Cimer

Cimer

Son dakika cimer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cimer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cimer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cimer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cimer gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 cimer haberi bulunmuştur. Tüm cimer haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular Polat çiftinin sattığı kremler Lüleburgaz’da köylüleri isyan ettirdi. Çifte yapılan operasyonun hemen ardından kamyonlarla getirilen krem kıvamındaki kimyasal maddenin, 3 bin kovanın olduğu ormana döküldüğünü gören köylüler CİMER’e ve jandarmaya başvurdu.
9.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan 58 firmaya 86 milyon TL ceza!
Ticaret Bakanlığı'ndan 58 firmaya 86 milyon TL ceza! Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "2023 yılında mesafeli sözleşme yöntemi ile faaliyet yürüten 58 firmaya, mevzuata aykırı iş ve eylemleri nedeniyle; toplam 86 milyon 274 bin 994 lira idari para cezası uygulandı" denildi.
6.01.2024 Ekonomi
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Emekli aylığı ile ilgili emsal karar! Kesinti, haciz ve bloke detayı
Emekli aylığı ile ilgili emsal karar! Kesinti, haciz ve bloke detayı Emekli aylığı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yargıtay’dan emekli aylığına yönelik karar geldi. Böylelikle Yargıtay ‘yaşam hakkı’ olarak değerlendirdiği emekli aylığında bankaların bloke, kesinti yapma hakkı olmadığı yönünde karar verdi ve ‘emeklilerin gelir, aylık ve ödenekleri muvafakat alınmadan haczedilemez, bloke konulamaz’ dedi. İşte emekli aylığı ile ilgili tüm detaylar...
26.10.2023 Emekli
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı Şanlıurfa’da, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
25.10.2023 Gündem
Çöp evin içerisinde zaman durdu! Yaşlı kadın yaşadığı dramı anlattı
Çöp evin içerisinde zaman durdu! Yaşlı kadın yaşadığı dramı anlattı Adana’da yaşayan 78 yaşındaki bir kadının evi, çöplüğe dönüştü. Komşuların CİMER’e şikayeti üzerine yetkililer tarafından temizlenen evden 2 kamyon çöp çıktı. Yaşlı kadın, “Eşim öldükten sonra yalnız kaldım. Tek benim evim böyle değil. Ekipler herkesin evini temizliyor” dedi. Evin duvarında 1983 yılına ait takvimin asılı olduğu görüldü.
12.10.2023 Yaşam
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakkındaki BDDK raporu ortaya çıktı.
11.10.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "2023 yılı temmuz ayı itibari ile ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı." ifadelerine yer verildi.
12.08.2023 Ekonomi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, kırtasiye, oyuncak ve çocuk bakım ürünleri başta olmak üzere temmuz ayı itibarıyla 940 parti ürünü denetledi. Ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
12.08.2023 Ekonomi
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu Büyükçekmece'de iddiaya göre, 1 Ağustos'ta eğitime başlama duyurusu yapan ve kayıt paralarını toplayan dershane yetkilileri kayıplara karıştı. Dershaneyi eğitim günü geldiğinde kapısına kilit vurulmuş halde bulan veliler büyük şok yaşadı. Yetkili bir isme de ulaşamayan veliler, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
3.08.2023 Gündem
Belediye bakım merkezinde kedisi öldüğü iddiasıyla CİMER'e başvurdu
Belediye bakım merkezinde kedisi öldüğü iddiasıyla CİMER'e başvurdu Tarbazon'da eski Wushu milli takım sporcusu Savaş Bekar (34), sahiplendiği 'Minik' adlı kedisini, doğum sonrası karnında şişlik oluşması üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdü. Ameliyat edilip, kısırlaştırılan kedisi 1 gün sonra ölen Bekar, tedavi sürecinde ihmal olduğu iddiasıyla CİMER'e başvurdu. Bekar, "Keşke o kliniğe gitmeseydim. Bu işin takipçisi olacağım. Ölen kedimin hakkını savunacağım" dedi.
21.07.2023 Gündem
Sıfır araç alacaklar dikkat! Bayilerin elden para alma oyunu ortaya çıktı
Sıfır araç alacaklar dikkat! Bayilerin elden para alma oyunu ortaya çıktı Adana’da sıfır otomobil alan bir kişi, bayiye elden verdiği ve faturasını alamadığı 60 bin lirasını istedi. Bayiye istedikleri 60 bin lirayı da verirken görüntüleyen adam, kendisi gibi birçok mağdurun olduğunu söyledi.
19.07.2023 Gündem
İzmir'de yürüyerek gittiği özel hastaneden felçli çıktı
İzmir'de yürüyerek gittiği özel hastaneden felçli çıktı İzmir'de yaşayan 65 yaşındaki kadın, el ve ayak uyuşması şikayetiyle gittiği Çiğli'deki özel bir hastanede geçirdiği operasyonların ardından yatağa mahkum oldu. Hastanedeki doktorun yanlış tedavisi sonucu yaklaşık bir senedir yürüyemediği iddiasıyla hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunan kadın, yeniden ayağa kalkmak istediğini söyledi.
22.06.2023 Yaşam
Emekliden ‘promosyon’ şikayeti! En fazla başvuru CİMER üzerinden alındı
Emekliden ‘promosyon’ şikayeti! En fazla başvuru CİMER üzerinden alındı Bankacılık sektörüne ilişkin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) tüketici şikayetleri 2022 yılında artarken, bu artışta emekliler ve kurum personeli için promosyon ödemeleri hakkında yapılan şikayetler etkili oldu.
3.06.2023 Ekonomi
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
7 yaşındaki kızını sevgilisi ile duşa sokup canlı yayın açtı! Yeni gelişme
7 yaşındaki kızını sevgilisi ile duşa sokup canlı yayın açtı! Yeni gelişme Antalya'da eşinden boşanan Pınar Ş.'nin, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında, sevgilisiyle birlikte kızının duşta olduğuna dair sözleri ve görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, 7 yaşındaki M.A.A. devlet korumasına alındı.
5.05.2023 Yaşam
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti Antalya'da Muhammet A., kısa süre önce boşandığı Pınar Ş.’nin, canlı yayında sevgilisiyle 7 yaşındaki kızı M.A.'nın birlikte duşta olduğunu belirttiği görüntüler üzerine eski eşi ve sevgilisi hakkında şikayetçi olup, suç duyurusunda bulundu.
4.05.2023 Yaşam
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: CİMER'e şikayet edin
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: CİMER'e şikayet edin Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Bakan Soylu, deprem bölgesindeki fahiş kira fiyatlarıyla ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybının 50 bin 500'e yükseldiğini açıkladı.
14.04.2023 Gündem
Emekli vatandaşa hacker şoku! Kullanmadığı hesabından 93 bin lira çekildi
Emekli vatandaşa hacker şoku! Kullanmadığı hesabından 93 bin lira çekildi Kocaeli’de yaşayan 59 yaşındaki Mehmet Özen, kredi hesabından 93 bin 400 TL çekildiğini öğrenince dünyası başına yıkıldı. Emekli olan ve aylık 3 bin 500 maaş alan Özen, şimdi borcu nasıl kapatacağını düşünüyor.
11.03.2023 Yaşam
Sigorta şirketlerinin 'deprem' oyunu! Teminat vermek istemiyorlarsa şikayet edin
Sigorta şirketlerinin 'deprem' oyunu! Teminat vermek istemiyorlarsa şikayet edin Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden dolaylı olarak etkilenen illerde sigorta şirketlerinin “deprem olabilir” ihtimali ile teminat vermek istemediğini söyleyerek, “Kanun çok açık ve net. Kanunda bir mal ve hizmeti satmaktan kaçınamayacakları açıkça belirtiliyor” dedi.
4.03.2023 Ekonomi
Kira fiyatlarındaki fahiş artışa 'dur'denilecek!
Kira fiyatlarındaki fahiş artışa 'dur'denilecek! Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bazı mülk sahipleri kiralarda fahiş artışa gitti. Pek çok vatandaş CİMER, Alo 175, Adalet, Maliye, Ticaret Bakanlığı, tüketici mahkemelerine şikayette bulundu. Bakanlar kiralara yapılan fahiş zam ile ilgili olağanüstü hal yetkisi kullanacakları uyarısında bulundu.
27.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cimer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cimer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.