Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt

Son dakika Cengiz Bozkurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cengiz Bozkurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cengiz Bozkurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cengiz Bozkurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cengiz bozkurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 cengiz bozkurt haberi bulunmuştur. Tüm cengiz bozkurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık' 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023 Magazin
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne", 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nin Ana Yarışma'sında yarışan film bugün festival kapsamında izleyicilerle buluştu. Gösterime Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile filmin oyuncuları Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam, Nalan Kuruçim katıldı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kuru Otlar Üstüne nerede çekildi?
28.05.2023 Kültür Sanat
Köksal Engür kimdir? Köksal Engür neden öldü, hastalığı ne?  Köksal Engür'ün rol aldığı yapımlar...
Köksal Engür kimdir? Köksal Engür neden öldü, hastalığı ne? Köksal Engür'ün rol aldığı yapımlar... Köksal Engür kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Leyla ile Mecnun'un Aksakallı Dede'si tiyatro sanatçısı Köksal Engür hayatını kaybetti. Oyuncunun vefatını Cengiz Bozkurt sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Köksal Engür neden öldü, hastalığı ne? İşte Köksal Engür'ün rol aldığı dizi ve filmler...
28.03.2023 Gündem
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı!
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı! Böbrek rahatsızlığı sebebiyle dün hayatını kaybeden Köksal Engür, Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 'Leyla İle Mecnun' dizisinde 'Ak Sakallı Dede' rolüyle hafızalara kazınan usta sanatçının cenazesine, Engür’ün ailesinin yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Cengiz Bozkurt, Ali Atay ve Serkan Keskin gibi çok sayıda oyuncu katıldı.
28.03.2023 Magazin
'Kara Tahta'nın yeni bölümünde neler olacak? Irmak sırrının altında ezilir...
'Kara Tahta'nın yeni bölümünde neler olacak? Irmak sırrının altında ezilir... Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı TRT 1 dizisi 'Kara Tahta', 20 Temmuz Çarşamba günü 14'üncü bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.
19.07.2022 Televizyon
Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor, hangi şehir ve semte çekimler yapılıyor? İşte Kara Tahta dizisinin konusu ve oyuncuları ile çekildiği yerler!
Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor, hangi şehir ve semte çekimler yapılıyor? İşte Kara Tahta dizisinin konusu ve oyuncuları ile çekildiği yerler! Kara Tahta dizisi fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzleyici ile buluşmaya hazırlanan dizisinin senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alırken, yapımını Üst Yapım üsteniyor. Peki, Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
30.03.2022 Televizyon
Sigortam.net, ‘kazancı net’ müşterilerinin  kafasını da netleştirecek
Sigortam.net, ‘kazancı net’ müşterilerinin kafasını da netleştirecek Kurulduğu günden bu yana 7 milyona yakın müşteriye hizmet veren, Türkiye’nin en büyük insurtech markası Sigortam.net, teknolojiye ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla, logosundan web sitesine tüm altyapısını yeniledi.
28.03.2022 Ekonomi
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Ahmet Mümtaz Taylan'dan Cengiz Bozkurt açıklaması!
Ahmet Mümtaz Taylan'dan Cengiz Bozkurt açıklaması! Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, bu yıl yedincisi düzenlenen Kahramanmaraş Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda sevenleriyle bir araya geldi. 'Leyla İle Mecnun'un 'İskender'i, aynı diznin 'Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt ile aralarının bozuk olduğuna dair medyaya yansıyan haberlere açıklık getirdi.
2.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor?
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor? Absürt komedi Leyla ile Mecnun dizisi yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman geldi. Yıllar sonra eski kadrosuyla devam eden Leyla ile Mecnun dizisinin yeni fragmanı hayranları tarafından araştırılıyor. Peki Leyla ile Mecnun ne zaman başlayacak?
22.07.2021 Gündem
Setten ilk paylaşım geldi!
Setten ilk paylaşım geldi! 'Leyla ile Mecnun' dizisinde 'Erdal Bakkal' karakterine hayat veren usta oyuncu Cengiz Bozkurt, setten çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
16.07.2021 Televizyon
Leyla ile Mecnun Exxen’de ne zaman yayınlanacak, yeniden ne zaman başlayacak ? Leyla ile Mecnun Exxen oyuncuları
Leyla ile Mecnun Exxen’de ne zaman yayınlanacak, yeniden ne zaman başlayacak ? Leyla ile Mecnun Exxen oyuncuları Leyla ile Mecnun yeniden ne zaman başlayacak? TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Leyla ile Mecnun dizisi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı platformda yeniden izleyiciyle buluşacak. Acun Ilıcalı tarafından yapılan paylaşımda dizinin tam kadro olarak çekileceği duyuruldu.
26.05.2021 Gündem
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek…
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek… Leyla ile Mecnun yeniden mi yayınlanacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekileceği iddia edildi. Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar başlayacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki, Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
23.03.2021 Gündem
"Benim babam kim?"
"Benim babam kim?" ATV'nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
23.06.2020 Televizyon
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da!
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da! Survivor 2020'nin 110. bölümünde 'Anlat Bakalım' heyecanı yaşanıyor. Survivor 2020 Anlat Bakalım'da ünlü isimler yarışmacılara eşlik ediyor. Survivor Nisa'ya Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Enis Arıkan oldu. Peki, Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? İşte Enis Arıkan hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Cengiz Bozkurt 15 yıl kapalı kalan çantasını açtı
Cengiz Bozkurt 15 yıl kapalı kalan çantasını açtı Oyuncu Cengiz Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
12.05.2020 Magazin
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
Jet Sosyete'den yeni fragman
Jet Sosyete'den yeni fragman TV8'de yayınlanan Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen 38. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
24.04.2019 Televizyon
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı.
22.04.2019 Televizyon
Jet Sosyete yeni fragman
Jet Sosyete yeni fragman Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen 36. bölüm fragmanı yayınlandı.
10.04.2019 Televizyon
Jet Sosyete yeni fragman
Jet Sosyete yeni fragman Büyük bir merakla beklenenJet Sosyete'nin 2. sezon 20. bölüm fragmanı yayınlandı.
25.03.2019 Televizyon
‘Jet Sosyete'de sürpriz isim...
‘Jet Sosyete'de sürpriz isim... Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği ‘Jet Sosyete’nin bu hafta ekranlara gelecek bölümüne, usta oyuncu Nilgün Belgün konuk oluyor.
19.02.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Cengiz Bozkurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cengiz bozkurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.