Çocuklar Duymasın Dizi

Çocuklar Duymasın Dizi

Son dakika Çocuklar Duymasın dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 çocuklar duymasın dizi haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın yeni fragmanı
Çocuklar Duymasın yeni fragmanı Çocuklar Duymasın dizisinin merakla beklenen 76. bölüm fragmanı yayınlandı.
5.04.2019 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü!
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü! Çocuklar Duymasın'ın 25 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde Havuç ekranlara dönüyor. Ancak Havuç'u kimin canlandıracağını yapımcı hala açıklamadı.
19.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme!
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizinin yeni bölümünde büyük sürpriz var. İşte çocuklar Duymasın'ın son bölümüne damga vuracak o olay...
13.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi...
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi... Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven'e Tutku karakteri için şikayet yağmıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Tutku'nun bütün oyunları açığa çıkıyor.
6.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da dekolte krizi!
Çocuklar Duymasın'da dekolte krizi! Çocuklar Duymasın'ın internete özel fragmanı yayınlandı. Gece dışarı çıkacağını söyleyen Meltem'in kıyafetini gören Haluk çıldırtıyor.
28.12.2017 Magazin
Ve resmileşti! Çocuklar Duymasın...
Ve resmileşti! Çocuklar Duymasın... Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyordu.
24.11.2017 Televizyon
Güle güle Vatansever
Güle güle Vatansever Beşiktaş’taki bir otelde 27 Ağustos gecesi eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Anne Safiye Şaşmaz ve 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı ayakta güçlükle durabildi
29.08.2017 Magazin
Çocuklar Duymasın'da sürpriz! 14 yıl sonra...
Çocuklar Duymasın'da sürpriz! 14 yıl sonra... ‘Çocuklar Duymasın’ın sevilen karakterlerinden biri tam 14 yıl sonra diziye geri döndü. İşte diziye geri dönen o isim...
27.08.2017 Televizyon
İşte 'Çocuklar Duymasın' gerçeği
İşte 'Çocuklar Duymasın' gerçeği 'Çocuklar Duymasın'ın, ilk sürümünün sadece 21 günde, son halinin ise 25 günde hazırlandığı ortaya çıktı.
28.07.2017 Televizyon
Taşfırın erkeği Tonton Baba'da
Taşfırın erkeği Tonton Baba'da Kalitesinden ve ilkesinden ödün vermeden "%100 Türk Malı ekmek arası" lezzetleri bir araya getiren Tonton Baba ünlü akınına uğruyor...
20.03.2012 Arşiv
Artık dizi film ihraç ediyoruz
Artık dizi film ihraç ediyoruz İşte Arap ülkelerinde izlenme rekoru kıran Türk dizileri...
22.02.2008 Televizyon
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan Bey'i son haliyle şaşırttı!
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan Bey'i son haliyle şaşırttı! Fenomen dizi Çocuklar Duymasın kadrosunda Psikolog Sinan Bey karakterini canlandıran Nejat Birecik'in son hali ortaya çıktı.
28.07.2023 Magazin
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti!
Alpaslan Özmol 'öldü' haberine karşı harekete geçti! 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, hakkında yapılan 'Çaycı Hüseyin öldü' haberlerinden bıktı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ünlü isim, konuyla ilgili harekete geçti.
17.07.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
'Çaycı Hüseyin'  Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti
'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti Oynadığı dizi karakterleri 'Çaycı Hüseyin' ile bilinen Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti.
19.12.2022 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber!
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber! Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da 2002-2019 yılları arasında 'Haluk Çetinoğlu' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün Trump AVM'de objektiflere yansıdı.
8.09.2022 Magazin
Pınar Altuğ'dan tatil fiyatlarına yorum: Ben karaya inmiyorum
Pınar Altuğ'dan tatil fiyatlarına yorum: Ben karaya inmiyorum Her sene tatil sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'daki yüksek fiyatlar, bu yıl da çok konuşuluyor. Bu tartışma, kış sezonunda karavan, yaz aylarında ise tekne tatili yapan Pınar Altuğ'a da soruldu. 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birinclik elde eden oyuncudan dikat çeken bir açıklama geldi.
4.07.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne?
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Oyuncu Erdem Baş’ın Green Card başvurusunun kabul edilmesiyle birlikte ABD’ye taşınması magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş’ın “Green Card' çıktı. Bundan sona ABD'de yaşayacağım." açıklamasının ardından pek çok kişi ‘Green Card’ ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Green kart nedir? Green card (yeşil kart) başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Green card sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
8.05.2022 Yaşam
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı!
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı! "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş, ABD'ye taşındı.
8.05.2022 Magazin
'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!
'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, geçtiğimiz hafta "Tayt giyen kadınlar iğrençtir" açıklamasıyla gündemde yer almıştı. 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu, söylediklerinin arkasında olduğunu bir kez daha belirtti. Yağcı, "Hiç kimse halka açık olan yerde sevgilisiyle öpüşemez" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
28.03.2022 Magazin
Melike Öcalan ile Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı unutmadı
Melike Öcalan ile Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı unutmadı Melike Öcalan ile Pınar Altuğ eski dostları Vatan Şaşmaz'ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar.
27.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.