Çığ Uyarısı

Çığ Uyarısı

Son dakika çığ uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çığ uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çığ uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çığ Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çığ uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 çığ uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm çığ uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den 3 uyarı birden! Son dakika duyuruldu, hava tersine dönecek: Kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı
Meteoroloji'den 3 uyarı birden! Son dakika duyuruldu, hava tersine dönecek: Kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısıMeteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. İstanbul, Ankara, İzmir dahil çok sayıda il için kuvvetli yağış, fırtına ve çığ uyarısı yapıldı. Vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Haritalı olarak tek tek paylaşıldı. İşte MGM tarafından yapılan il il hava durumunun ayrıntıları...
21.04.2024Gündem
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde...
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde...Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Kuvvetli olacak. Hava sıcaklıkları değişiyor. Kar yağışı etkisini gösterecek. Güneşli hava yerini yeniden kar ve sağanak yağışlı bir havaya bırakıyor. İller tek tek açıklandı. Çarşamba gününden itibaren geliyor. Tüm yurtta etkili olacak. MGM'den kar yağışı ve şiddetli yağış uyarıları geldi. Antalya, Burdur, İzmir, Aydın, Isparta, Muğla için sarı kodlu uyarı yayımlandı. Özellikle Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), için çığ uyarısı geldi. Kar yağacak mı? Kar yağışı hangi illerde başlıyor? Bugün ve yarın hava nasıl? Kar yağışı ne kadar sürecek? İstanbul'da kar bekleniyor mu? Yağmur yağacak mı? İşte son dakika hava durumu tahmini ve açıklamaları...
22.02.2022Gündem
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022Gündem
Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için kritik uyarı AFAD'dan geldi
Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için kritik uyarı AFAD'dan geldiYoğun kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı. AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğunu, bu bölgelerde zorunlu olmadıkça yola çıkılmaması gerektiğini belirtti.
19.01.2022Yaşam
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli...
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli...Eğitime bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Bilecik, Elazığ, Bingöl, Kütahya, Konya, Kastamonu, Malatya, Bolu, Muş, Hatay, Adana, Düzce, Bitlis, Uşak, Zonguldak, Erzurum ve Burdur'da yarın okulların tatil edildiği duyuruldu.
18.01.2022Gündem
Valilikten kar yağışı nedeniyle tatil duyurusu!
Valilikten kar yağışı nedeniyle tatil duyurusu!Muş Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın için eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.
10.01.2022Gündem
ABD'de hayat felç oldu! Kar fırtınası 'Bomba kasırgasına' dönüştürebilir
ABD'de hayat felç oldu! Kar fırtınası 'Bomba kasırgasına' dönüştürebilirABD'de etkili olan kar fırtınası hayatı felç etti. Ülkede 2.200 uçuşun iptal edildiği bildirilirken 100 milyon Amerikalıyı etkileyecek fırtına bugün de devam edecek.
7.01.2022Dünya
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller...
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller...Birçok kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi. Kar yağışının etkili olduğu, Bitlis ve Ağrı, Bartın başta olmak üzere eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Öte yandan Amasra Kaymakamlığı uzaktan eğitime devam edileceğini duyurdu.
21.12.2021Gündem
Meteoroloji uyardı! Geri dönüyor, sabah başlıyor...
Meteoroloji uyardı! Geri dönüyor, sabah başlıyor...Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geliyor. İl il sayıp duyurdular. Sağanak, fırtına ve çığ tehlikesi var. Marmara Bölgesi'nde aralıklı yağmur ve sağanak öngörülüyor. Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta yarın sabahtan itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için pazartesi gününe dikkat çekti ve "Yağışlara dikkat etmemiz lazım. Kuvvetli bir yağış gözüküyor, sıcaklık da yükseldiği için gök gürültülü sağanak yağışlar, yıldırım, şimşek ve hatta dolu ihtimali de var" ifadelerini kullandı.
17.04.2021Gündem
Türkiye'ye giriş yaptı, o günlere dikkat! Kar fırtınasından sonra...
Türkiye'ye giriş yaptı, o günlere dikkat! Kar fırtınasından sonra...Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisi altında olacak. Yurt genelinde gelecek hafta sıcaklığın salı gününden itibaren 6 ila 15 derece azalacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da çarşamba günü karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.
20.03.2021Gündem
Kar geliyor! Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar! Bir gecede her şey değişecek! Sıra dışı olaylar yaşanacak
Kar geliyor! Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar! Bir gecede her şey değişecek! Sıra dışı olaylar yaşanacakTürkiye çok kritik dört günlük sürece giriyor. Kar, yağmur, fırtına... İstanbul'a da yağacak. Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarılar geliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısı yaparken, uzmanlar kar geliyor açıklamasında bulundu. 4 günde hem yaz hem kış yaşanacak. Sıra dışı olaylara hazır olun. Pazartesi İç Anadolu ve batı bölgelerinde hava sıcaklıkları 8-9 derece artacak. Salı günü ise 10 derece düşecek ve kar yağacak.
20.03.2021Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! 5 gün sürecek
Meteoroloji'den kritik uyarı! 5 gün sürecekMeteoroloji’nin yayınladığı beş günlük hava durumu tahmin raporuna göre; Cuma günü itibarıyla İstanbul dahil birçok ilimiz beş gün boyunca devam edecek olan yağışlı havanın etkisine giriyor. Birçok ilimizde sürecek olan yağışlar özellikle Salı günü ülke genelini etkisi altına alacak. Öte yandan İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa’nın güney batısına bugün için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken Marmara ve birçok bölgede ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
19.03.2021Gündem
Meteoroloji'den o iller için kar yağışı uyarısı! Yoğun olacak
Meteoroloji'den o iller için kar yağışı uyarısı! Yoğun olacakMeteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahminlerinde bulundu ve yurdun bazı kesimlerinde kar yağışının etkisini göstermeye devam edeceği bilgisi geldi. Yurdun doğusunu etkisi altına alan kar yağışı, iç kesimlerde de karla karışık yağmur şeklinde devam edecek. Sağanak yağışlar ise bazı illerimizde kuvvetli şekilde etkili olacak. Ayrıca buzlanma, don ve çığ uyarısı da yapıldı.
18.03.2021Gündem
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Yoğun olacak ve...
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Yoğun olacak ve...Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 17 Mart 2021 tarihli hava durumu tahminlerine göre Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar görülecek. Türkiye'nin büyük bölümü yağışların etkisi altında. Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde ise kuvvetli rüzgâr ve fırtına bekleniyor. İstanbul'da sağanak yağış çarşamba günü de etkili olacak. Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay'da da yarın kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış ön görülüyor. 17 Mart 2021Hava dururumu raporu…
17.03.2021Gündem
Meteoroloji'den yağış uyarısı! Bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den yağış uyarısı! Bugün hava nasıl olacak?Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Mart 2021 tarihine ait hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre bugün ülkenin birçok yerinde yağış hakim olacak. Marmara Bölgesi genelinde yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul'da yağışın akşam saatlerinde başlaması bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
15.03.2021Gündem
Hafta sonu uyarısı! Etkili olacak
Hafta sonu uyarısı! Etkili olacakMeteoroloji’den gelen günlük hava durumu değerlendirmelerine göre; ülke genelinde bugün havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi tahmin edilirken 14 Mart sabah ve gece saatlerinde Martmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ile Karadeniz’in bir bölümünde don hadisesi bekleniyor. Tarımsal faaliyetler konusunda uyarıda bulunan Meteoroloji vatandaşları bu anlamda zirai don tehlikesine karşı tedbirli olmaya çağırdı.
13.03.2021Gündem
Meteoroloji'den Türkiye geneline kar, yağmur uyarısı!
Meteoroloji'den Türkiye geneline kar, yağmur uyarısı!Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda çok sayıda kente sarı ve turuncu uyarı verilirken Mersin dışında tüm yurtta yağışlı hava etkili olacak. Yağışların Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, İç Ege, Marmara'nın doğusunun yüksekleri ve İç Anadolu'nun kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 5 ila 12 derece azalacağı tahmin ediliyor.
11.03.2021Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çamur yağacak, o bölgeler riskli...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çamur yağacak, o bölgeler riskli...Meteoroloji tarafından son dakika olarak duyuruldu. Şehirler tek tek sıralanıp uyarıda bulunuldu. Toz aşımı etkili olacak. Vatandaşlar dikkatli olmaları için uyarıldı. MGM'den yapılan açıklamada 10 Mart Çarşamba günü yurt genelinde etkili olacak hava durumu ile ilgili bilgili verildi. Bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...
10.03.2021Gündem
Meteoroloji'den kar uyarısı! Gün ve saat verildi, yoğun...
Meteoroloji'den kar uyarısı! Gün ve saat verildi, yoğun...Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı yapıldı. Kar yağışı için tarih verildi. Son uyarı ise Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. Saat vererek duyurdu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'ye yarın akşam yağışların geleceğini ve perşembe-cuma günlerinde tüm ülkede yağışların olacağını duyurdu.
9.03.2021Gündem
Meteoroloji'den il il uyarı! Kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den il il uyarı! Kuvvetli geliyorMeteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre bugün Muğla, Aydın, Denizli, Hatay ve Osmaniye çevreleri ile Antalya’nın batı kıyılarında sağanak yağmur bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusu için de çığ uyarısında bulunuldu. İşte 9 Mart salı günü hava durumu raporu...
9.03.2021Gündem
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Yoğun ve...
Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Yoğun ve...Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geldi. Kar yağışının etkili olacağı bildirildi. Vatandaşla çığ tehlikesine karşı tedbirli olmaları için uyarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 7 Mart 2021 tarihli hava durumu raporu yayınlandı. Bugün yurt genelinde yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. Yağışın etkili olduğu bölgelerde hava sıcaklığı 2 ila 8 derece azalacak. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunuyor.
7.03.2021Gündem
Meteoroloji tek tek uyardı! Saat verdi
Meteoroloji tek tek uyardı! Saat verdiMeteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre bugün Marmara, Ege, Karadeniz ile Antalya, Osmaniye, Hatay ve Eskişehir'de sağanak yağmur bekleniyor. Yağış alan bölgelerde sıcaklıkların bir anda 2 ila 8 derece azalacağı belirtilirken, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın, Düzce, Rize çevrelerinde sağanak kuvvetli olacak. İstanbul'da bugün yağış öğle saatlerinden itibaren başlayacak. İşte Meteoroloji'nin 6 Mart cumartesi günü hava durumu raporu...
6.03.2021Gündem
Meteoroloji'den kar uyarısı! Yoğun olacak
Meteoroloji'den kar uyarısı! Yoğun olacakMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Mart 2021 tarihli hava durumu raporu yayınlandı. Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz geneli parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Adana, Hatay ve Şırnak çevrelerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimleri ile Artvin ve Kars çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
4.03.2021Gündem
Uyarı üstüne uyarı! Kar geri dönüyor
Uyarı üstüne uyarı! Kar geri dönüyorMeteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre bugün İstanbul dahil Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz ve Batı Akdeniz'de sağanak yağmur bekleniyor. Meteoroloji'nin açıklamasına göre güney ve doğu Marmara'nın yüksek kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinde yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Bugün Eskişehir, Karaman, Ankara'nın kuzey ve batısı ile Konya'nın güney ve doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışıyla geçeceği tahmin ediliyor.
2.03.2021Gündem
Bugün hava nasıl olacak? Yağış uyarısı
Bugün hava nasıl olacak? Yağış uyarısıMeteoroloji Genel Müdürlüğü 1 Mart hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre sıcaklıkların ülkenin güney kesimlerinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken, Marmara ve Karadeniz bölgeleri ile Doğu Anadolu'nun güney ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Nevşehir, Niğde ve Hatay çevrelerinde yağış bekleniyor.
1.03.2021Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çığ Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çığ uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.