Cesetler Bulundu

Cesetler Bulundu

Son dakika Cesetler bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cesetler bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cesetler bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cesetler Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cesetler bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 cesetler bulundu haberi bulunmuştur. Tüm cesetler bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne?
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne? İstanbul'da bulunan Belgrad Ormanı'de 35 günde 3 ceset bulundu. Cesetlerin sırrı hala gizemini korurken cinayet büro dedektifleri araştırmaya devam ederken CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik konuya ilişkin detayları aktardı.
22.03.2024 Gündem
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu...
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu... Ormanlık alanda peş peşe bulunan kadın cesetleri seri katil paniği yarattı. ABD'nin Oregon eyaletinde ormanlık alanlarda cesetleri bulunan 6 kadının nasıl ve neden öldüğü araştırılmaya devam ederken polisten seri katil açıklaması geldi.
6.06.2023 Dünya
Dünyanın en gizemli olayı... 60 yıl sonra ortaya çıktı, kurtulan olmadı
Dünyanın en gizemli olayı... 60 yıl sonra ortaya çıktı, kurtulan olmadı Rusya'da yaşanan esrarengiz olay dünyanın en büyük gizemlerinden biri. 1950'li yılların sonunda Rusya'da meydana gelen olayda yıllar sonra yeni bir gelişme yaşandı. Dyatlov Geçidi Vakası ismi verilen olaya konu olan kişiler ile ilgili sır detay gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...
14.12.2022 Dünya
Yanmış otomobilde tanınmaz halde 2 ceset bulundu!
Yanmış otomobilde tanınmaz halde 2 ceset bulundu! Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yol kenarındaki yanmış otomobilde Gürsel Coşkun (51) ile Ramazan Tezcan'a (28) ait olduğu değerlendirilen tanınmaz halde cesetler bulundu.
1.11.2022 Yaşam
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı...
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı... Ukrayna-Rusya savaşıbda 9 komutanın dahil olduğu ağır kayıplar veren ve gizli askeri planları ABD ve İngiltere istihbaratı tarafından ele geçirilen Putin'in yakın çevresine bir cadı avı başlattığı ve herkesi göz hapsine aldığı öğrenilmişti. Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) dış istihbarat birimi başkanı Sergei Beseda'nın Moskova'nın yüksek güvenlikli Lefortovo hapishanesine gönderildiği iddia edildi. 13 yıldır Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çok yakın bir noktada görev yapan Beseda, 'vatana ihanet' suçlaması ile karşı kaşıya...
12.04.2022 Dünya
Gostomel’de sivillere ait cesetler bulundu
Gostomel’de sivillere ait cesetler bulundu Rus askerlerinin Kiev çevresinden çekilmesinin ardından Ukrayna güçlerinin Gostomel şehrinde yaptığı aramalarda sivillere ait cesetler bulundu.
12.04.2022 Dünya
Kiev bölgesinde bir evin bodrumunda 6 ceset bulundu!
Kiev bölgesinde bir evin bodrumunda 6 ceset bulundu! Ukrayna’nın Kiev bölgesinde bulunan Brovary şehrinde bir evin sığınak olarak kullanılan bodrum katından 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
11.04.2022 Dünya
Bucha'da evler sivillere ait cesetlerle dolu
Bucha'da evler sivillere ait cesetlerle dolu Ukrayna'nın Bucha kentinde ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda birçok evde sivillere ait cesetler bulundu.
9.04.2022 Dünya
Eşi ve 2 çocuğunu katletmişti! Cinayeti neden işlediğini anlattı
Eşi ve 2 çocuğunu katletmişti! Cinayeti neden işlediğini anlattı Hatay'ın İskenderun ilçesinde eşi Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali Mert'i (14), boğarak öldüren eski uzman çavuş Turgay Mert (47), tutuklanarak cezaevine gönderildi. Turgay Mert'in ifadesinde, "Askeri kanuna muhalefet suçundan aranıyordum. Yakalanırsam cezaevine gireceğimi düşünüyordum. Bu yüzden psikolojim bozuldu. Cezaevine girersem eşim ve çocuklarımın ortada kalacağını düşünüp, onları sahipsiz bırakmamak için öldürdüm" dedi.
1.10.2021 Gündem
Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş!
Eski uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu boğarak öldürmüş! Hatay'ın İskenderun ilçesinde evlerinde ölü bulunan Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna (16) ve Ahmet Ali Mert’in (14) cinayete kurban gittikleri ortaya çıktı. Olayın ardından yakalanıp gözaltına alınan eski uzman çavuş Turgay Mert (47), eşi Aynur ile 2 çocuğunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti. İfadesinde önce tartışma yaşadığı eşini öldürdüğünü belirten Turgay Mert, "Sonra eve gelen oğluma ilaçlı ayran içirmek istedim. ‘Baba bu acı’ diyerek içmek istemedi. Ben de boğdum. En son eve gelen kızımı da boğdum" dedi.
30.09.2021 Gündem
Meksika'da boş bir binada 10 ceset bulundu
Meksika'da boş bir binada 10 ceset bulundu Meksika'da, ihbar üzerine boş bir binada yapılan aramada, 10 cesede ulaşıldı.
16.09.2021 Dünya
Şanlıurfa'da şoke eden olay! Minibüste 3 ceset bulundu!
Şanlıurfa'da şoke eden olay! Minibüste 3 ceset bulundu! Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir minibüsün içerisinde 1’i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, ölenlerin ısınmak için yaktıkları kömür ateşinden dolayı, karbon monoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdiğini belirledi.
21.02.2021 Gündem
Nijerya'da terk edilmiş teknede 11 ceset bulundu
Nijerya'da terk edilmiş teknede 11 ceset bulundu Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Rivers eyaletinde terk edilmiş teknede 11 cesedin bulunduğu bildirildi.
3.12.2019 Dünya
Yamyam yakalandı! Kedi, köpek ve insanları yiyordu...
Yamyam yakalandı! Kedi, köpek ve insanları yiyordu... Rusya’da cinayet suçlamasıyla sorgulanan zanlı, kedi, köpek ve insanları öldürüp yediğini itiraf etti.
29.10.2019 Dünya
Suriye'de 5 İran askerinin cesedi bulundu
Suriye'de 5 İran askerinin cesedi bulundu Suriye'deki iç savaşta ölen 5 İran askerinin cesedi yapılan DNA testiyle tespit edildi.
27.02.2019 Dünya
Meksika'da parçalanmış cesetler bulundu
Meksika'da parçalanmış cesetler bulundu Uyuşturcu kartellerinin savaş alanı olan ülkede, cinayetleri işleyen örgüt cesetlerin yanına not bıraktı.
28.05.2018 Dünya
İran'da cesetler bulundu
İran'da cesetler bulundu İran'da pazar günü düşen yolcu uçağında hayatını kaybedenlerin cesetlerine ulaşıldı.
21.02.2018 Dünya
Maltepe'de baba dehşeti; 2 kızını öldürüp intihar etti
Maltepe'de baba dehşeti; 2 kızını öldürüp intihar etti Maltepe'de cinnet getiren babanın, 2-4 yaşlarında 2 kızını pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü, ardından aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi.
2.01.2018 Yaşam
Bingazi'de kimliği belirsiz 37 ceset bulundu
Bingazi'de kimliği belirsiz 37 ceset bulundu Bingazi'de kimliği belirsiz 37 ceset bulundu
27.10.2017 Dünya
Irak'ta çocuk ve kadınlara ait 20 ceset bulundu
Irak'ta çocuk ve kadınlara ait 20 ceset bulundu Irak'ın Musul kentinin terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan Ninova Ovası bölgesinde toprağa gömülü çocuk ve kadınlara ait 20 ceset bulunduğu bildirildi.
3.04.2017 Dünya
Poşetlerden parçalanmış cesetler çıktı!
Poşetlerden parçalanmış cesetler çıktı! Şiddetin hız kesmediği ülkelerden Meksika'da 13 poşet içerinde 6 kişiye ait parçalanmış cesetler bulundu.
8.03.2017 Dünya
Meksika'da poşetlerin içinde cesetler bulundu
Meksika'da poşetlerin içinde cesetler bulundu Meksika'nın Jalisco eyaletinde bir kamyonetin içinde poşetlere sarılı 5 ceset bulundu
17.06.2021 Dünya
3'ü polis 4 kişinin yakılmış cesetleri bulundu
3'ü polis 4 kişinin yakılmış cesetleri bulundu Meksika'nın Zihuatanejo kenti yakınlarında yakılarak öldürülmüş üçü polis dört kişiye ait cesetler bulundu. Guerrero eyaleti polis sözcüsü Roberto Alvarez, üç dedektifin cesetlerinin bir pikabın arkasında silahlarıyla yakılmış halde bulunduğunu açıkladı.
10.12.2016 Dünya
Meksika'da başları kesik 9 ceset bulundu
Meksika'da başları kesik 9 ceset bulundu Meksika'nın güney eyaletlerinden Guerrero'da, başları kesilerek yol kenarına atılmış 9 ceset bulunduğu bildirildi
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cesetler Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cesetler bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.