Cemal Can Canseven

Cemal Can Canseven

Son dakika Cemal Can Canseven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemal Can Canseven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemal Can Canseven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Can Canseven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal can canseven gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 cemal can canseven haberi bulunmuştur. Tüm cemal can canseven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Cemal Can Canseven: Şükretmemiz gerektiğini acı bir şekilde öğrendik
Cemal Can Canseven: Şükretmemiz gerektiğini acı bir şekilde öğrendik Depremin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan Cemal Can Canseven, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla takipçilerine seslendi.
17.02.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Cemal Can Canseven: Nedendir bilmiyorum ama kimse şarkı vermiyor
Cemal Can Canseven: Nedendir bilmiyorum ama kimse şarkı vermiyor 'Survivor 2020' şampiyonluğuyla adını geniş kitlelere duyuran Cemal Can Canseven, önceki gün AVM'de görüntülendi. Canseven, renkli pantolonu ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.
4.06.2022 Magazin
Cemal Can Canseven Survivor'daki şampiyonluk adayını açıkladı!
Cemal Can Canseven Survivor'daki şampiyonluk adayını açıkladı! Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Cemal Can Canseven, Survivor'da Berkan'ın eleme potasına girmesiyle ilgili olay bir paylaşıma imza attı. Survivor'da yarışan yarışmacıları hikayesinde paylaşan Cemal Can Canseven, paylaşımıyla şampiyonluk adayını duyurmuş oldu.
24.05.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Cemal Can Seven'den Nisa Bölükbaşı isyanı: Sert düşerim, paramparça ederim!
Cemal Can Seven'den Nisa Bölükbaşı isyanı: Sert düşerim, paramparça ederim! Survivor 2020 sezonunu şampiyonlukla kapatan fenomen Cemal Can Seven, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Canseven, Nisa Bölükbaşı ile küslüğünün yeniden gündeme gelmesine sitem etti.
3.02.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Survivor All Star 2022 kimler var, All Star ne zaman başlayacak? Survivor All Star 2022 kadrosu…
Survivor All Star 2022 kimler var, All Star ne zaman başlayacak? Survivor All Star 2022 kadrosu… Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star 2022 için heyecanlı bekleyiş başladı. Çekimleri Dominik'te gerçekleştirilen yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği yarışma programı Survivor 2022 sezonunun ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor All Star 2022 kimler var, All Star ne zaman başlayacak? Survivor All Star 2022 kadrosu…
14.09.2021 Gündem
Dilara Fındıkoğlu'ndan kırmızı parti
Dilara Fındıkoğlu'ndan kırmızı parti Rihanna, Lady Gaga gibi dünyaca ünlü yıldızları da giydiren tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, 30’uncu yaşını dün akşam verdiği “kırmızı” temalı partiyle kutladı.
14.09.2021 Magazin
İrem Sak yat paylaşımıyla nefes kesti!
İrem Sak yat paylaşımıyla nefes kesti! Bodrum'da tatil yapan İrem Sak, tatil pozlarına bir yenisini daha ekledi. Yatın üstünde poz veren İrem Sak takipçilerinin dikkatini çekti.
1.09.2021 Magazin
Survivor birleşme partisi fragmanı yayınlandı!
Survivor birleşme partisi fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm tanıtımında yarışmacıların şarkı performanslarından kesitler ve dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo’nun performansı da yer aldı.
28.03.2021 Televizyon
Aleyna Tilki: Sette de onu hayranlıkla izliyordum!
Aleyna Tilki: Sette de onu hayranlıkla izliyordum! 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde, 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaşan Aleyna Tilki, oyunculuğun ardından şarkıcılığa adım atan rol arkadaşı hakkında konuştu.
27.03.2021 Magazin
Survivor bitti, dostluk bitti! Nisa ve Cemal Can...
Survivor bitti, dostluk bitti! Nisa ve Cemal Can... Survivor 2020’ye dostluklarıyla damga vuran Cemal Can Canseven ile Nisa Bölükbaşı'nın dostluğu bitti.
24.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki 2 milyon TL aldı mı? Yanıt verdi...
Aleyna Tilki 2 milyon TL aldı mı? Yanıt verdi... Bir dönem aralarından su sızmayan Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasında sular durulmuyor. Rol aldığı gençlik dizisiyle ilgili Tilki’yi eleştiren Akalın’a yanıt gecikmedi. Aleyna Tilki, “Gerçekten iyi işten anlayanlar bana destek verdi” dedi.
21.03.2021 Magazin
Cemal Can Canseven'den flaş 'Survivor All Star' açıklaması!
Cemal Can Canseven'den flaş 'Survivor All Star' açıklaması! 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven, seneye All Star'a katılıp katılmayacağını yanıtladı. Cemal Can ayrıca, 'Survivor 2021'de kimlerin son dörde kalacağı konusunda tahminde bulundu.
20.03.2021 Magazin
Cemal Can koronayı atlattı
Cemal Can koronayı atlattı Cemal Can Canseven, Metropol İstanbul’da görüntülendi.
20.02.2021 Magazin
Aleyna Tilki'nin açıklaması şaşırttı! 'Sevgililer Günü'nde...'
Aleyna Tilki'nin açıklaması şaşırttı! 'Sevgililer Günü'nde...' 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal can Canseven ile 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde rol alan Aleyna Tilki, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı'nda gün boyu girilmedik mağaza bırakmadı. 20 yaşındaki şarkıcı, 14 Şubat sorusuna bakın ne cevap verdi.
13.02.2021 Magazin
Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı! 'Kendinize dikkat edin'
Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı! 'Kendinize dikkat edin' İşte Bu Benim Masalım adlı dizide başrol oynayan geçtiğimiz yılın Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı.Cemal Can, üzücü haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.
7.02.2021 Magazin
Barış Murat Yağcı yeni işini açıkladı
Barış Murat Yağcı yeni işini açıkladı 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile finalist koltuğunda oturan oyuncu Barış Murat Yağcı, müzik dünyasına adım attı.
22.01.2021 Magazin
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim'
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim' Survivor'la hayatımıza giren Cemal Can hikayesiyle de merak ediliyor. Şimdi hayranı olduğu Aleyna Tilki ile bir müzikalde başrolü paylaşıyor. Sosyal medyada 3 milyon takipçisi var. Yakında seyircilerin karşısına bir şarkıyla çıkacak. Cemal Can 'Erkek popstarların cesaret edemediği her şeyi yapabilirim' diyor.
17.01.2021 Magazin
İşte Bu Benim Masalım dizisi başlıyor! Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven başrolde!
İşte Bu Benim Masalım dizisi başlıyor! Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven başrolde! Son yılların en çok sevilen iki ismi Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven İşte Bu Benim Masalım dizisiyle ekranlara gelecek. Müzikal kategorisinde yer alan gençlik dizisi İşte Bu Benim Masalım'da Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven duygularını, hayallerini ve başarı öykülerini anlatacak. Peki, İşte Bu Benim Masalım dizisi konusu ne? İşte Bu Benim Masalım dizisi oyuncuları kim? İşte Bu Benim Masalım dizisi oyuncu kadrosu!
6.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Can Canseven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal can canseven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.