Çok Sert Açıklama

Çok Sert Açıklama

Son dakika çok sert açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çok sert açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çok sert açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Sert Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok sert açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.050 çok sert açıklama haberi bulunmuştur. Tüm çok sert açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri'nden İsveç'e sert tepki: Hiçbir şekilde kabul etmiyoruz
Dışişleri'nden İsveç'e sert tepki: Hiçbir şekilde kabul etmiyoruz ışişleri Bakanlığınca İsveç’te Kuran-ı Kerime yapılan saldırıya ilişkin, “Ülkemizin tüm uyarılarına rağmen, İsveç’te bugün kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’e karşı yapılan aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz” denildi.
21.01.2023 Gündem
Bahçeli'den çok sert açıklama: Sabır taşını çatlattı
Bahçeli'den çok sert açıklama: Sabır taşını çatlattı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'ye yönelik gerçekleştirilmeye çalışılan provokasyonlara tepki gösterdi. Bahçeli, İsveç'in Kur'an yakma izni veren kararına, "Sabır taşını çatlatmıştır." dedi.
21.01.2023 Gündem
Karadeniz'de  adım adım savaş'a doğru! Rusya'dan Ukrayna'ya sert tepki: S-400 uçaksavar füze sistemleri ateşlendi...
Karadeniz'de adım adım savaş'a doğru! Rusya'dan Ukrayna'ya sert tepki: S-400 uçaksavar füze sistemleri ateşlendi... Karadeniz'de Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilimde tansiyon yükselmeye devam ediyor. İstihbarat kaynaklarının savaşın tarihini bile vermeye başlamasıyla iyiden iyiye gerilen durum için Rusya'dan çok sert açıklama geldi. Ukrayna istihbarat başkanının Bayraktar SİHA'ları kullanarak Rus sistemlerini dağıtıldığına dair açıklaması, Kremlin'de öfkeye sebep oldu.
22.11.2021 Gündem
Çok sert açıklama! 'Taş üstünde taş bırakmam'
Çok sert açıklama! 'Taş üstünde taş bırakmam' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi olası hakem hataları üzerine "Beşiktaş’ın önünü kesecek bir tavır ortaya koyarlarsa emin olun taş üstünde taş bırakmam" dedi.
5.02.2021 Beşiktaş
Prof. Dr. Yılmaz'dan çok sert açıklama! 'Vatan hainleri...'
Prof. Dr. Yılmaz'dan çok sert açıklama! 'Vatan hainleri...' Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Murat Yılmaz, "Koronavirüsle mücadelede kurallara uymayan, vatan haini olarak adlandırdığım bir grup var. Biz cephede 24 saat savaşırken onlar villalarda parti veriyor. Siz istediğiniz kadar cephede savaşın, arkada vatan hainleri bu tutumlarına devam ederse bizim bu işin üstesinden gelmemiz çok zor" dedi.
28.12.2020 Gündem
Trabzonspor'dan o isme karşı çok sert açıklama!
Trabzonspor'dan o isme karşı çok sert açıklama! Trabzonspor Divan Kurulu, bugün bir araya gelerek oldukça sert bir bildiriye imza atarken Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hedef alındı. Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor'un emin adımlarla hedefe gitmekte olduğunu belirterek, "Birtakım olayların bazı aktörleri Trabzonspor'un şampiyonluğu konusunda acaba engel olabilir miyim düşüncesine kapılmış olacak ki birtakım hatalar yapıyorlar. Hedefe giderken çekeceğimiz her çile kutsaldır. Futbolda hedef beklenmez hedefe gidilir. Şampiyonluk konusunda tereddütümüz yok" dedi.
21.06.2020 Trabzonspor
Galatasaray'dan çok sert açıklama: Utanç gecesi
Galatasaray'dan çok sert açıklama: Utanç gecesi Galatasaray, dün akşam oynanan Çaykur Rizespor maçından sonra başkan Hasan Kartal'ın açıklamalarına çok sert cevap verdi.
15.06.2020 Galatasaray
İbrahim Kutluay'dan çok sert açıklama: Yazıklar olsun!
İbrahim Kutluay'dan çok sert açıklama: Yazıklar olsun! Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay aleyhinde, iki çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla ihtiyati haciz kararı aldırdı. Mahkeme ayrıca Kutluay’ın 1 ay süreyle Şener’e yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Demet Şener'in bu hamlesine İbrahim Kutluay'dan sert bir yanıt geldi.
8.05.2019 Magazin
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok sert açıklama!
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok sert açıklama! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’ın açıklamalarıyla ilgili çok sert konuştu.
12.11.2018 Siyaset
Muharrem İnce'den 'kurultay' tepkisi!
Muharrem İnce'den 'kurultay' tepkisi! Olağanüstü Kurultay için imza verenlerin disipline sevk edilen CHP'liler için Muharrem İnce'den çok sert açıklama geldi. İnce, "Olağanüstü Kurultay için imza verenleri disipline vererek yüzsüzlük yapmayın." dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin İstanbul adaylığına ilişkin "Öyle bir düşüncem yok, İstanbul'u arkasında başarı hikayesi olan biriyle alacağız" şeklinde konuştu.
16.08.2018 Siyaset
Bursaspor'dan çok sert açıklama! Koç...
Bursaspor'dan çok sert açıklama! Koç... Bursaspor, 2-1 mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından resmi siteden çok sert bir açıklama yayımladı.
11.08.2018 Fenerbahçe
Yunanistan'ın skandal hareketine Türkiye'den çok sert açıklama!
Yunanistan'ın skandal hareketine Türkiye'den çok sert açıklama! Yunanistan'da 17 Kasım terör örgütünün mensubu hükümlü Dimitris Kufodinas’ın yüksek güvenlikli Koridallos Cezaevi’nden alınarak, Volos’taki açık bir cezaevine nakledilmesine Türkiye'den çok sert tepki geldi.
3.08.2018 Gündem
Bahçeli'den Minik Eylül'le ilgili çok sert açıklama
Bahçeli'den Minik Eylül'le ilgili çok sert açıklama Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından, "Eylül hunharca katledildi, bununla birlikte vicdan katledildi, insanlık katledildi, hayaller katledildi! Korkak katiller bir kez daha milli gönülleri heder etti, kedere boğdu. Olacak iş mi bu? Ey canavarlar, küçücük bir bedene, küçücük bir ana kuzusuna nasıl kast ettiniz?" mesajını paylaştı.
30.06.2018 Gündem
Rusya'dan çok sert açıklama: Tüm yaptırımlara cevap verilecek!
Rusya'dan çok sert açıklama: Tüm yaptırımlara cevap verilecek! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’ya uygulanacak tüm yaptırımlara karşılık vermelerini içeren yasayı onayladı.
4.06.2018 Dünya
Hükümetten '15 vekil' ile ilgili çok sert açıklama
Hükümetten '15 vekil' ile ilgili çok sert açıklama Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekilinin CHP'ye dönmesini, "Demokrasi tarihimizin en kara lekesini bu milletvekillerinin alnına, CHP'nin siciline sürdünüz. Öyle bir kara leke sürdünüz ki bunların alnını öperek o kara lekeyi çıkarmanız mümkün değil." diye değerlendirdi.
10.05.2018 Siyaset
Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan çok sert açıklama
Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan çok sert açıklama Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD ve müttefiklerinin Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonu kınayarak batılı liderlerin hızlı bir şekilde tehlikeli duruma son vermesi çağrısında bulundu.
14.04.2018 Dünya
Trump'tan çok sert açıklama: Hazır ol Rusya...
Trump'tan çok sert açıklama: Hazır ol Rusya... ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye askeri müdahale seçenekleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamadan dakikalar sonra ise Rusya'dan cevap geldi.
11.04.2018 Dünya
Çok sert açıklama! Yalan, iftira...
Çok sert açıklama! Yalan, iftira... Galatasaray, resmi internet sitesinden sert bir açıklama yaparak, 'camiayı birbirine düşürmeye çalışanların olduğunu belirtti.
11.04.2018 Galatasaray
Türk Telekom'dan çok sert açıklama
Türk Telekom'dan çok sert açıklama Türk Telekom, "Türk Telekom'un hissedarlarının borçlarını ödeyememe durumunda izlenecek prosedür, şirketin kamuya açık esas sözleşmesinde bellidir. Bunun dışında şirketin üst yönetiminde bir belirsizlik olacağına ilişkin kasıtlı haberler ciddiyetsizdir, kötü niyetlidir" açıklamasını yaptı.
3.10.2017 Ekonomi
Rusya'dan çok sert açıklama: ABD'nin ikiyüzlü politikası yüzünden...
Rusya'dan çok sert açıklama: ABD'nin ikiyüzlü politikası yüzünden... Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei Rybakov Suriye'de öldürülen Rus generalin ölümünün ABD'nin iki yüzlü politikasının bir sonucu olduğunu söyledi.
25.09.2017 Dünya
Onur Saylak'tan çok sert açıklama!
Onur Saylak'tan çok sert açıklama! Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın, eski eşi Tuba Büyüküstün’ün, Umut Evirgen’le ilişkisinin kendisiyle evliyken başladığı iddialarına ilk kez cevap verdiği iddia edildi. 40 yaşındaki oyuncu, sosyal medya üzerinden sert bir açıklama ile haberi yalanladı.
24.09.2017 Magazin
Trump'tan Kuzey Kore'nin nükleer denemesiyle ilgili çok sert açıklama!
Trump'tan Kuzey Kore'nin nükleer denemesiyle ilgili çok sert açıklama! ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore'nin nükleer denemesiyle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den çok sert açıklama: İnceldiği yerden kopsun!
Bahçeli'den çok sert açıklama: İnceldiği yerden kopsun! MHP Lideri Devlet Bahçeli, "AP'nin raporu yok hükmündedir. AP Türkiye'ye olan karşıtlığını bir kez daha yineledi. Avrupa'nın Türkiye'ye bakışı hastalıklıdır.Türkiye AB'ye muhtaç değil, ip inceldiği yerden kopsun" dedi.
7.07.2017 Siyaset
Theresa May'den çok sert açıklama! 'Terörü finanse edenler...'
Theresa May'den çok sert açıklama! 'Terörü finanse edenler...' İngiltere Başbakanı Theresa May, son 3 ayda yaşanan 3 terör saldırısı sonrası sert açıklamalarda bulundu.
6.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çok Sert Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok sert açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.