Gazete Vatan Logo
Magazin Türk Michael Jackson’ıyla evlendi!

Türk Michael Jackson’ıyla evlendi!

Serdar Ortaç’ın 22 yaşındaki İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan, İrlanda gazetelerinin manşetlerine taşındı...

Press Display gazetesinde çıkan haberde, ‘Türk pop müziğinin kralı ile evlenen İrlandalı modelin ihtişamlı düğünü Türkiye’yi büyüledi’ yazısı dikkat çekti. Ortaç’ı “Türkiye’nin Michael Jackson’ı” olarak nitelendiren gazete, “Acaba Türk Jackson’ın gönlünü çelen bu kızımız kim?” sözleriyle Loughnan hakkındaki detayları yazdı. Irish Daily Mail gazetesine aylar önce röportaj veren Chloe, “İş için geldiğim ajansın sahibi Serdar’dı ve benimle flört etmeye başlamıştı. Ondan hiç hoşlanmadım ve ona ‘Asla olmayacak, vazgeç’ dedim. Sonra ona yavaş yavaş aşık oldum ve evleneceğiz” açıklamasını yaptı. Serdar Ortaç’ın Türkiye’de oldukça popüler ve zengin olduğunu yazan gazete, Ortaç’ın İstanbul’daki en lüks eve sahip olduğunu ve Loughnan’ı pahalı hediyelerle şımarttığını yazdı. Gazete ayrıca Ortaç’ın Chloe’den 13 cm kısa olduğunu ve Ortaç’ın formalite bir evliliğe ihtiyaç duymadığını da belirtti.

Chloe “Dışarıdan bakan insanlar birbirimize aşık olmadığımızı yazıyor, çiziyor. Ancak aşk sadece fotoğraflarla anlaşılamaz. Bizim ilişkimizi bilmeden atıp tutmayın” dedi.

Haberin Devamı

İrlandalı Press Display gazetesi Chloe’nin Türkçe öğrendiğini ve Türk yemekleri yapmaya başladığını yazdı. Ortaç’ın ise Chloe sayesinde kumar merakından kurtulduğunu da ekledi.