Bakanlık harekete geçti! Çocuk evlerinde yeni dönem...
Bakanlık harekete geçti! Çocuk evlerinde yeni dönem... Bakanlık resmen duyurdu. Çocuk evlerinde yeni dönem başlıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuk bakım kuruluşlarının tesis standartlarını yeniden belirliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Sitelerinde çocukların fiziksel ve psikososyal gelişimi için özel olarak dizayn edilmiş yaşam alanları olacağını belirterek, “Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı” dedi.
4.10.2020 Gündem
Kayıp 4 kızdan 3'ü bulundu
Kayıp 4 kızdan 3'ü bulundu Trabzon’da Çocuk Evleri’nde kalan 4 kız birer gün arayla ikişerli gruplar halinde ortadan kaybolmuştu. Kızların bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında 4 kayıp kızdan 3'ü dün akşam saatlerinde bulundu, kayıp diğer kızı arama çalışmaları ise sürüyor.
8.05.2019 Gündem
Bakan Kaya: Yurtta değil evde büyüyecekler
Bakan Kaya: Yurtta değil evde büyüyecekler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, devlet korumasındaki çocuklara yönelik dönüşümü anlattı: “Çocuklarımız artık 100-200 kişilik yurtlarda büyümeyecek. ‘Çocuk evleri’ modeline geçiyoruz” dedi.
29.09.2021 Gündem
Yurtlarda kalan çocuklara fuhuş tuzağı!
Yurtlarda kalan çocuklara fuhuş tuzağı! Aralarında kamu çalışanlarının da olduğu 30 kişi gözaltına alındı
14.01.2014 Yaşam