Sağlık Skandalı

Sağlık Skandalı

Son dakika sağlık skandalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık skandalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık skandalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Skandalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık skandalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 sağlık skandalı haberi bulunmuştur. Tüm sağlık skandalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördü
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördü İzmir'in Konak ilçesinde, kanser teşhisi koyulup, kemoterapi tedavisine başlanan Sena K.'nin (26), yönlendirildiği özel laboratuvarda biyopsi sonucunun karıştığı ortaya çıktı. Sena K., yanlış tanı koyulmasına neden olan laboratuvarda görevli uzman doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.08.2023 Gündem
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış Tekirdağ'daki sahte doktor skandalının ardından bu kez de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde, 11 yıldır görev yapan A.İ. ile ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı.
28.12.2022 Gündem
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı Tokat’ta faaliyet gösteren Medicalpark Hastanesinde sağlık skandalı yaşandı. Bilinci yerinde olmayan felçli hastaya biri kadın biri erkek olmak üzere iki hemşire şiddet uyguladı. Hemşireler cihazlara bağlı olduğu halde hastanın çarşafla yüzünü kapatıp elleriyle ağzını ve boğazını sıktı. Şoke eden görüntüler kameraya anbean yansırken yaşananlar vicdanları sızlattı.
19.11.2022 Gündem
Hastanede ‘tutkal’ skandalı! İngiltere şokta, 2 çocuk öldü
Hastanede ‘tutkal’ skandalı! İngiltere şokta, 2 çocuk öldü Londra'nın en ünlü hastanelerinden birinde yanlışlıkla cerrahi tutkal ile tedavi edilen beş çocuktan ikisi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, söz konusu hastanenin 2010 yılında da 10 yaşında bir kız çocuğunun beynine yanlışlıkla tutkal enjekte ettiği ve tazminat ödemek zorunda kaldığı ortaya çıktı.
27.10.2021 Dünya
Özel hastanede AIDS skandalı! Hastalarda kullandılar...
Özel hastanede AIDS skandalı! Hastalarda kullandılar... İstanbul'da özel bir hastanede ameliyatta kullanılan HIV’li hastanın tıbbi malzemesi, 15 hastanın ameliyatında kullanıldı. Hastalar AIDS şüphesiyle karantinaya alınırken, hastane kapatıldı.
31.10.2019 Gündem
İran'da sağlık skandalı: 300 kişiye HIV virüsü bulaştırdı!
İran'da sağlık skandalı: 300 kişiye HIV virüsü bulaştırdı! İran'da sağlık çalışanlarının kullandıkları enjektör sebebiyle 300 kişiye HIV virüsü bulaştırdığı iddia edildi. Sağlık çalışanlarını protesto eden eylemciler ile polis arasında arbede yaşandı.
7.10.2019 Dünya
Türk gencin feci ölümü!
Türk gencin feci ölümü! Fransa’da Enes Ünlü (19), depresyon şikayetiyle bir doktora başvurdu. İddiaya göre doktor, müşahede altında verilmesi gereken ilacı Enes’e verip taburcu etti. İlk dozdan sonra yolda baygınlık geçiren genci otomobil ezdi.
15.02.2019 Dünya
10 bin hastayı etkileyen sağlık skandalı
10 bin hastayı etkileyen sağlık skandalı Tuen Mun Hastanesi yetkilileri, kadın ve erkekler için verilen enzim referans aralığının karışması ve yanlış yorumlanmasından 4 bin 634 erkek hastanın ve 4 bin 809 kadın hastanın etkilendiğini açıkladı.
23.07.2015 Dünya
Ameliyatın ortasında çığlık çığlığa uyandı
Ameliyatın ortasında çığlık çığlığa uyandı Tam olarak uyuşmadığı için operasyonun yarısında çığlık çığlığa uyanan genç kadının bacaklarına uygulanan liposuction işlemi yarım kaldı.
5.06.2015 Dünya
Karnında cep telefonunu unuttular!
Karnında cep telefonunu unuttular! Ürdün’ün başkenti Amman’da inanılmaz bir sağlık skandalı yaşandı...
14.05.2015 Yaşam
Voleybol maçında skandal olay!
Voleybol maçında skandal olay! Bursa BŞB-Nilüfer Belediyesi maçında suratına tekme yiyen Bulgar oyuncu Ruseva, 'beyin sarsıntısı' şüphesiyle hastaneye götürülmek istendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Voleybolda ambulans skandalı
Voleybolda ambulans skandalı Antalya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Bayanlar Voleybol 1. Ligi klasman maçlarında sağlık skandalı yaşandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cebinde yol parası olmayan mahkum öldü
Cebinde yol parası olmayan mahkum öldü Manisa T Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda tutulan kimsesiz mahkum 31 yaşındaki Abdullah Akgün, gece rahatsızlandı. Cezaevine çağrılan sağlık ekipleri müdahalenin ardından buradan ayrıldı. Gece uykuya dalan Akgün ise sabah koğuş arkadaşları tarafından yatağında ölü bulundu.
23.03.2015 Yaşam
1 doktora 180 hasta!
1 doktora 180 hasta! Hakkari Devlet Hastanesi’ndeki tek kadın doğum uzmanı bulunduğu, yoğunluktan dolayı günde 180 hastaya bakmak zorunda kaldığı belirtildi
22.11.2014 Yaşam
Sağlık skandalı! 700 çocuğu...
Sağlık skandalı! 700 çocuğu... Norveç'te adli tıp doktorlarının son 30 yılda ölen 700 çocuğun beynini, ailelerinden izinsiz aldıkları ortaya çıktı.
21.05.2014 Dünya
Eşi doktorla tartışınca ameliyattan atıldı!
Eşi doktorla tartışınca ameliyattan atıldı! Karın ağrısıyla gittiği Adana Devlet Hastanesi’nde apandisit teşhisi konulan ve ameliyat kararı alınan Cariye Mercan’ın saatlerce bekletilmesine tepki gösteren eşi doktorla tartıştı. Genç kadın sedyesiyle kapının önüne kondu
7.05.2014 Yaşam
Albay Özenalp'in ölümü cezaevi komutanını yerinden etti
Albay Özenalp'in ölümü cezaevi komutanını yerinden etti Albay öldü, cezaevine doktor ve tam donanımlı ambulans geldi
29.09.2021 Gündem
'Bir daha top oynamayız babacığım!'
'Bir daha top oynamayız babacığım!' Cezaevinde kızı Duru ile top oynarken düşen Kurmay Albay Özenalp, yaşamını yitirdi...
29.09.2021 Gündem
Sağlık skandalı mı yaşanıyor?
Sağlık skandalı mı yaşanıyor? Derbi maçta Cenk'in başına aldığı darbe sonrasında Galatasaraylı oyuncuların bile hassasiyet gösterip 'oyundan çıkarın' tepkilerine duyarsız kalan Ertuğrul Karanlık'ın doktorluk diploması sorgulanıyor.
24.02.2014 Futbol
Devlet hastanesinde skandal!
Devlet hastanesinde skandal! Kamyonet kasasında...
21.05.2013 Yaşam
Zihniyet sakat
Zihniyet sakat Beşiktaş’ta sağlık skandalı var..
21.02.2013 Futbol
Mehmetçik'e bal diye yedirmişler...
Mehmetçik'e bal diye yedirmişler... Gerçek, incelemede ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
İştahınız kaçabilir!
İştahınız kaçabilir! Ünlü fast food zincirinin yemeğinin içinden öyle bir şey çıktı ki...
8.01.2013 Yaşam
İzmir'de sağlık skandalı!
İzmir'de sağlık skandalı! 100 kişi içme suyundan zehirlendi
30.12.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Skandalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık skandalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.