Cephe

Cephe

Son dakika cephe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cephe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cephe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cephe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cephe gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.801 cephe haberi bulunmuştur. Tüm cephe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzlerce yıllık görkemli yapı: Adana Ulu Cami
Yüzlerce yıllık görkemli yapı: Adana Ulu CamiUlu Camii büyüklüğü ve tarihî açısından Adana'nın önemli eserleri arasında gösterilmektedir...
20.07.2024Adana
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildi
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'de Jandarma ve Emniyet tarafından gerçekleştirilen 'Bozdoğan-50' operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin kırmızı kategoride aranan Taner Öğmen olduğunu belirtti. Öte yandan diğer teröristin kimliklendirme çalışmaları sürüyor
14.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta bir bankada yangın çıktı
Beşiktaş'ta bir bankada yangın çıktıBeşiktaş’ta özel bir bankanın ATM’sinde çıkan yangın bankanın üst katlarına sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
10.07.2024Gündem
Suriyeli komutandan 'provokasyona gelmeyin' uyarısı: Türk bayrağı bizim kutsalımızdır!
Suriyeli komutandan 'provokasyona gelmeyin' uyarısı: Türk bayrağı bizim kutsalımızdır!Suriyeli bir kişinin 5 yaşındaki Suriyeli bir çocuğa tecavüz etmesi ile Kayseri’de çıkan olaylar sonrasında Suriye’de Türkiye’nin kontrolündeki bölgelerde yaşanan karışıklıklarla ilgili peş peşe açıklamalar geldi.
2.07.2024Gündem
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!
Fransa'da kriz daha yeni başladı: Macron kendi sonunu getirdi, sonuç felaket!Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un 3 hafta içinde aldığı ikinci yenilgi bugün hem Fransa'nın hem Avrupa'nın bir numaralı gündemi oldu. Fransız basını Macron'un erken seçim kararıyla kendi sonunu getirdiği değerlendirmesinde bulunurken İngiliz medyası sonuçları felaket olarak değerlendirdi. ABD medyası ise ikinci turda net bir çoğunluk sağlanamaması durumunda Fransız siyasetinin felç olabileceğini öne sürdü.
1.07.2024Dünya
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edin
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edinİsrailli yöneticilerin muhtemelen bir savaşta Lübnan’ı ‘taş devrine’ çevirecekleri açıklamalarının gölgesinde Batı dünyası Lübnan alarmı verdi. Kanada’nın ardından Almanya ve Hollanda da olası bir İsrail-Hizbullah savaşı ihtimaline dair vatandaşlarına ‘Lübnan’ı terk edin’ çağrıları yapmaya başladı.
28.06.2024Dünya
21 Haziran BİM kataloğu 2024 | BİM mini buzdolabı fiyatı ne kadar, bu cuma BİM’de neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2024
21 Haziran BİM kataloğu 2024 | BİM mini buzdolabı fiyatı ne kadar, bu cuma BİM’de neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2024BİM 21 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. BİM market 21 Haziran 2024 cuma aktüel ürünler fiyat listesini yayımlarken, BİM markette 21 Haziran’da hangi ürünlerin indirimli olarak raflarda yerini alacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, bu Cuma BİM’de neler var? İşte 21 Haziran BİM kataloğu 2024…
20.06.2024Ekonomi
Kadıköy’de yenilenebilir enerjili örnek ev
Kadıköy’de yenilenebilir enerjili örnek evİstanbul Kadıköy’deki Kalamış Marina’da ziyarete açılan Arçelik Enerji Çözümleri Evi’nde, şirketin yerli güneş paneli, Sunjunior enerji depolama sistemi, ısı pompası ve elektrikli araç şarj istasyonunu içeren yenilenebilir enerji çözümleri ve HomeWhiz teknolojisi ile çalışan Arçelik beyaz eşyaları sergilenecek.
7.06.2024Ekonomi
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attıMilli SİHA Bayraktar TB2, otonom fıçı tonosu manevrasını başarıyla gerçekleştirerek dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı.
31.05.2024Gündem
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildi
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildiİstanbul'un simge yapılarından Galata Kulesi, tamamlanan restorasyonun ardından bugün itibariyle ziyarete açıldı. Tarihi kuleyi ziyarete gelenler saat başı en fazla 100 kişi olacak şekilde içeriye alınıyor.
25.05.2024Gündem
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yokPutin Cuma günü Çin'e yaptığı ziyaret sırasında Kharkiv şehrini yeniden ele geçirme planlarının olmadığını söyledi.
18.05.2024Dünya
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyorTürkiye'nin İsrail ile olan tüm ticaretini durdurması dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail'den Türkiye'ye ilk tepki gelirken İsrail medyası acı bir itirafta bulundu ve Türkiye'nin hamlesinin İsrail ekonomisi için ağır sonuçları olacağını yazdı.
3.05.2024Dünya
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayızPartisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştırDünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024Dünya
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatıOrman köylülerinin desteklenmesi projesiyle (ORKÖY) orman köylüsünü bilgilendirmek ve kredi kullanmak isteyenleri tespit etmek için Düzce Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen toplantılar tamamlandı.
31.03.2024Ekonomi
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladıAyasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024Gündem
MSB açıkladı: Irak’ın kuzeyinde "Güvenli bölge" oluşturulacak
MSB açıkladı: Irak’ın kuzeyinde "Güvenli bölge" oluşturulacakMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Irak ile görüşmeler devam etmektedir. Irak tarafı da terör örgütü PKK'yı tehdit olarak görmektedir. Ortak Harekat Merkezi ve diğer terörle mücadeledeki işbirliği tekliflerimize olumlu yaklaşmaktadırlar" ifadelerine yer verdi.
21.03.2024Gündem
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyorÇukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı. Çukurova Bölgesi’nin narenciye gen kaynaklarını koruyan merkez bünyesinde bulunup ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş olan ağaçlar sökülerek yerine yeni fidanlar dikiliyor.
14.03.2024Adana
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldıÇukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı.
12.03.2024Adana
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattıAK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştuYapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024Adana
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.02.2024İddaa
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurduKaradeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024Dünya
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştuİzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024Gündem
Galata Kulesi 1 ay ziyarete kapatılacak
Galata Kulesi 1 ay ziyarete kapatılacakGalata Kulesi, depreme karşı güçlendirme ve dış cephe onarımı çalışmaları nedeniyle yarından itibaren 1 ay boyunca ziyarete kapatılacak.
21.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cephe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cephe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.