Aykut Kocaman

Aykut Kocaman

Son dakika Aykut Kocaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aykut Kocaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aykut Kocaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aykut Kocaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aykut kocaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.441 aykut kocaman haberi bulunmuştur. Tüm aykut kocaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu
Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe maçının ardından Hakan Keleş'le yollarını ayıran Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu.
15.01.2024 Konya Spor
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı
Konyaspor, Hakan Keleş ile anlaşma sağladı Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktörlük görevi için Hakan Keleş ile anlaşma sağladı.
27.10.2023 Konya Spor
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Resmen açıklandı Başakşehir FK'dan 1 ay önce ayrılan genç teknik adam Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı. Süper Lig ekibi Emre Belözoğlu'nu göreve getirildiğini resmen açıkladı.
3.10.2023 MKE Ankaragücü
A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi
A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığı belirtildi.
20.09.2023 Futbol
Aykut Kocaman'dan sonra bir ilk! İsmail Kartal itiraf etti, Mert Hakan artık oynayamaz
Aykut Kocaman'dan sonra bir ilk! İsmail Kartal itiraf etti, Mert Hakan artık oynayamaz Fenerbahçe'de İsmail Kartal, eski teknik direktör Aykut Kocaman'dan sonra bir ilki başardı. Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmada İsmail Kartal'ın ilk 11 tercihi çok tartışıldı. Öte yandan Mert Hakan'ın performansı en çok konuşulanlar arasına girdi.
23.08.2023 Fenerbahçe
F.Bahçe'de gol kralı oldu İnternacional'de neredeyse şutu yok
F.Bahçe'de gol kralı oldu İnternacional'de neredeyse şutu yok Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Brezilya ekibi İnternacional'e transfer olan Enner Valencia 4 maçta 0 çekti.
1.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı! Gündem yaratacak Aykut Kocaman sözleri: Kalbini kırdılar
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı! Gündem yaratacak Aykut Kocaman sözleri: Kalbini kırdılar Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'i ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertliler birçok aday içinden tercihini yaptı. Milliyet'in yazarlarından Attila Gökçe, Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu.
28.06.2023 Fenerbahçe
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum'
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum' Sports Digitale'e yaptığı özel açıklamalarla Fenerbahçe camiasında bir hayli dikkat çeken Aykut Kocaman "Ali Bey'in 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum, eğer böyle olsaydı, bu büyük hata Hasan Çetinkaya için de geçerli" ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu... Fenerbahçe'de karar verildi
İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu... Fenerbahçe'de karar verildi Jorge Jesus'la yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe İsmail Kartal, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Aykut Kocaman isimlerini masaya yatırmış durumda. Samandıra ruhunu iyi bilen bir hocayla çalışmak istediklerini açıklayan Ali Koç'un kararını verdiği belirtilirken, 62 yaşındaki çalıştırıcının 'Önümüzdeki günler ne gösterir bilemiyorum' sözleri camiada oldukça dikkat çekti.
20.06.2023 Fenerbahçe
Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel... İşte 3 hocanın artıları ve eksileri
Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel... İşte 3 hocanın artıları ve eksileri Jorge Jesus'la yolların ayrılmasından sonra 3 yerli teknik adamı gündemine alan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, İsmail Kartal ve Volkan Demirel'in artı-eksi yönleri oldukça dikkat çekti.
19.06.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un bu sözleri yüzünden yerli hoca gelecek!
Jorge Jesus'un bu sözleri yüzünden yerli hoca gelecek! Samandıra ruhunu iyi bilen bir yerli teknik adamla çalışmak istediğini açıklayan Ali Koç'un masasında Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel gibi tecrübeli hocalar var.
19.06.2023 Fenerbahçe
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz'
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz' Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, yeni hoca arayışlarına devam edem Ali Koç'a mesaj göndererek "Böyle bir görev bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz" ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un işaret ettiği iki teknik direktörden flaş açıklama! 'Benim haberim yok'
Ali Koç'un işaret ettiği iki teknik direktörden flaş açıklama! 'Benim haberim yok' 2022 Olağan Mali Kurulu'nda yeni teknik direktör konusuna değinen ve 'yerli bir hocayla çalışacağım' açıklamalarında bulunan Ali Koç; Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel gibi isimleri kastetti. TRT Spor Haber Müdürü Erhan Seven canlı yayında her iki hocayla da görüştüğü açıklarken, Seven'in 'Aykut Kocaman gelişmelerden haberim yok' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
18.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak teknik direktörü duyurdu! Montella, Lucescu, Volkan Demirel, Aykut Kocaman hiçbiri değil
Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak teknik direktörü duyurdu! Montella, Lucescu, Volkan Demirel, Aykut Kocaman hiçbiri değil Başakşehir'le oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Jorge Jesus'la yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör çalışmalarına devam ediliyor. Ali Koç'un İtalyan çalıştırıcı Montella ile görüştüğü iddia edilirken, Sarı Lacivertli kulübü yakından takip eden Altan Tanrıkulu'nun 'Bu takımı gelecek sezon sadece bir hoca şampiyon yapar' sözleri camiada oldukça dikkat çekti.
9.06.2023 Fenerbahçe
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara'
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara' Galatasaray'a kaybedilen derbiden sonra Fenerbahçe hakkında çok çarpıcı bir yazı kaleme alan duayen yorumcu Attila Gökçe Sarı Lacivertli yönetime seslenerek "Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor. Yazık değil mi o insanlara!" tepkisinde bulundu.
7.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı?
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü ile ilgili menajerinden açıklama! Ayrılık olacak mı? Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Enner Valencia'nın menajeri Chalo Vargas, oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.
23.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yer yerinden oynadı! Ali Koç, Aykut Kocaman'ı aradı tecrübeli teknik adam telefonunu açmadı
Fenerbahçe'de yer yerinden oynadı! Ali Koç, Aykut Kocaman'ı aradı tecrübeli teknik adam telefonunu açmadı Giresunspor maçından sonra Jorge Jesus'u kulüp binasına davet eden ve kaybedilen 2 puanın hesabını sorduğu iddia edilen Ali Koç'un Aykut Kocaman'ı telefonla aradığı öne sürüldü. Portekizli teknik adamın takıma verdiği 3 günlük izni iptal eden başkanın, Kocaman'la görüşmek için girişimlerde bulunduğu belirtilirken, Fenerbahçe yönetiminin Jesus'la yollarını ayırmak için geri sayıma geçtiği bildirildi.
10.05.2023 Fenerbahçe
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da
Ön sözleşme imzalandı! Enner Valencia Internacional'da Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, Internacional ile ön sözleşme imzaladı.
9.05.2023 Fenerbahçe
Aykut Kocaman 10'un için yanıp tutuşuyordu! Dün sözleşmesini feshetti bugün Fenerbahçe'ye...
Aykut Kocaman 10'un için yanıp tutuşuyordu! Dün sözleşmesini feshetti bugün Fenerbahçe'ye... Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren ve takıma iyi bir 10 numara takviyesi yapmak isteyen Ali Koç aradığı yıldız futbolcuyu buldu. 2021'de Başakşehir'in başındayken Aykut Kocaman'ın çok istediği süper star için girişimlere başlayan Fenerbahçe 31 yaşındaki orta sahayla masaya otururken, milli futbolcunun dün kulübüyle olan sözleşmesini feshetmesi Başkan Koç'un iştahını kabartmaya yetti.
14.04.2023 Fenerbahçe
Aykut Kocaman, Alex de Souza, Diagne... Valencia hepsini silecek
Aykut Kocaman, Alex de Souza, Diagne... Valencia hepsini silecek Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia attığı gollerle kulüp tarihinde rekora koşuyor.
4.03.2023 Fenerbahçe
5 tane teknik adamdan bahsetti bir tek onun ismini anmadı!
5 tane teknik adamdan bahsetti bir tek onun ismini anmadı! Ankaragücü'nün tecrübeli orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci Almanya'da başlayan futbol kariyerini, Süper Lig'de oynadığı takımları ve çalıştığı teknik adamlar hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
27.12.2022 MKE Ankaragücü
11 yıl önce Aykut Kocaman istemişti! Jorge Jesus'tan akla hayale gelmeyecek transfer hamlesi
11 yıl önce Aykut Kocaman istemişti! Jorge Jesus'tan akla hayale gelmeyecek transfer hamlesi Luan Peres'in sakatlığının ardından defans hattındaki alternatifleri çoğaltmaya çalışan ve genelde yerli oyuncularla ilgilenen Jorge Jesus'un hedef şaşırtarak 33 yaşındaki stoperle görüşmelere başladığı bildirildi. 11 yıl önce Aykut Kocaman'ın transfer listesinde olan milli futbolcu için olumlu rapor veren Portekizli teknik adam topu Ali Koç'a atarken, Sarı Lacivertli yönetimin bu seçeneği masaya yatıracağı belirtildi.
12.12.2022 Fenerbahçe
Ertuğrul Sağlam kimdir, kaç yaşında, nereli, çalıştırdığı takımlar hangileri? Samsunspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı!
Ertuğrul Sağlam kimdir, kaç yaşında, nereli, çalıştırdığı takımlar hangileri? Samsunspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı! Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Samsunspor teknik direktörlük görevi için Ertuğrul Sağlam ile prensip anlaşmasına vardı. Peki, Ertuğrul Sağlam kimdir, kaç yaşında, nereli, çalıştırdığı takımlar hangileri? Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam hakkında merak edilenler…
23.09.2022 Şampiy10
Aykut Kocaman bombası! "Gel şampiyon olalım hocam"
Aykut Kocaman bombası! "Gel şampiyon olalım hocam" TFF 1.Lig'de mücadele eden ve kadrosunda Boldrin, Zeki Yavru, Fofana, Novikovas gibi tecrübeli futbolcuları barındıran Samsunspor'un Aykut Kocaman'a resmi teklif yaptığı ortaya çıktı. İşte Kırmızı Beyazlı kulüpte yaşanan son dakika gelişmesi...
20.09.2022 TFF 1.Lig
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...'
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' Yıllarca Fenerbahçe forması giydikten sonra Sarı Lacivertli kulüpte hem Sportif Direktör hem de teknik direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu'nun 'Kırılma Anı' programında yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Volkan Demirel ve Ali Koç hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanan Belözoğlu 3 Temmuz sürecinden de bahsetti.
28.08.2022 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Aykut Kocaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aykut kocaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.