Çocuklar Duymasın Dizisi

Çocuklar Duymasın Dizisi

Son dakika Çocuklar Duymasın dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 çocuklar duymasın dizisi haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Müfit Can Saçıntı: Evlilikte de emeklilik olması lazım
Müfit Can Saçıntı: Evlilikte de emeklilik olması lazım Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) üyelerinin oylarıyla belirlenen 2021 yılı Türkiye Sineması'nın 'En İyileri', açıklandı. Törene katılanlar arasında Müfit Can Saçıntı da vardı. Usta oyuncu, gecenin sonunda özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.03.2022 Magazin
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşin Çiğdem Saçıntı'dan boşandı!
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşin Çiğdem Saçıntı'dan boşandı! 'Çocuklar Duymasın' dizisi, ve 'Mandıra Filozofu' filmi ile tanınan 53 yaşındaki oyuncu Müfit Can Saçıntı, 22 yıllık eşinden sessiz sedasız boşandı.
3.03.2022 Magazin
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü? Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yıldönümünde sevenleri unutmadı. Peki, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kaç yaşında öldü? Vatan Şaşmaz neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı Twitter'da sık sık öldüğü yönünde haberler çıkan Çocuklar Duymasın dizisi, 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan Alparslan Özmol’u, sosyal medyada bu sefer de koronavirüsten öldürdüler.
27.02.2020 Magazin
"Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı"
"Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı" Bir programa konuk olan oyuncu Pınar Altuğ, "Soyunma odama dalıp dudaklarıma yapıştı." diyerek eşi Yağmur Atacan ile ilişkiye nasıl başladıklarını anlattı.
25.10.2019 Magazin
Tamer Karadağlı’dan Pınar Altuğ'a; Hayatında başka bir Tamer mi var?
Tamer Karadağlı’dan Pınar Altuğ'a; Hayatında başka bir Tamer mi var? Pınar Altuğ'un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın altına gelen Tamer Karadağlı yorumu, güzel oyuncunun takipçilerini gülümsetti.
10.05.2019 Magazin
Çocuklar Duymasın'da büyük tehlike!
Çocuklar Duymasın'da büyük tehlike! Kanal D’nin sevilen dizisi 'Çocuklar Duymasın' her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.
1.10.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'a flaş transfer
Çocuklar Duymasın'a flaş transfer Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan, başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan'ın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna, Buse Sinem İren dahil oldu.
1.08.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü!
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü! Çocuklar Duymasın'ın 25 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde Havuç ekranlara dönüyor. Ancak Havuç'u kimin canlandıracağını yapımcı hala açıklamadı.
19.02.2018 Magazin
Survivor resmen ezdi geçti!
Survivor resmen ezdi geçti! 11 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu. Survivor yayınlandığı ilk akşam en yakın rakibini ikiye katlayarak reytinglerde zirveye yerleşmişti. Dün akşam da çok şey değişmedi.
12.02.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın 26. bölümde Tutku'nun yeni planı!
Çocuklar Duymasın 26. bölümde Tutku'nun yeni planı! Çocuklar Duymasın 26. bölümüyle bu akşam izlenecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da Tutku'nun yeni planı ortalığı iyice karıştıracak. Heyecanlı sahnelerin yaşanacağı Çocuklar Duymasın hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
4.02.2018 Gündem
Nefes kesen savaşı kim kazandı?
Nefes kesen savaşı kim kazandı? 28 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
29.01.2018 Televizyon
Ekran savaşının galibi belli oldu!
Ekran savaşının galibi belli oldu! 21 Ocak Pazar günü reyting savaşını bakın hangi yapım kazandı? İşte detaylar...
22.01.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da bomba olay! Çıldırdı...
Çocuklar Duymasın'da bomba olay! Çıldırdı... Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haluk'u elde etmek için elinden geleni yapan Tutku, "Meltem'in sevgilisi var" deyince Haluk şoke oluyor.
16.01.2018 Magazin
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü...
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü... Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde Meltem, kocasını baştan çıkaran Tutku'yu yastıkla dövdü. Yeni bölüm çekimlerini Meltem'i canlandıran Pınar Altuğ paylaştı.
26.12.2017 Magazin
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu!
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu! 'Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' karakteriyle hafızalara kazınan Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu.
7.12.2017 Magazin
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken...
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken... Final yapacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, Meltem ve Haluk'un boşanma sürecinin gösterildiği son bölümünde reytingde ikinci sıraya yerleşti, sette sıra gecesi kuruldu.
5.12.2017 Televizyon
Şok gerçek! Vatan Şaşmaz'dan sonra...
Şok gerçek! Vatan Şaşmaz'dan sonra... Bir otel odasında cinayete kurban giden ve dizide ‘Engin’ karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz’ın ardından ‘Çocuklar Duymasın’ reytinglerde bir daha hiç zirvede yer alamadı.
28.11.2017 Televizyon
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın...
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın... Final yaptığı konuşulan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin setinden video paylaşan Pınar Altuğ, bu sayede dedikodulara da son noktayı koydu.
23.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın hayranlarını yıkan haber!
Çocuklar Duymasın hayranlarını yıkan haber! Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın yaz başındaki reyting başarısını yakalayamayınca kanal yönetiminin final kararı aldığı öğrenildi.
10.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da şoke eden ayrılık!
Çocuklar Duymasın'da şoke eden ayrılık! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in ayrılık kararı herkesi şoke ediyor.
1.11.2017 Televizyon
Herkes 'Çocuklar Duymasın'ı izledi; çünkü...
Herkes 'Çocuklar Duymasın'ı izledi; çünkü... Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı'nın başrolleri paylaştığı 'Çocuklar Duymasın' dizisi geçen aya damga vurdu. İşte nedenleri...
5.10.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.