Cemal Reşit Rey

Cemal Reşit Rey

Son dakika Cemal Reşit Rey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemal Reşit Rey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemal Reşit Rey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Reşit Rey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal reşit rey gelişmeleri de dahil olmak üzere 391 cemal reşit rey haberi bulunmuştur. Tüm cemal reşit rey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’ 'Bihter' filminin Behlül'ü Boran Kuzum, Paris'ten gelir gelmez Cemal Reşit Rey’de sahnelenen 'Köroğlu' balesinin prömiyerine yetişti. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yurt dışına açılmak için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.
13.02.2024 Magazin
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı RUBAFED (Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon) tarafından düzenlenen ve Türkiye’de yaşayan Rumeli, Balkan kökenli sanatçı, akademisyen, gazeteci, yazar, sunucu, radyocu, sosyal medya fenomeni, sporcu, modacı, Rumeli kültür elçisi, dijital içerik üreticisi ve filmin en iyilerinin seçildiği “Best Of Rumeli” için geri sayım başladı.   
29.08.2022 Televizyon
Best of Rumeli ödülleri sahiplerini buldu Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı
Best of Rumeli ödülleri sahiplerini buldu Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ’Best Of Rumeli’, ödülleri dün akşam Cemal Reşit Rey Salonu’nda görkemli bir tören eşliğinde sahiplerini buldu.
14.02.2022 Gündem
Usta sanatçı Fatma Girik'e veda...
Usta sanatçı Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu!
Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu! Tedavi gördüğü özel hastanede pazartesi günü Covid-19'a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu.
26.01.2022 Magazin
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi!
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi! Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane isimlerinden Fatma Girik (79) için Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
25.01.2022 Magazin
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Cem Mansur ile CRR'nin yolları ayrıldı
Cem Mansur ile CRR'nin yolları ayrıldı İBB ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur’un yolları ayrıldı. Yeni genel sanat yönetmeninin adının kamuoyu ile kısa süre içinde paylaşılacağı bildirildi.
29.11.2021 Kültür Sanat
Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı!
Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı! Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ’Best Of Rumeli’, ödülleri dün akşam Cemal Reşit Rey Salonu’nda görkemli bir tören eşliğinde sahiplerini buldu.
26.10.2021 Televizyon
İstiklal marşı kabulü ile ilgili şiirler… İstiklal Marşının kabulü 100. yılında! 12 Mart istiklal marşının kabulü ile ilgili anma sözleri ve mesajları…
İstiklal marşı kabulü ile ilgili şiirler… İstiklal Marşının kabulü 100. yılında! 12 Mart istiklal marşının kabulü ile ilgili anma sözleri ve mesajları… İstiklal Marşının kabulü üzerinden 100 yıl geçti. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî marşı olan İstiklâl Marşı 100 yıl önce ilk defa bugün Meclis’te okundu. Millî Mücadele devam ederken, Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklâl Marşı olarak kabul edildi. Savaştan etkilenen Anadolu insana cesaret vermesi için yazışan şiir, Osman Zeki Üngör tarafından bestelendi. Orkestrasyonu ise Edgar Manas tarafından yapıldı. İstiklal Marşının kabulü ile ilgili şiir, anma sözleri ve mesajları…
11.03.2021 Gündem
Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel kaç yaşında ve nereli?
Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel kaç yaşında ve nereli? 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu gece sahiplerini buluyor. 17 milyon oyla belirlenen kazananların açıklanacağı 46. Pantene Altın Kelebek ödüllerini sunuculuğunu ise oyuncu Cem Davran ile başarılı manken Çağla Şıkel üstleniyor. Peki, Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel kaç yaşında ve nereli? Çağla Şıkel'in hayatı hakkında merak edilenler...
5.07.2020 Gündem
İstanbul'da corona virüsü önlemleri... Ay sonuna kadar iptal edildi
İstanbul'da corona virüsü önlemleri... Ay sonuna kadar iptal edildi İsnbul'da corona virüsü nedeniyle alınan önlemler kapsamında bazı etkinlikler iptal edildi.
12.03.2020 Gündem
İstiklal Marşı kabulü ve yazımı! İstiklal Marşı hangi savaştan sonra kabul edildi? Mehmet Akif Ersoy ne zaman yazdı?
İstiklal Marşı kabulü ve yazımı! İstiklal Marşı hangi savaştan sonra kabul edildi? Mehmet Akif Ersoy ne zaman yazdı? Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî marşı olan İstiklâl Marşı 99 yıl önce ilk defa bugün Meclis’te okundu. Anadolu'da Millî Mücadele'nin devam ettiği sırada Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınmış şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklâl Marşı olarak kabul edilmiştir. Bestesi Osman Zeki Üngör'e aittir. Orkestrasyonu Edgar Manas tarafından yapılmıştır. İstiklal Marşı hangi savaştan sonra kabul edildi?
12.03.2020 Gündem
Türk hayranlarıyla buluşacaklar
Türk hayranlarıyla buluşacaklar Klasik müziği tüm dünyadaki yeni izleyicilere ulaştırma konusunda büyük bir tutkusu olan İngiliz keman virtüözlerinden Charlie Siem, piyanist Caroline Jaya-Ratnam ile Türkiye’deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
13.10.2019 Magazin
Stanley Clark Band İstanbul'da!
Stanley Clark Band İstanbul'da! Stanley Clarke ve ekibi uzun bir aradan sonra 16 Ekim Çarşamba gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnede olacak.
26.09.2019 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece  son 6 yılda yaşadıklarımız dahi, bu milletin birliğine, beraberliğine,  kardeşliğine sahip çıkması halinde üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk  olmadığını göstermeye yeterlidir." dedi.
21.06.2019 Siyaset
Bir dünya prömiyeri!
Bir dünya prömiyeri! 6 Mayıs Pazartesi günü Summart Sahne’de gerçekleşecek olan İstanbul Wind Ensemble Konseri’nde Cemal Reşid Rey’in Üflemeli Beşli için yazdığı eserinin Dünya Prömiyeri seslendirilecek.
3.05.2019 Kültür Sanat
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: Milli Teknoloji hamlesiyle gençlerimizin potansiyeli artıyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: Milli Teknoloji hamlesiyle gençlerimizin potansiyeli artıyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "A sınıfı işler, A sınıfı, donanımlı insanlarla yapılıyor. Bu anlamda da bu ekosistemi güçlendirmemiz gerekiyor. Bizi ileriye taşıyacak bu ekosistem" dedi.
6.04.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayları da programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, broşür dağıtan Yusuf'a tepki gösteren kişiyle ilgili "Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir. Tam bir ahlak dersi verdi." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya camii hakkında ise, "Ayasofya müze midir? Cami midir? Önce bunu çözmemiz lazım. Müze statüsünü Ayasofya yeni kazanmıştır. Önce bir defa Ayasofya’yı o asli künyesine sokmamız lazım. Nedir? Camidir. Bunu bir defa halletmemiz lazım." dedi.
29.03.2019 Siyaset
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi!
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi! Dünyanın en hızlı piyanisti’ ve ‘klasik müziğin dahi prensi’ olarak bilinen Maksim Mrvica İstanbul'daki ilk konserini 20 Mart akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda verdi.
22.03.2019 Kültür Sanat
Bakan Ziya Selçuk: Aşama aşama geçilecek
Bakan Ziya Selçuk: Aşama aşama geçilecek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuğun hukukunun değerini vurgulayarak, sınav odaklı değil, çocuğun duygu, düşünce ve hareket olarak bütünsel olgunlaşmasını sağlayacak bir sisteme aşama aşama geçileceğini anlattı.
19.03.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Reşit Rey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal reşit rey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.