Çin Komünist Partisi

Çin Komünist Partisi

Son dakika Çin Komünist Partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çin Komünist Partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çin Komünist Partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çin Komünist Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çin komünist partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 çin komünist partisi haberi bulunmuştur. Tüm çin komünist partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.
26.07.2023 Gündem
Bakan Fidan, Çinli mevkidaşı Yi ile görüştü
Bakan Fidan, Çinli mevkidaşı Yi ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüştü.
26.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Dışişleri Bakanı Yi'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Dışişleri Bakanı Yi'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang Yi'yi kabul etti.
26.07.2023 Gündem
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret
ABD’den 5 yıl sonra Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e ilk ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken resmi ziyaret kapsamında Çin’in başkenti Pekin’e geldi. Blinken’ın ziyareti 5 yıl sonra ABD tarafından Dışişleri Bakanı düzeyinde Çin’e yapılan ilk ziyaret oldu.
18.06.2023 Dünya
Çin'de kritik seçim! Yeni devlet başkanı belli oldu
Çin'de kritik seçim! Yeni devlet başkanı belli oldu Çin’de Ulusal Halk Kongresinde düzenlenen seçime tek aday olarak giren Xi Jinping, yeniden devlet başkanı seçilerek üçüncü dönemine başladı.
10.03.2023 Dünya
ABD ve Çin arasında kritik görüşme!
ABD ve Çin arasında kritik görüşme! ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Çin’in yeni Dışişleri Bakanı Qin Gang ile telefonda görüştü.
1.01.2023 Dünya
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi
Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçildi Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçilerek, Mao'dan sonra iktidarını üçüncü döneme taşıyan ilk lider oldu.
23.10.2022 Dünya
ABD'li senatör Blackburn, Çin'e meydan okuyarak Tayvan'a geldi
ABD'li senatör Blackburn, Çin'e meydan okuyarak Tayvan'a geldi ABD Ticaret ve Silahlı Hizmetler Komitesi'nde görevli Senatör Marsha Blackburn, Çin'in Tayvan üzerindeki baskı ve tehditlerine rağmen Tayvan'a geldi.
25.08.2022 Dünya
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı
Biden, 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasasını imzaladı ABD Başkanı Joe Biden, çip üretimi için daha önce ABD Kongresi tarafından onaylanan 280 milyar dolarlık Çip ve Bilim Yasası'nı imzaladı.
9.08.2022 Dünya
O ülkede büyük skandal! Diri diri ceset torbasına koydular
O ülkede büyük skandal! Diri diri ceset torbasına koydular Huzurevindeki yaşlı bir kişinin öldüğü düşünülerek ceset torbasına konması ve morg görevlileri tarafından hayatta olduğunun anlaşılması üzerine 6 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
3.05.2022 Dünya
ABD ve Çin buluştu, kritik görüşme 7 saat sürdü!
ABD ve Çin buluştu, kritik görüşme 7 saat sürdü! ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Dış İlişkiler Komisyonu Ofisi Direktörü Yang Jiechi’nin İtalya’nın başkenti Roma’daki görüşmesinin 7 saat sürdüğü ve ABD’nin Çin’e Rusya'ya yardım etmesi halinde ortaya çıkacak olumsuz sonuçları ilettiği bildirildi.
14.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
ABD'li yetkililer, Rusya’nın Çin’den askeri teçhizat istediğini iddia etti
ABD'li yetkililer, Rusya’nın Çin’den askeri teçhizat istediğini iddia etti ABD’li yetkililer, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken Çin’den askeri teçhizat istediğini iddia etti.
13.03.2022 Dünya
Ülke seks skandalıyla çalkalanıyor! Piyano prensi gözaltında
Ülke seks skandalıyla çalkalanıyor! Piyano prensi gözaltında Çin medyası, ünlü Çinli piyanist Li Yundi'nin bir seks işçisiyle birlikte olduğu suçlamasıyla gözaltına alındığını bildirdi.
22.10.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden'a emekli generallerden açık mektup! "Derin tehlike..."
ABD Başkanı Biden'a emekli generallerden açık mektup! "Derin tehlike..." ABD’de emekli üst düzey askerlerden oluşan 124 kişilik bir grup, Başkan Joe Biden'ın yönetimi altında Anayasal haklara yönelik saldırı olması nedeniyle ABD halkının "derin bir tehlike" içinde olduğuna dair açık mektup kaleme aldı.
12.05.2021 Dünya
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde'
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde' Korkunç olayın 'kahramanı' olan ülke Çin. Eşlerinin kendilerini aldatmamaları için yemeklerine iktidarsızlık ilacı katan kadınlar, bu şekilde kocalarını eve bağladıklarını, artık aldatılmadıklarını iddia ediyorlar. Ancak eşlerinin sağlığı ciddi biçimde bozulan kadınların ceza alabileceği belirtiliyor.
28.04.2021 Dünya
'Gizemli hastalıktan' küresel salgına Kovid-19'un kronolojisi
'Gizemli hastalıktan' küresel salgına Kovid-19'un kronolojisi Yeni tip koronavirüs, ilk kez Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentindeki deniz ürünleri gıda pazarını ziyaret eden kişilerde görüldü ve sebebi anlaşılamayan "gizemli solunum rahatsızlığı" şikayetiyle ilk hasta 17 Kasım 2019'da hastaneye başvurdu.
1.01.2021 Sağlık
Çin'de vaka sayısı patladı! Acil durum ilan edildi
Çin'de vaka sayısı patladı! Acil durum ilan edildi Çin’in başkenti Pekin’de Kovid-19 vaka sayılarındaki ani artış nedeniyle “acil durum” ilan edilmesinin ardından bazı semtlerde giriş çıkışlar kapatılıyor.
27.12.2020 Dünya
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi ABD'li üst düzey istihbarat yetkilileri, Çin'in dev teknoloji şirketlerinin Çin istihbaratı için veri analizi yaptıklarını ileri sürdü.
24.12.2020 Dünya
Alibaba'ya soruşturma! Nedeni...
Alibaba'ya soruşturma! Nedeni... Çin Devlet Konseyi'ne bağlı Devlet Piyasa Denetleme ve Düzenleme İdaresi (SAMR), e-ticaret devi Alibaba hakkında tekelcilik soruşturması başlattı.
24.12.2020 Ekonomi
İtalya'dan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez bir müttefik
İtalya'dan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez bir müttefik İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Türkiye’nin Doğu Akdeniz ve bölgesinde istikrar için vazgeçilmez bir müttefik ve NATO üyesi önemli bir aktör olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.
30.09.2020 Dünya
ABD'de TikTok ve WeChat'i indirmek pazar gününden itibaren yasak
ABD'de TikTok ve WeChat'i indirmek pazar gününden itibaren yasak ABD Ticaret Bakanlığı, "ulusal güvenliği koruma" gerekçesiyle Çinli şirketlere ait sosyal medya uygulamaları TikTok ve WeChat'in 20 Eylül'den itibaren ülkede indirilmesinin yasaklanacağını duyurdu.
18.09.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD'nin DSÖ'den resmen ayrılacağı tarih belli oldu
ABD'nin DSÖ'den resmen ayrılacağı tarih belli oldu ABD'nin Dünya Sağlık Örgütünden (DSÖ) resmi olarak 6 Temmuz 2021'de çekileceği bildirildi.
3.09.2020 Dünya
Çin'den corona virüs aşısı için flaş hamle! Böcek hücrelerinden geliştirildi
Çin'den corona virüs aşısı için flaş hamle! Böcek hücrelerinden geliştirildi Son dakika haberine göre, Çin'de böcek hücrelerinden geliştirilen bir yeni tip corona virüs (Kovid-19) aşı adayına klinik denemeler için onay verildi. Söz konusu aşı, bağışıklık sistemini aktifleştirmek için canlı mikroorganizmaların kullanılması yöntemi olarak bilinen "biyoterapi" metoduyla geliştirildi.
22.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çin Komünist Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çin komünist partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.