Chloe Loughnan Sevgilisi

Chloe Loughnan Sevgilisi

Son dakika Chloe Loughnan sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chloe Loughnan sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chloe Loughnan sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chloe Loughnan Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chloe loughnan sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 chloe loughnan sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm chloe loughnan sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Chloe Loughnan'ın futbolcu yeni sevgilisi! Küçüklükten beri...
Chloe Loughnan'ın futbolcu yeni sevgilisi! Küçüklükten beri... Popçu Serdar Ortaç’la iki yıl önce boşanan model Chloe Loughnan'ın, geçtiğimiz günlerde ilk kez fotoğrafını paylaştığı yeni sevgilisi ile küçüklükten beri tanıştığı ortaya çıktı.
8.05.2021 Magazin
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum'
'Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum' Serdar Ortaç, yeni albümü 'Cımbız' ve İrlandalı model Chloe Loughnan ile olan evliliği hakkında konuştu.
7.11.2017 Magazin
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor...
Chloe'den Serdar Ortaç itirafı: Bana yetiyor... Son dönemlerde boşanacakları yönünde çıkan dedikoduları yalanlayan Chloe Loughnan, "Bazen ben ona yetişmeye çalışıyorum. Serdar bana her konuda yetiyor." dedi.
28.10.2017 Magazin
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum!
Chloe Loughnan: Ben Serdar'a yetiyorum! Chloe Loughnan, eşi Serdar Ortaç’la aralarında kıskançlık olmadığını söyledi. Serdar Ortaç’ın kendisine hiçbir konuda baskı yapmadığını belirten Chloe Loughnan, “Ben de onu kıskanmıyorum çünkü kocamı biliyorum” dedi. İşte Chloe'nin o açıklamaları...
24.07.2017 Magazin
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim'
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan çok özel açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç; 'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' dedi. İşte Serdar Ortaç'ın açıklaması...
31.03.2017 Magazin
Yenge şarkıcı oluyor!
Yenge şarkıcı oluyor! Sertar Ortaç İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan'ı sahnelere çıkmaya hazırlıyor
3.07.2013 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Chloe Loughnan sevgilisiyle iskelede romantik anlar yaşadı!
Chloe Loughnan sevgilisiyle iskelede romantik anlar yaşadı! Chloe Loughnan, yeni sevgilisi Fergus Hennessy ile Bodrum’da tatil yapıyor. Chloe sevgilisi Fergus ile iskelede romantik anlar yaşadı.
26.08.2022 Magazin
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile...
Serdar Ortaç hakkında itirafta bulunan Chloe Loughnan'dan evlilik itirafı! Yeni sevgilisi Andy O'Connell ile... Şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski eşi, İrlandalı model Chloe Loughnan, çocukluk arkadaşı ve hemşehrisi olan yeni sevgilisi Andy O'Connell ile önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Alışveriş yapan Chloe, AVM çıkışında futbolcu aşkı ile objektiflere mutluluk pozu verdi. Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model, "Evlilik düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
27.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan kararını verdi! 11 yıl sonra... Kanal D'de her hafta sonu ekranlara gelen 'Magazin D' programını sunmaya başlayan model Chloe Loughnan, önceki gün kendisi gibi İrlandalı olan yeni sevgilisi ile Akaretler'deki bir kafedeydi. Sevgilisinin kimliğini açıklamaktan kaçınan Serdar Ortaç'ın eski eşi, Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu ve Türk vatandaşı olmak için girişimlere başlayacağını açıkladı.
22.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Bodrum'u 'yaktı'
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Bodrum'u 'yaktı' Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Türkbükü'nde giydiği bikini ile tüm bakışları üzerinde topladı.
23.08.2017 Magazin
Serdar Ortaç şimdide bu hastalığa yakalandı
Serdar Ortaç şimdide bu hastalığa yakalandı Serdar Ortaç hastalıklardan kurtulamıyor. MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, MS'den sonra klostrofobi hastalığıyla mücadele ediyor.
29.09.2014 Arşiv
Acun'a rakip: Nuri Bilge Ceylan
Acun'a rakip: Nuri Bilge Ceylan Haziran ayında magazin dünyasında en çok konuşulan isim, iki ay aradan sonra yeniden Acun Ilıcalı olurken; onu Serdar Ortaç, Nuri Bilge Ceylan ve Sezen Aksu izledi. İşte araştırmanın detayları...
1.07.2014 Magazin
Türk Michael Jackson’ıyla evlendi!
Türk Michael Jackson’ıyla evlendi! Serdar Ortaç’ın 22 yaşındaki İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan, İrlanda gazetelerinin manşetlerine taşındı...
16.06.2014 Magazin
Konseri maket uçak kaydetti
Konseri maket uçak kaydetti GEÇTİĞİMİZ hafta hayatını İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan’la birleştiren Serdar Ortaç, önceki akşam Ümraniye Canpark’ta evlendikten sonraki ilk konserini verdi...
14.06.2014 Magazin
Beşibiryerde taktı
Beşibiryerde taktı Bugün nikah masasına oturacak olan Serdar Ortaç, İrlandalı sevgilisi Loughan'a kına gecesinde beşibiryerde taktı...
6.06.2014 Magazin
Sahnede dudak dudağa
Sahnede dudak dudağa Ünlü sanatçı Serdar Ortaç önceki gece, Sahne İstanbul’da program yaptı.
17.11.2013 Magazin
Özgüven dediğin böyle olur
Özgüven dediğin böyle olur Popçu Serdar Ortaç, manken sevgilisi Chloe Loughnan’ın oyunculuk yapmasını ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi jönlerle kamera karşısına geçmesi durumunda asla kıskanmayacağını söylemiş...
17.08.2013 Arşiv
650 TL’lik lahmacun ve suşi!
650 TL’lik lahmacun ve suşi! Süreyya Yalçın ve Chloe, Çeşme'de havuz başında kendilerine ziyafet çekti
6.07.2013 Magazin
'Evlilik yok'
'Evlilik yok' Serdar Ortaç'tan samimi itiraf
20.06.2013 Magazin
Miranda gelmeyince...
Miranda gelmeyince... Gezi Parkı protestoları sebebiyle Türkiye'ye gelmeyen modelin yerini o aldı!
29.09.2021 Gündem
'Hamile misin?'
'Hamile misin?' Armağan Çağlayan'ın soruları Chloe Loughnan'ı terletti
23.04.2013 Televizyon
O sorun çözüldü!
O sorun çözüldü! Bakın yerine kim geçti...
19.04.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Chloe Loughnan Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chloe loughnan sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.