Cımbız

Cımbız

Son dakika Cımbız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cımbız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cımbız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cımbız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cımbız gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 cımbız haberi bulunmuştur. Tüm cımbız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun!
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun! İstenmeyen tüyler ağda, cımbız, ustura, tıraş bıçağı gibi yöntemlerle her ne kadar yok edilmeye çalışılsa da bunlar kıl köklerini daha fazla beslediği için tüyler bir süre sonra daha gür çıkmaya başlıyor. Özellikle yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemlere yönelebilirsiniz. İşte basit ve doğal tüyolar...
31.08.2023 Sağlık
Hepsi genç kadının midesinden çıktı! Doktorlar şaşkına döndü, tırnak makası ve çakı bile var, 158 adet...
Hepsi genç kadının midesinden çıktı! Doktorlar şaşkına döndü, tırnak makası ve çakı bile var, 158 adet... Van’da karın ağrısı şikâyetiyle hastaneye giden 25 yaşındaki genç kadının midesinden çıkan metal parçaları, ameliyatı gerçekleştiren doktorları şaşkına çevirdi.
18.07.2022 Yaşam
Piknikçilere kene uyarısı
Piknikçilere kene uyarısı Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Dr. Meltem Öner, keneler yoluyla bulaşan, zoonotik enfeksiyona yol açan bir viral hastalık olan Kırım-Kongo kanamalı ateşi (KKKA) ile ilgili uyarılarda bulundu.
17.05.2022 Sağlık
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır?
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? Tüm dünya Rus Lider Putin’in nükleer adımını konuşuyor! Rusya'nın nükleer silahlar ve hipersonik füzeleri de kapsayan "caydırıcı güçlerini" özel savaş görevi durumuna geçirmesi endişelere neden olurken NATO Putin’in nükleer emri vermesini sert bir şekilde eleştirdi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Putin'in nükleer adımının "tehlikeli ve sorumsuzca" olduğunu söyledi. Dünya nefesini tuttu. Gözler Rusya Ukrayna müzakerelerine çevrildi. Pek çok kişi bu gelişmeler üzerine nükleer saldırılar, etkileri, sonuçları ve korunma yöntemlerini araştırıyor. Peki, Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? İşte detaylar…
28.02.2022 Gündem
Ehliyet sınavında akılalmaz kopya yöntemi! Böyle yakalandılar
Ehliyet sınavında akılalmaz kopya yöntemi! Böyle yakalandılar Kırıkkale'de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ehliyet sınavına kopya düzeneği ile giren ve bu kişiye yardım eden şüpheli yakalandı. S.A'nın üst aramasında kulak içine gizlediği kulaklık, maske içerisine gizlenmiş kamera düzeneği ele geçirildi.
21.09.2021 Gündem
Böcek, sinek ve arı sokmasına dikkat!
Böcek, sinek ve arı sokmasına dikkat! Böcekler, keneler, arılar, sivrisinekler... Yaz mevsiminde doğada daha fazla zaman geçirmemiz nedeniyle böcek sokmaları sıkça görülen sorunlar arasında yer alıyor. Türleri, zehirli olup olmadıkları ve bireyde alerjik reaksiyon gelişip gelişmediği, böcek sokması sonrasında ortaya çıkan semptomların türü ile şiddetini belirliyor. Genellikle kaşıntı, ağrı ve şişme gibi yakınmalarla kısa sürede geçerken, bazı durumlarda ise hayatı tehdit edebilecek boyutlara ulaşabiliyor.
28.08.2021 Sağlık
Böcek, sinek ve arı sokmaları ciddi sorunlara yol açabilir!
Böcek, sinek ve arı sokmaları ciddi sorunlara yol açabilir! Yaz aylarında böcek sokmaları sıkça görülen sorunlar arasında yer alıyor. Genellikle kaşıntı, ağrı ve şişme gibi yakınmalarla kısa sürede geçerken, bazı durumlarda ise hayatı tehdit edebilecek boyutlara ulaşabiliyor. Acil Tıp Uzmanı Dr. Veysel Balcı, yaz aylarında en sık görülen böcek sokmalarını anlattı; önemli öneriler ve uyarılarda bulundu.
10.08.2021 Sağlık
Vinç dehşeti! Genç kadın hayatını kaybetti... Kameraya böyle yansıdı
Vinç dehşeti! Genç kadın hayatını kaybetti... Kameraya böyle yansıdı Hatay'da, freni boşalan vincin karşı şeride geçerek, 11 araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, yolculuk yaptığı takside hayatını kaybeden Eda Demirel (24) için Bostancı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Tabutuna duvak örtülen Demirel’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
26.04.2021 Gündem
Zehirli deniz kestaneleri, Doğu Akdeniz turizmini tehdit ediyor
Zehirli deniz kestaneleri, Doğu Akdeniz turizmini tehdit ediyor Süveyş Kanalı'nın açılmasıyla tropikal denizlerden geçerek, Akdeniz'e ulaşan zehirli deniz kestaneleri, Doğu Akdeniz turizmi için tehdit oluşturuyor. Mersin Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Ayas, "Doğu Akdeniz'in tamamına yayıldı. Akdeniz'in ekosistemi için ciddi bir tehdit. Akdeniz zaten değişiyor, tropikleşiyor. Sadece dikenli deniz kestaneleri gelmiyor, bunlarla birlikte ortak yaşayan türler de geliyor. Turizm için ciddi bir tehdit" dedi.
17.08.2020 Yaşam
Piknikçilere KKKA vakalarına karşı "çimlere uzanmayın" uyarısı
Piknikçilere KKKA vakalarına karşı "çimlere uzanmayın" uyarısı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Doğa Koruma Biyoizlem Uygulama ve Araştırma Merkezi (DOKOBİM) Müdürü Doç. Dr. Uğur Cengiz Erişmiş, piknikçilere, keneden korunmak için mesire alanlarında çimlere uzanmamaları tavsiyesinde bulundu.
13.06.2020 Gündem
Virüse karşı müzesindeki 4 ton parayı dezenfekte etti
Virüse karşı müzesindeki 4 ton parayı dezenfekte etti Gaziantep'te bulunan Devr-i Alem Para Müzesinin sahibi Esat Kaplan, corona virüs nedeniyle müzesinde bulunan yaklaşık 4 ton parayı dezenfekte edip, kavanozlarda muhafaza etmeye başladı.
14.04.2020 Gündem
‘Bana bir şey olmaz’ demeyin! Herkesi başına gelebilir
‘Bana bir şey olmaz’ demeyin! Herkesi başına gelebilir Sürekli uyarılmasına rağmen ATM dolandırıcılıkları hız kesmeden devam ediyor. Bunun en büyük nedeni insanların kendilerine olan ‘özgüveni’. Yani hâlâ çoğu vatandaş ‘Bana bir şey olmaz’ düşüncesiyle hareket ediyor. Ancak tüketici derneklerine gelen şikayetlere göre günde ortalama 100 kişi ATM’den para çekerken dolandırılıyor.
26.09.2019 Ekonomi
1 çocuk annesi İrem: Sonumun Emine Bulut gibi olmasını istemiyorum
1 çocuk annesi İrem: Sonumun Emine Bulut gibi olmasını istemiyorum Bursa’da 3 yıllık eşi S.Y. (28) tarafından dövüldüğünü öne süren 1 çocuk annesi İrem Y. (27), darp raporu alıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kendisine tehdit mesajları yollayan eşine boşanma davası da açan İrem Y., "Sonumun Emine Bulut gibi olmasından korkuyorum. Şu anda uzaklaştırma kararımız var. O kişinin cezalandırılmasını kendim için değil, kızım ve diğer kadınlar için istiyorum'' dedi.
11.09.2019 Yaşam
Keneye karşı bu önlemleri alın
Keneye karşı bu önlemleri alın Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdülkadir Yıldırım, kene ısırması sonucu meydana gelen ölümlerin arttığı son günlerde alınması gereken tedbirlere ilişkin önemli uyarılarda bulundu.
21.06.2019 Sağlık
Keneye karşı alınması gereken önlemler
Keneye karşı alınması gereken önlemler Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdülkadir Yıldırım, kene ısırması sonucu meydana gelen ölümlerin arttığı son günlerde alınması gereken tedbirlere ilişkin önemli uyarılarda bulundu.
20.06.2019 Sağlık
Camide 'pes artık' dedirten olay
Camide 'pes artık' dedirten olay Isparta’da namaz kılıyormuş ve cemaatten biriymiş gibi davranıp inşaat halindeki camiden yardım paralarını çalan yaşlı adam, gizli kamera ve namaz sonraları tutulan nöbetler sonucunda kıskıvrak yakalandı ve polise teslim edildi.
20.05.2019 Gündem
Şoke eden iddia! Genç kıza cımbız ve makas vererek...
Şoke eden iddia! Genç kıza cımbız ve makas vererek... Bursa'da burnundan ameliyat olan genç kız, iddiaya göre çürümüye başlayan tamponu bir türlü doktora çıkartamadı. Burnundan yeşil sular ve kötü kokular gelmeye başlayınca tekrar hastaneye giden genç kıza kadın doktor cımbız ve makas vererek, "Git tuvalette kendin çıkar" diye azarladı.
10.12.2018 Yaşam
Lazer epilasyonda dikkat edilmesi gerekenler
Lazer epilasyonda dikkat edilmesi gerekenler Op. Dr. Arda Katırcıoğlu, lazer epilasyon yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.
7.12.2018 Sağlık
Ankara'da 'saç ekim malzemesi' operasyonu
Ankara'da 'saç ekim malzemesi' operasyonu Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yapılan 3 farklı operasyonda Türkiye'ye kaçak yollarla getirilen ve saç ekim operasyonlarında kullanılan standartlara aykırı 5 bin 915 adet malzeme ele geçirildi.
5.12.2018 Gündem
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin"
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Mayıs 2019'da yapılacak seçimde aday olacağını belirtti.
17.11.2018 Beşiktaş
Fotokapan ile görüntülenen PKK'lı terörist öldürüldü
Fotokapan ile görüntülenen PKK'lı terörist öldürüldü OSMANİYE'de, Amanos Dağları'nda yaban hayatını izlemek için ormanlık alana kurulan fotokapanlar, PKK'lı teröristleri de görüntüledi. Bölgeye operasyon düzenleyen Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ekipleri, 1 teröristi ölü ele geçirdi.
7.03.2018 Gündem
Okuması bile zor ama onlar yaşadılar!
Okuması bile zor ama onlar yaşadılar! Dün ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ günüydü... Açıklamalar yapıldı, önlemlerin artırılacağı söylendi. İki kadının ortaya çıkan hikayesi ise söylenen tüm sözlerden, yapılan tüm açıklamalardan daha çarpıcıydı...
29.09.2021 Gündem
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum'
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum' Serdar Ortaç, yeni albümü 'Cımbız' ve İrlandalı model Chloe Loughnan ile olan evliliği hakkında konuştu.
7.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cımbız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cımbız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.