Cilvegözü Sınır Kapısı

Cilvegözü Sınır Kapısı

Son dakika Cilvegözü Sınır Kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cilvegözü Sınır Kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cilvegözü Sınır Kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cilvegözü Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cilvegözü sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 cilvegözü sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm cilvegözü sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 bin Suriyeli ülkesine döndü: Elveda Türkiye
18 bin Suriyeli ülkesine döndü: Elveda Türkiye Deprem, Türkiye’deki Suriyelileri de vurdu. Büyük afetin ardından 18 bini aşkın Suriyeli “Deprem savaştan beter” diyerek ülkelerine gönüllü dönüş yaptı. Şu ana kadar kimlikleri tespit edilen yaklaşık 2 bin Suriyelinin cenazesi de topraklarına götürüldü.
24.02.2023 Gündem
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti Suriyeli sığınmacılar, deprem felaketinin ardından memleketlerinde yıkımdan etkilenen yakınlarını görmek için ülkelerine dönmek üzere Cilvegözü sınır kapısına akın etti.
17.02.2023 Gündem
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim!
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim! Türkiye'de 9 saat arayla meydana gelen depremler Suriye'de de büyük bir yıkıma yol açtı. Oscar ödüllü Suriyeli yönetmen depremde 13 aile üyesini kaybettiğini açıkladı.
13.02.2023 Dünya
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Rusya'dan Suriye'ye insani yardıma veto!
Rusya'dan Suriye'ye insani yardıma veto! Rusya, Cilvegözü Sınır Kapısı üzerinden Suriye'ye insani yardım yapılmasını sağlayan mekanizmanın süresinin uzatılması teklifini veto etti
8.07.2022 Dünya
BM Güvenlik Konseyi'nden Cilvegözü Sınır Kapısı kararı
BM Güvenlik Konseyi'nden Cilvegözü Sınır Kapısı kararı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye'ye sınır ötesi yardımlar için Cilvegözü Sınır Kapısı’nın açık tutulmasının bir yıl daha uzatılmasına karar verdi.
9.07.2021 Gündem
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü Suriye'nin İdlib ilinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye'ye getirilen, doğuştan bacak ve kolları olmayan 15 aylık Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü.
22.10.2020 Yaşam
Rusya ve Çin, Öncüpınar ve Cilvegözü'nden Suriye'ye uluslararası  yardımların girişini veto etti
Rusya ve Çin, Öncüpınar ve Cilvegözü'nden Suriye'ye uluslararası yardımların girişini veto etti Rusya ve Çin, Suriye'ye Türkiye üzerinden uluslararası yardımların gönderildiği mekanizmayı ikinci kez veto etti ve Öncüpınar ve Cilvegözü sınır kapıları, yardımların girişine kapatıldı.
10.07.2020 Dünya
Suriye'ye uluslararası yardım teklifi BMGK'de reddedildi
Suriye'ye uluslararası yardım teklifi BMGK'de reddedildi Rusya'nın Suriye'ye uluslararası yardım mekanizmasını veto etmesinin ardından 6 aylığına sadece bir sınır kapısından yardım önerisi BMGK'de reddedildi.
8.07.2020 Dünya
Kapıköy sınır kapısı nerede? Kapıköy sınır kapısı açık mı? Türkiye’de kaç tane sınır kapısı var?
Kapıköy sınır kapısı nerede? Kapıköy sınır kapısı açık mı? Türkiye’de kaç tane sınır kapısı var? Van'ın İran sınırındaki Kapıköy Kara Sınır Kapısı'ndan yolcu giriş çıkışlarının dün gece saat 00.00'dan itibaren geçici durdurulacağı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, İran'da Kovid-19 pandemisinin kontrol edilemeyecek boyutlara ulaştığı, Kapıköy Kara Sınır Kapısı'nda yolcu ve ticaret işlemlerinin tamamen durma noktasına geldiği belirtildi.
25.03.2020 Gündem
Zırhlı araçlar Suriye'ye doğru yola çıktı!
Zırhlı araçlar Suriye'ye doğru yola çıktı! Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki 106'ncı Topçu Alayı ve 2'nci Zırhlı Alay Komutanlığı'ndan, Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verecek zırhlı araç ve askeri personelden oluşan konvoy, Suriye'ye doğru yola çıktı.
19.03.2020 Gündem
BM'den İdlib'e 53 tır insani yardım
BM'den İdlib'e 53 tır insani yardım Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye'nin İdlib kentine 53 tır insani yardım gönderildi.
4.03.2020 Dünya
İran destekli milisler rejim güçlerine destek verip gözlem noktalarını saldırdı! TSK'dan sert yanıt...!
İran destekli milisler rejim güçlerine destek verip gözlem noktalarını saldırdı! TSK'dan sert yanıt...! Cilvegözü’ne açılan Bab el Hava Sınır Kapısı’nı ele geçirmeyi hedefleyen Suriye rejimi, Halep-Zehra yolunu açmak için bölgeyi bombalıyor. Bu arada Halep’in batı kırsalından, muhalif güçler ile TSK’nın konuşlandığı noktalara saldıran rejim güçlerine, Nubl ve Zehra kasabalarından da İran milis güçleri tarafından destek verilmesine sert yanıt verildi. Rejim noktalarına TSK destekli muhalif gruplar tarafından yoğun top ve tank atışları yapılırken, Nubl ve Zehra kasabaları çevresindeki İran milisleri de vuruldu.
17.02.2020 Gündem
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var Milli Savunma Bakanlığı,İdlib'de rejim güçlerinin saldırısı sonrası çıkan çatışmada 5 asker ile bir sivil şehit olurken 7 askerimizin de yaralandı.Saldırı sonrası uçaklar havalandı, obüsler ise belirlenen hedefleri vurdu. Sınırda hareketlilik yaşandı. Milli Savunma Bakanı Akar ile komutanlar sınıra gitti. 6 şehitten 5'inin kimliği belli oldu. Şehitlerin, Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler, Uzman Çavuş Uğur Kurt, Uzman Çavuş Serkan Deprem,Uzman Çavuş Halil Demir, Uzman Onbaşı Gökhan Orhan olduğu açıklandı.
3.02.2020 Gündem
Bakan Akar ve komutanlar sınırda!
Bakan Akar ve komutanlar sınırda! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesi, İdlib'deki gelişmelerin ardından Suriye sınırının sıfır noktasında birlik komutanları ile bir araya geldi. Kritik toplantı sonrasında Akar, Türkiye ile Rusya arasındaki mutabakatı hatırlatarak Rusya'nın mutabakata uymasını beklediklerini bildirdi. Akar, "Biz hiçbir şekilde ateşkes sağlanmasına yönelik görevlerini kahramanca ve fedakarane şekilde ifa eden 12 gözlem noktasını boşaltmayacağız, buradan çıkmayacağız" dedi.
29.12.2019 Gündem
Sınır birliklerine beton blok sevkiyatı
Sınır birliklerine beton blok sevkiyatı Hatay'da, Suriye sınırındaki birliklere 40 TIR'lık beton blok sevkiyatı yapıldı.
25.09.2019 Gündem
BM'den İdlib'e insani yardım
BM'den İdlib'e insani yardım Birleşmiş Milletler (BM) tarafından, Suriye'nin İdlib kentine 23 tır insani yardım gönderildi.
19.12.2018 Dünya
BM'den İdlib'e yardım
BM'den İdlib'e yardım Birleşmiş Milletler (BM) tarafından, Suriye'nin İdlib kentine 27 tır insani yardım gönderildi.
24.10.2018 Dünya
‘Türkiye’den Esad’a mesaj’
‘Türkiye’den Esad’a mesaj’ Terör ve güvenlik uzmanları, Reyhanlı saldırısını planlayan terörist Yusuf Nazik’in, MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirilmesinin Esad rejimine mesaj verdiğini söylüyor.
13.09.2018 Gündem
BM'den İdlib'e 24 tırlık insani yardım
BM'den İdlib'e 24 tırlık insani yardım Birleşmiş Milletler (BM) tarafından, Suriye'nin İdlib kentine 24 tır insani yardım gönderildi.
30.08.2018 Dünya
Cilvegözü Sınır Kapısı bir hafta kapalı olacak
Cilvegözü Sınır Kapısı bir hafta kapalı olacak Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 27 Ağustos'a kadar kapalı olacak.
19.08.2018 Gündem
Cilvegözü'nden ülkesine geçen Suriyeli sayısı 83 bin oldu
Cilvegözü'nden ülkesine geçen Suriyeli sayısı 83 bin oldu RAMAZAN Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek için Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısından çıkış yapan Suriyeli sayısı, 83 bin oldu.
13.06.2018 Gündem
Cilvegözü'nden yaklaşık 41 bin tır geçti
Cilvegözü'nden yaklaşık 41 bin tır geçti Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan ticari ve insani yardım malzemesi taşıyan tırların geçişleri sürüyor.
6.06.2018 Ekonomi
Bayrama evde girecekler
Bayrama evde girecekler Türkiye’deki Suriyeli sığınmacıların, ramazanı ve bayramı ülkelerinde geçirmek için Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan çıkışları sürüyor.
5.06.2018 Gündem
Bayram için ülkesine giden Suriyelilerin sayısı 32 bini buldu
Bayram için ülkesine giden Suriyelilerin sayısı 32 bini buldu Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden bayram için ülkesine giden Suriyelilerin sayısı 32 bini buldu.
5.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cilvegözü Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cilvegözü sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.