Çevik Bir

Çevik Bir

Son dakika çevik bir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çevik bir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çevik bir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çevik Bir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çevik bir gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.866 çevik bir haberi bulunmuştur. Tüm çevik bir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.
17.07.2023 Ekonomi
İş seçerken yeni kriter şirket politikaları
İş seçerken yeni kriter şirket politikaları 2023 Küresel İnsan Kaynakları Trendleri Raporu ‘işteki, iş gücündeki ve iş yerindeki’ keskin değişime ışık tutuyor. Çalışanlar iş yerlerini seçerken artık unvanlara değil, şirket politikalarına göre karar veriyor.
30.03.2023 Ekonomi
Demans hastalığı nedir, demans nasıl bir hastalıktır? Hastalığın belirtileri ve evleri nelerdir, sebepleri neler olabilir, tedavisi nasıl sürdürülür?
Demans hastalığı nedir, demans nasıl bir hastalıktır? Hastalığın belirtileri ve evleri nelerdir, sebepleri neler olabilir, tedavisi nasıl sürdürülür? 28 Şubat davasında hakkında verilen müebbet hapis cezası onanan ve 21 Ağustos 2021'den bu yana cezaevinde tutulan Çevik Bir, demans hastalığı nedeniyle tahliye edildi. Söz konusu tahliyenin ardından demans hastalığıyla ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Demans hastalığı nedir, demans nasıl bir hastalıktır? Demans hastalığının belirtileri nelerdir, evleri nedir, sebepleri arasında neler vardır, tedavi nasıldır?
2.08.2022 Sağlık
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu? 28 Şubat davası hükümlüsü  Çevik Bir'in sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine karar verildi. Bir'in cezasının infazı 1 yıl süreyle ertelendi. Peki, Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
2.08.2022 Gündem
28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir cezaevinden çıktı
28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir cezaevinden çıktı 28 Şubat davasında müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Genelkurmay 2. Başkanı Çevik Bir, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği cezaevinden çıktı.
1.08.2022 Gündem
28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir'e tahliye yolu açıldı
28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir'e tahliye yolu açıldı Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 28 Şubat davasında, müebbet hapis cezasına çarptırılan dönemin Genelkurmay 2'nci Başkanı Çevik Bir hakkında; sağlık sorunları nedeniyle infazına ara verilmesine karar verildi. Çevik Bir'in tahliye edilmesi bekleniyor.
1.08.2022 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
15.07.2022 İddaa
İşte KIZILELMA'nın asıl vurucu gücü! Sürpriz yaşattı, dikkat çeken ilerleyiş...
İşte KIZILELMA'nın asıl vurucu gücü! Sürpriz yaşattı, dikkat çeken ilerleyiş... KIZILELMA Bayraktar MİUS için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Taşıyacağı mühimmatlar, yüksek hızı ve aerodinamik özelliklerinin yanında platformun en değerli gücünün yapay zeka olacağına değinen uzmanlar, muharebe konseptleri için TSK’yı işaret ediyor. Takvimler 27 Mart’ı gösterdiğinde ise Bayraktar kendi Twitter hesabından ‘Kanadını taktık’ mesajıyla KIZILELMA MİUS’un yeni bir fotoğrafını paylaştı.
30.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Kızılelma nedir? Bayraktar’dan Kızılelma mesajı!
Kızılelma nedir? Bayraktar’dan Kızılelma mesajı! Baykar Teknoloji Lideri (CTO) Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından MİUS-İnsansız Savaş Uçağı'na ait son görüntüyü paylaştı. Bayraktar, “Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi” dedi.  Selçuk Bayraktar İnsansız Savaş Uçağı MİUS'un ürettim hattına girdiğini ve adının Bayraktar "KIZILELMA" olduğunu duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından Kızılelma hakkında merak edilenler arttı. Peki, Kızılelma nedir, Kızılelma ülküsü ne demek?
12.03.2022 Gündem
İnsansız Savaş Uçağı ile ilgili flaş gelişme! Selçuk Bayraktar resmen duyurdu: KIZILELMA yolda, geliyor
İnsansız Savaş Uçağı ile ilgili flaş gelişme! Selçuk Bayraktar resmen duyurdu: KIZILELMA yolda, geliyor Baykar Teknoloji Lideri (CTO) Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından MİUS-İnsansız Savaş Uçağı'na ait son görüntüyü paylaştı. Bayraktar, “Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi” dedi.
12.03.2022 Bilim ve Teknoloji
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Dolar ve euro ile ilgili flaş gelişme! Düğmeye basıldı
Dolar ve euro ile ilgili flaş gelişme! Düğmeye basıldı Dolar ve euro ile ilgili son dakika gelişmesi! Düğmeye basıldı. Dolar ve eurodaki aşırı fiyat artışlarının önüne geçme, faiz lobileri ile mücadelede yeni dönem başlıyor. Türkiye'ye karşı yürütülen operasyona karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ekonomik Kurtuluş Savaşı'nı kazanacağız' açıklamasının ardından yapılan çalışmalar ortaya çıktı.
25.11.2021 Ekonomi
28 Şubat davasında 4 sanık yeniden yargılanacak
28 Şubat davasında 4 sanık yeniden yargılanacak Yargıtay'ın haklarındaki hükmü bozmasının ardından 28 Şubat davası sanıklarından dönemin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Halil Kemal Gürüz, YÖK üyesi Erdoğan Öznal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Hayri Bülent Alpkaya ve Genelkurmay Adli Müşaviri Tümgeneral Muhittin Erdal Şenel'in yarın yeniden yargılanmasına başlanacak.
21.11.2021 Gündem
İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan 28 Şubat generallerine ilişkin açıklama
İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan 28 Şubat generallerine ilişkin açıklama İstanbul Adli Tıp Kurumu, Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesinin tutuklama kararları sonrası cezaevine giren ve sağlık sorunları olan dönemin Genelkurmay 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir'in de aralarında olduğu 7 generalle ilgili kararını verdi. Generallerle ilgili raporları inceleyen Adli Tıp Kurumu, cezaevi koşullarında kalmalarına engel fiziki ve psikolojik hastalıkları olmadığına karar verdi.
4.10.2021 Gündem
28 Şubat davasında hüküm giyen 13 emekli generalin rütbeleri söküldü
28 Şubat davasında hüküm giyen 13 emekli generalin rütbeleri söküldü Genelkurmay Personel Başkanlığı, 28 Şubat davasında hüküm giyen 13 emekli generalin rütbelerinin sökülmesine ilişkin idari işlemin yapıldığını mahkemeye bildirdi.
11.09.2021 Gündem
Tüm Audi’ler bu konsepte benzeyecek!
Tüm Audi’ler bu konsepte benzeyecek! Roadster bir model olan yeni konsept, Audi’nin gelecekteki tasarımının işaretlerini barındırıyor.
30.08.2021 Otomobil
Emekli Orgeneral Çevik Bir, Milas'ta yakalandı
Emekli Orgeneral Çevik Bir, Milas'ta yakalandı Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan ve haklarında yakalama kararı bulunan 14 sanıktan biri olan dönemin Genelkurmay 2'nci Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir, Muğla'nın Milas ilçesinde yakalandı. Bir, adliyede verdiği ifadenin ardından Muğla Cezaevi'ne gönderildi.
19.08.2021 Gündem
Yaris 1lt 185 bin TL'den satışa çıkıyor!
Yaris 1lt 185 bin TL'den satışa çıkıyor! Avrupa’da Yılın Otomobili seçilen Toyota Yaris’in 1.0 lt’lik versiyonu da Türkiye’de.
19.08.2021 Otomobil
28 Şubat davasında 14 kişi hakkında yakalama kararı
28 Şubat davasında 14 kişi hakkında yakalama kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 28 Şubat davasında cezası kesinleşen Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu 14 sanık hakkında yakalama kararı çıkardı.
19.08.2021 Gündem
28 Şubat davasında flaş gelişme! Tutuklama kararı çıkarıldı
28 Şubat davasında flaş gelişme! Tutuklama kararı çıkarıldı Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan aralarında Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında tutuklama kararı verdi.
18.08.2021 Gündem
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor Nurol Makina'nın özgün tasarımı ve üretimi Yörük 4x4 Zırhlı Pikap Aracı, ilk kez IDEF 2021'de sergilenecek. Yörük pikap, çetin hava ve arazi koşullarında, emniyetli malzeme ve mühimmat taşımanın yanı sıra silah taşıyıcı olarak görev yapabilecek.
12.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Honda, HR-V elektrikle geliyor!
Honda, HR-V elektrikle geliyor! Honda HR-V modeli, standart olarak e:HEV hibrit teknolojisi ile 2021 yılının sonunda Avrupa’da satışa sunulacak.
4.08.2021 Otomobil
28 Şubat davasında 14 sanığa verilen cezalar onandı
28 Şubat davasında 14 sanığa verilen cezalar onandı Yargıtay, 28 Şubat davasında aralarında Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanığa verilen hapis cezalarını onadı.
9.07.2021 Gündem
CIO ödülleri sahiplerini buldu
CIO ödülleri sahiplerini buldu Kurumlarının teknoloji ve dijitalleşme ile daha çevik bir organizasyona dönüşümüne önderlik eden CIO’lar ödüllendirildi.
2.04.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Çevik Bir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çevik bir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.