sık sık yedek kalması ve oyuncunun eski kulübü AZ Alkmaar'dan teklif alması, Torreira'nın Serie A ekipleriyle görüşmesi üzerine orta saha çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray sürpriz bir oyuncuyla görüşmelere başladı. Daha önce Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük yapan Comolli ile masaya oturan Sarı Kırmızılı yöneticilerin piyasa değeri 7 milyon euro olan oyuncu için tüm şartları seferber ettiği bildirildi.
15.12.2022 Galatasaray
Ali Koç 25 milyon euro'dan aşağı bırakmam dedi! Comolli'nin Fenerbahçe'ye armağanı
Ali Koç 25 milyon euro'dan aşağı bırakmam dedi! Comolli'nin Fenerbahçe'ye armağanı 2018 yılında Nec Nijmegen'den 1,5 milyon euro'ya transfer edilen ve özellikle Vitor Pereira'nın gelişiyle sık sık forma şansı bulan 23 yaşındaki oyuncunun başarılı performansı parmak ısırtırken, Sarı Lacivertli yönetimin yıldız futbolcuyu 25 milyon euro gibi bir rakama bırakmaya sıcak baktığı bildirildi. İşte Comolli döneminde kadroya katılan genç yetenekte yaşanan transfer gelişmesi...
15.11.2022 Fenerbahçe
3 yıl önce Comolli - Ersun Yanal ikilisi peşindeydi! Harit, Evander derken Cimbom'un yeni 10 numarası...
3 yıl önce Comolli - Ersun Yanal ikilisi peşindeydi! Harit, Evander derken Cimbom'un yeni 10 numarası... Evander, Harit, Oscar gibi 10 numaralarla masaya oturmasına rağmen transferde henüz somut adım atamayan Galatasaray'ın yeni yıldızı belli oldu. 2019'da Comolli - Ersun Yanal ikilisinin peşine düştüğü 27 yaşındaki futbolcu için harekete geçen Erden Timur'un Brezilya'ya gideceği belirtilirken, her iki kulübün önümüzdeki günlerde işi resmiyete dökeceği ifade edildi.
10.08.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de sürpriz iddia! Damien Comolli talip oldu!
Fenerbahçe'de sürpriz iddia! Damien Comolli talip oldu! Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir iddia gündeme atıldı. Sarı-lacivertlilerde Ali Koç'un ilk döneminde sportif direktörlük görevinde yer alan şu anda da Toulouse'un başkanlığını yöneten Damien Comolli'nin genç yıldızı kadrosuna dahil etmek istediği öne sürüldü.
7.07.2022 Şampiy10
Eski dost düşman oldu! Ali Koç Süper Lig'in yıldızını istedi Comolli 'onu kimseye bırakmam' dedi
Eski dost düşman oldu! Ali Koç Süper Lig'in yıldızını istedi Comolli 'onu kimseye bırakmam' dedi Jorge Jesus'la birlikte hem Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak isteyen hem de Avrupa'da ses getirme planları yapan Ali Koç'un Süper Lig'den tecrübeli orta sahaya talip olduğu, fakat aynı futbolcuyu Damien Comolli'nin de istediği ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak transfer gelişmeleri...
13.06.2022 Fenerbahçe
Torrent tarihi operasyonu açıklamıştı! G.Saray'ın yıldızını 10 m.euro'ya transfer ediyor
Torrent tarihi operasyonu açıklamıştı! G.Saray'ın yıldızını 10 m.euro'ya transfer ediyor Sivasspor maçından sonra sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak iki yıldızı açıklayan Domenec Torrent haklı çıktı. Bir dönem Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük yapan Damien Comolli'nin sarı kırmızılı yıldız futbolcu için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı anlaşılırken, Cimbom'daki ikinci ayrılığın ise sürpriz olmadığı ifade edildi.
10.05.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'den kovuldu Fransa'da tarih yazdı
Fenerbahçe'den kovuldu Fransa'da tarih yazdı Bir dönem Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük yapan Damien Comolli'nin başkanlığını yaptığı Toulouse Fransa 2'de 76 puan topladı ve Lig 1'e çıkmaya hak kazandı.
26.04.2022 Fransa
Fenerbahçe'de son dakika! Aylar sonra Comolli'nin Arda Güler skandalını ortaya çıkardı! Ali Koç...
Fenerbahçe'de son dakika! Aylar sonra Comolli'nin Arda Güler skandalını ortaya çıkardı! Ali Koç... İsmail Kartal'ın gelişiyle forma şansı bulan ve oynadığı futbolla resmen göz kamaştıran Arda Güler'de inanılmaz Damien Comolli gerçeği ortaya çıktı. Duayen spor yazarlarından Gürel Yurttaş 16'lık yıldız için Ali Koç'un yaptığı hamleyi açıkladı. İşte Yurttaş'ın o ifadeleri...
23.02.2022 Fenerbahçe
Önce Ali Koç'un Comolli hamlesini hatırlattı ardından Burak Elmas'ı bombaladı! 'Ayranı yok içmeye...'
Önce Ali Koç'un Comolli hamlesini hatırlattı ardından Burak Elmas'ı bombaladı! 'Ayranı yok içmeye...' Galatasaray'ın Torrent ve Luis Campos'la anlaşmasının ardından Sensibile'yi göreve getirmesi sarı kırmızılı camiada şaşkınlıkla karşılanırken, Burak Elmas'ın İtalyan Sportif Direktöre vereceği maaş ise tartışma konusu oldu.
22.02.2022 Süper Lig
Süper Lig devinde Damien Comolli  paniği! O sistem Fenerbahçe'ye pahalıya patlamıştı...
Süper Lig devinde Damien Comolli paniği! O sistem Fenerbahçe'ye pahalıya patlamıştı... Bir dönem Fenerbahçe'de görev alan ve yaptığı transferlerle Ali Koç'u hayli zor duruma düşüren Damien Comolli'nin getirdiği sistemin Süper Lig'e geri dönme ihtimali akılları karıştırdı. İşte Comolli paniğini ile ilgili yaşanan son durum...
7.01.2022 Beşiktaş
Aylar sonra gelen Lautaro Martinez itirafı! 'Fenerbahçe'ye getirecektim ama...'
Aylar sonra gelen Lautaro Martinez itirafı! 'Fenerbahçe'ye getirecektim ama...' Fenerbahçe'nin eski Sportif Direktörlerinden Damien Comolli yaptığı açıklamada Arjantinli yıldız Lautaro Martinez ve Abdullah Avcı itirafında bulundu.
31.12.2021 Fenerbahçe
Bir de Sportif Direktör krizi var
Bir de Sportif Direktör krizi var Bugün yeni hocasını açıklayacak olan Ali Koç, Sportif Direktör konusunda da arayışlarına devam ediyor.
28.06.2021 Fenerbahçe
Mehmet Demirkol'un Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bomba etkisi yarattı
Mehmet Demirkol'un Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bomba etkisi yarattı Usta spor yazarı Mehmet Demirkol'un bugünkü köşe yazısında Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
6.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 'Sportif Direktör' fiyaskosu!
Fenerbahçe'de 'Sportif Direktör' fiyaskosu! Daha önce Damien Comolli ve Emre Belözoğlu'na Sportif Direktör unvanı veren Fenerbahçe'de 3 yılda tam 52 futbolcu transferi yapıldı.
17.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko 6 yıldır bir tane kupa kaldıramayan Fenerbahçe'de oyuncu transferleri ve personel maaşlarının toplam maliyeti tam 225 milyon euro oldu.
16.03.2021 Fenerbahçe
Comolli'nin sadece 3 transferini takımda tuttu
Comolli'nin sadece 3 transferini takımda tuttu Emre Belözoğlu, Comolli döneminde transfer edilen futbolculardan sadece Gustavo, Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu'nun takımda tuttu.
7.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Comolli piyangosu! Bonservisiyle...
Fenerbahçe'ye Comolli piyangosu! Bonservisiyle... Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Sarı Lacivertli ekipte Nabil Dirar ile yollar ayrılıyor. Tecrübeli futbolcu, Fransız ekiplerinden Toulouse ile anlaşmaya vardı.
11.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un göreve gelmesinden sonra hem yönetim kurulu hem de futbol takımında birçok isim görevinden ayrıldı.
14.08.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Comolli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki comolli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.