Cihanbeyli

Cihanbeyli

Son dakika cihanbeyli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihanbeyli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihanbeyli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihanbeyli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihanbeyli gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 cihanbeyli haberi bulunmuştur. Tüm cihanbeyli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
Plato Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Platolar, Çeşitleri Ve Özellikleri
Plato Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Platolar, Çeşitleri Ve Özellikleri Pek çok farklı amaç altında günümüzde kullanılan platolar, özellikle tarımsal açıdan büyük öneme sahiptir. Elbette aynı zamanda değişik amaçlar doğrultusunda değerlendirilen doğal yapılar olduğunu söylemek mümkündür. Plato aynı zamanda yayla olarak da ifade edilir ve kırsal alanlarda çok fazla bulunur. Böylece hayvancılık başta olmak üzere birçok değişik amaç doğrultusunda insanlar tarafından kullanılır. Bu yönüyle Türkiye'nin doğu bölgelerinde çok fazla olması ile beraber, ülkenin dört bir tarafında da yaygın doğal alanlardır.
20.12.2023 Eğitim
Köylüler tedirgin! Sayılar giderek artıyor, gaz çıkışları başladı
Köylüler tedirgin! Sayılar giderek artıyor, gaz çıkışları başladı Konya'da yer altı sularının çekilip, toprağın göçmesiyle oluşan obrukların sayıları 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Arif Delikan, bu yıl obruklarda daha dinamik bir dönemin yaşandığını belirterek, ''Ekmekçi yaylasında şubat ayında 30 metrelik çerçeve çizen obruk ise yarım metre kadardı. 1 ay önce burada 2 saat boyunca müthiş bir gaz çıkışı gözlendi. Bunun ardından da 1,5 metrelik bir çökme oluştu. Burada gaz çıkışı devam ediyor ve bazı dönemlerde artıyor" dedi.
11.11.2023 Yaşam
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, artan fiyat artışı nedeniyle kiracı- ev sahibi anlaşmazlıklarıyla ilgili “Kira uyuşmazlıklarında bugüne kadar çözümlenen ara bulucuya intikal eden uyuşmazlıkların 10 bin 46'sı anlaşmayla sonuçlandı. Bu ne demek; 20 bin ev sahibinin ve kiracının, adliye kapısına düşmemesi demek. 20 bin insan önemli'' dedi.
3.11.2023 Gündem
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. 6 Şubat depremlerinden sonra uzmanlar Türkiye’nin kaydığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Bu kaymanın Konya'da yaşanan depremleri tetikleme ihtimali var mı? Prof. Dr. Murat Utkucu 'harita' detayına dikkat çekerek gerçeği açıkladı.
29.08.2023 Gündem
Balık tutma eğlencesi facia ile sonuçlandı
Balık tutma eğlencesi facia ile sonuçlandı Ankara'da dehşet veren olay yaşandı. Şereflikoçhisar ilçesinde balık tutarken oltasının takılması nedeniyle gölete giren Uğur Sarıkaya (32) boğuldu.
9.07.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakanlık yeni bir eylem planı hazırladı! İşte yeni tarım modeli...
Bakanlık yeni bir eylem planı hazırladı! İşte yeni tarım modeli... Tarım ve Orman Bakanlığı, pandemi sonrasında dünyanın en çok üzerine eğildiği konuların başından gelen tarım sektörü için eylem planını hazırladı. Bu kapsamda, tarımda daha aktif destekleme için 65 olan teşvik sayısının sadeleştirilmesi, çiftçilere ekim öncesi ayni Destek ödemesi yapılması, üretim öncesi izin mekanizmasının devreye girmesi gibi birçok alanda düzenlemeler yapılacak.
10.08.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan flamingolara 4 kilometrelik can suyu talimatı
Bakan Kurum'dan flamingolara 4 kilometrelik can suyu talimatı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuz Gölü’ndeki flamingo yavrularını su ile buluşturma projesiyle ilgili, ‘’Kuraklığın etkisindeki Tuz Gölü’nde bulunan flamingolara tankerlerle su taşıyoruz. Bu hassasiyetimizin devamı olarak kalıcı bir çözüm için yeni bir adım daha attık. Gölyazı Mahallesi’nden, 4 kilometrelik bir boru hattı döşeyerek kuşların kreş alanına kesintisiz su aktarımına başladık" dedi.
7.08.2022 Siyaset
Öğretmen çiftten okulda iğrenç istismar! 1'i erkek 8 öğrenciye...
Öğretmen çiftten okulda iğrenç istismar! 1'i erkek 8 öğrenciye... Konya'da, 8 öğrenciye işkence yaptığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sınıf öğretmeni Gülşen E. (40) ve aynı okulda görev yapan eşi Ahmet E.’nin (40) yargılanmalarına devam edildi. Davanın 2’nci duruşmasına halen bir okulda öğretmenlik yapan çift, katılmazken, avukatları Beytullah Çetin de mahkemeye üstün başarı belgelerini sunup, duruşmaların gizli görülmesini, haber yasağı getirilmesini istedi. Mahkeme heyeti, bu talebi reddederek, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çift hakkında yürüttüğü soruşturmanın mahkemeye sunulması, tanıkların da dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.
2.07.2022 Yaşam
Bakan Kurum: Konyalılar, zor günlerde devletimizin, milletimizin, Cumhur İttifakı'mızın yanında olmuştur
Bakan Kurum: Konyalılar, zor günlerde devletimizin, milletimizin, Cumhur İttifakı'mızın yanında olmuştur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Konya, iktidar yolunu aslında büyükelçilerin kapısında arayanlara karşı milli duruşun adresi olan Cumhur İttifakı’nın en güçlü, en örnek şehirlerinin başında gelmektedir” dedi.
11.04.2022 Siyaset
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat’ta kar tatili var mı, Valilik'ler kar tatili açıklaması yaptı mı?
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat’ta kar tatili var mı, Valilik'ler kar tatili açıklaması yaptı mı? Soğuk hava dalgası etkisini devam ettirirken, bazı illerde meydana gelen yoğun kar yağışı okulların tatil edilmesine neden oldu. Hafta başından beri kar tatili haberleri peş peşe gelirken, yarın okulların tatil olup olmadığı ise mera ediliyor. Peki, yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı?
10.02.2022 Eğitim
Bugün okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? 10 Şubat 2022 Perşembe kar tatili olan iller listesi!
Bugün okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? 10 Şubat 2022 Perşembe kar tatili olan iller listesi! Valilikler tek tek açıkladı! 7 ilde eğitime 1 gün ara verildi! Valilikler’den yapılan açıklamalara göre, 7 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle nedeniyle eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika kar yağışı açıklamalarının ardından yurdun birçok kesimi beyaz örtüyle kaplandı. Sabah saatlerinden itibaren de “Bugün okullar tatil mi?” sorusu araştırılıyor. Peki, Bugün okullar tatil mi? Hangi illerde kar tatili var? Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? 10 Şubat 2022 Perşembe kar tatili olan iller listesi!
10.02.2022 Gündem
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi Konya ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve tipi dolayısıyla Konya'yı Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Aksaray, Adana ve Isparta’ya bağlayan karayolları tüm araçların ulaşımına kapatıldı. Otobüslerin de geçişine izin verilmemesi üzerine yolcular, şehirlerarası otobüs terminalinde bekletilmeye başlandı. Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.
9.02.2022 Gündem
Konya'da okullarla ilgili flaş karar! 22 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi
Konya'da okullarla ilgili flaş karar! 22 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 22 ilçede yüz yüze eğitime bugün ara verildi.
9.02.2022 Eğitim
Bakan Pakdemirli: Belediyemizin tarıma ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder
Bakan Pakdemirli: Belediyemizin tarıma ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder İzmir'de gerçekleştirilen 17. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarıma büyük kaynak ayırdıklarını ifade ederek, belediyelere de "Belediyemizin de ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder. Ancak burada yapılan işlerin ayak izlerinin daha belirgin olmasını arzu ediyoruz. Biz yapılan işlerde alkışlamasını biliriz" mesajı gönderdi.
2.02.2022 Gündem
Öğretmen çift ile ilgili inanılmaz iddialar! Dayak, cinsel istismar ve dahası...
Öğretmen çift ile ilgili inanılmaz iddialar! Dayak, cinsel istismar ve dahası... Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde aynı ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni G.E. (40) ile kocası A.E. (40) hakkında, 2 yıl boyunca 1'i erkek, 8 öğrenciye aralıklarla işkence ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Konya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. ‘İşkence' suçundan 120 yıla kadar hapsi istenen G.E ile 'işkence ve cinsel istismar' suçlarından 132 yıla kadar hapsi istenen A.E., mart ayında hakim karşısına çıkacak.
20.01.2022 Yaşam
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi...
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi... Kar yağışı başladı. Tatil haberlerini peş peşe açıkladılar Birçok ilde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Konya'nın 24 ilçesinde eğitime 20 Aralık Pazartesi günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildi. Tunceli, Karaman, Aksaray, Adana, Kars ve Bingöl'de de okullara bir gün ara verildi.
19.12.2021 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Şiddetli kum fırtınası! Çok sayıda araç birbirine girdi, yol tamamen trafiğe kapatıldı
Şiddetli kum fırtınası! Çok sayıda araç birbirine girdi, yol tamamen trafiğe kapatıldı Aksaray'da etkili olan kum fırtınası nedeniyle kenti Adana'ya bağlayan kara yolu ulaşıma kapandı. Yol güzergahının bazı bölgelerinde görüş mesafesinin düşmesiyle zincirleme kazaların olduğu belirtildi. Öte yandan Konya- Ankara kara yolunda da görülen kum fırtınası, kazaya neden oldu. Kamyon ve TIR'ların da da aralarında olduğu 8 aracın birbirine girdiği kazada 2'si ağır 8 kişi yaralandı.
30.11.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli: Bir karış yeri dahi boş bırakmadan ekin
Bakan Pakdemirli: Bir karış yeri dahi boş bırakmadan ekin Antalya'da düzenlenen Türkiye Hububat Kongresi'ne katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Her zamankinden daha çok üretmeye ihtiyacımız olduğu bu dönemde çiftçimiz bir karış dahi yeri boş bırakmadan eksinler, biçsinler" dedi.
12.11.2021 Ekonomi
Kendisini terk eden eşinin baba evini bastı: 1 ölü, 3 yaralı
Kendisini terk eden eşinin baba evini bastı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, aralarında çıkan tartışma sonrası baba evine dönen eşi Nuriye Ünver2in peşinden giden Ali Rıfai Ünver, evde bulunan eşini, kayınpederini, kayınvalidesini ve eşinin babaannesine tabancayla ateş açtı. Olayda Nuriye Ünver yaşamını yitirirken, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.
29.10.2021 Yaşam
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli?
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni sezona yeni oyuncularla merhaba diyecek. Usta oyuncu ve tiyatrocu Levent Ülgen EDHO'nun yeni oyuncu kadrosuna katılan isimlerden... Levent Ülgen de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da "Efraim" karakterini canlandıracak. EDHO'nun takipçileri de Efraim karakterine hayat veren Levent Ülgen'in hayatını ve kariyerini merak ediyor. Peki, Efraim kimdir? EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Levent Ülgen'in oynadığı diziler ve kariyeri hakkında merak edilenler...
26.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cihanbeyli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihanbeyli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.