Cnn İnternational

Cnn İnternational

Son dakika cnn international haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cnn international ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cnn international haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cnn İnternational

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cnn international gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 cnn international haberi bulunmuştur. Tüm cnn international haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı Dün 7,5 şiddetinde deprem ile sallanan Japonya bugün ise Tokyo'dan gelen haberin şokunu yaşıyor. Japonya Havayolları'na ait bir uçak Tokyo'nun Haneda Havalimanı'ndaki pistte alevler içinde kaldı.
2.01.2024 Gündem
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak Gazze'de İsrail ordusunun sivillere yönelik katliamı devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'e savaşın başından beri adeta sınırsız destek veren ABD'den 'nükleer' hamle geldi. CNN International Washington'ın bu adımının İran'a yönelik açık bir caydırıcılık mesajı olduğunu yazdı. Kuzeydeki çatışmalar sürerken Lübnan'dan ise dikkat çeken bir Hizbullah açıklaması geldi. ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı. Ürdün Başbakanı Bisher Khasawneh, Filistinlilerin Gazze’den çıkarılmasının Ürdün’ün “kırmızı çizgisi” olduğunu ifade ederek, “Ürdün, Filistinlilere yönelik sürgün girişimini savaş ilanı sayacaktır” dedi.
6.11.2023 Dünya
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek CNN International'a konuşan üst düzey ABD'li yetkililer İsrail'in önümüzdeki hafta taktik değiştirmesini beklediklerini açıkladılar.
4.11.2023 Dünya
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda Rusya, Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyaya bir kez daha umut olurken Ukrayna lideri Zelenski Türkiye'ye bir mektup gönderdi. CNN International krizin çözümünde Türkiye ve Erdoğan'ın rolüne dikkat çeken bir analiz yayınladı
18.07.2023 Gündem
Dünya medyası Türkiye’nin diplomasi zaferini konuşuyor: Erdoğan çok iyi bir gol attı!
Dünya medyası Türkiye’nin diplomasi zaferini konuşuyor: Erdoğan çok iyi bir gol attı! CNN International şu anda tüm gözlerin bugün gerçekleşecek Erdoğan-Miçotakis buluşmasına çevrildiğini bildirdi, Amerikan medyası Erdoğan-Biden görüşmesine kadar yaşananların perde arkasını yazdı. Avrupa medyası ise 'çılgın günün hikayesi' ifadelerini kullandı.
12.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyada büyük yankı buldu: İsveç'in NATO üyeliği için AB şartı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyada büyük yankı buldu: İsveç'in NATO üyeliği için AB şartı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Litvanya'ya giderken yaptığı açıklamalar dünyada ilk haber oldu. Erdoğan, Vilnius'ta 10-12 Temmuz'da düzenlenecek olan NATO Zirvesine katılmak üzere Litvanya'ya gitmeden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın 'Türkiye'nin AB üyeliğinin önünü açın' mesajı dünya basınında geniş yer buldu.
10.07.2023 Gündem
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç'
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç' Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin Türkiye ziyareti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tüm dünyada yankılanırken, ABD basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna savaşındaki 'kilit' rolüne dikkat çekti.
8.07.2023 Gündem
NASA uzay açıklaması! NASA UFO’larla ilgili ne açıkladı? Tanımlanamayan cisim görüntüleri nedir?
NASA uzay açıklaması! NASA UFO’larla ilgili ne açıkladı? Tanımlanamayan cisim görüntüleri nedir? CNN International, NASA'nın UFO'larla ilgili tarihi bir açıklama yapacağını bildirmesinin ardından merakla NASA’nın yapacağı açıklama beklenilmeye başlandı. NASA'nın 31 Mayıs tarihli ilk halka açık toplantısında tanımlanamayan cisim görüntülerini de paylaştı. Peki, NASA ne dedi, NASA’nın uzay açıklaması nedir? İşte NASA uzay açıklaması…
1.06.2023 Dünya
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı
CNN International dünyaya duyurdu! İşte Erdoğan'ın sıradaki hedefi! ABD’li dergiden skandal Türkiye çağrısı Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırmaya devam ederken CNN International Erdoğan'ın sıradaki hedefini yazdı. Daha önce Türkiye'ye yönelik skandal haberlere imza atan Washington Examiner ise bu listeye bir yenisini daha ekledi ve ABD'ye skandal bir çağrıda bulundu.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi dünya gündeminde! İngiltere'den çarpıcı muhalefet iddiası 28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya basınının bir numaralı gündemi olmaya devam ederken CNN International 'Erdoğan en büyük sınavını atlattı' dedi. Yunan basını 'Erdoğan diz çökmedi' yorumunda bulunurken İngiltere'den çarpıcı bir muhalefet iddiası geldi.
30.05.2023 Dünya
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi!
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi! Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF '20 yıldır zirvede' yorumunda bulundu. CNN International 'Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı' dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan'ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.
29.05.2023 Dünya
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı...
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı... Fitch, ABD'ye sert bir uyarıda bulunarak ülkenin temerrüde düşmenin eşiğine geldiğini söyledi. Çıkmaza girmiş bir Kongre'nin ABD'nin mükemmel kredi notunu tehlikeye atabileceğini belirten derecelendirme kuruluşu, dünyanın en büyük ekonomisini 'negatif' izlemeye aldığını açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken CNN International 'Erdoğan kazanmaya hazır' dedi. İngiliz Middle East Eye muhalefetteki çatlağı sayfasına taşırken seçinden sonra Ankara - Atina ilişkilerinin ne yönde ilerleyeceğini analiz eden Yunan gazete ise skandal bir başlıkla okurlarının karşısına çıktı.
25.05.2023 Dünya
Seçimler dünya manşetlerinden inmiyor: 'Erdoğan'ı zafere götürmeye yeter'
Seçimler dünya manşetlerinden inmiyor: 'Erdoğan'ı zafere götürmeye yeter' 28 Mayıs'a günler kala Türk siyasetindeki sıra dışı hareketliliği sayfalarına taşıyan uluslararası medya, muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun büyükbaba kişiliğini rafa kaldırdığı yorumunu yaptı.
23.05.2023 Gündem
Batı medyasından seçim yorumu: Erdoğan hakkında yanıldık
Batı medyasından seçim yorumu: Erdoğan hakkında yanıldık 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalması üzerine bir analiz yayınlanan Foreign Policy, (FP) sonuçların kendilerinin beklediği gibi çıkmadığını resmen itiraf etti.
20.05.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisi dünya basınında: Şirin kalp hareketleri geride kaldı
Kılıçdaroğlu'nun 2. tur stratejisi dünya basınında: Şirin kalp hareketleri geride kaldı Seçimin ikinci tura kalmasıyla birlikte söylemlerini sertleştiren muhalefet bloğunun yeni planı dünya basınında ses getirdi.
20.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
Sarayburnu'ndaki TCG Anadolu'da 19 Mayıs yoğunluğu! 'Türkiye'nin milli gururu'
Sarayburnu'ndaki TCG Anadolu'da 19 Mayıs yoğunluğu! 'Türkiye'nin milli gururu' Türkiye'nin en büyük askeri gemisi ve dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu'ya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Sarayburnu Limanı'nda yeniden ziyarete açılan TCG Anadolu'yu görmek isteyenler metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. 
19.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN International'a konuştu: Bir milyon mülteciyi anavatanlarına döndürmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN International'a konuştu: Bir milyon mülteciyi anavatanlarına döndürmeyi hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN International'dan Becky Anderson'a konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye seçimlerinin ikinci turu ile ilgili kendinden emin olduğunu vurgulayarak "Milletimin güçlü bir Türkiye demokrasisi adına hareket edeceğinden eminim. Ve insanımızın bizi yüzüstü bırakmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Dünya
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cnn İnternational ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cnn international haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.