Cellat

Cellat

Son dakika cellat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cellat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cellat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cellat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cellat gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 cellat haberi bulunmuştur. Tüm cellat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı?
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı? Kanal D’nin, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı dizisi ‘Yargı’, pazar günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.
16.02.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'yı 1-0 yenmesine rağmen turnuvaya veda eden Fenerbahçe'de rota Süper Lig'e çevrilirken, 90 dakikanın ardından Avrupa basınında yer alan 'Türk cehennemi' ifadeleri Sarı Lacivertli cephede dikkat çekti.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Başsavcılık'tan  gündem yaratacak karar
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Başsavcılık'tan gündem yaratacak karar Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili en derin şüphesini dile getirerek, cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne süren acılı baba Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Baba Karabulut'un "Bu cellat ya öldürüldü ya kaçırıldı" şüphesine Başsavcılık yanıt verdi.
17.12.2022 Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Münevver Karabulut'un babası Başsavcılığa başvurdu!
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Münevver Karabulut'un babası Başsavcılığa başvurdu! Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık "Bu cellat ya öldürüldü ya kaçırıldı" şüphesine yanıt verdi.
17.12.2022 Gündem
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı?
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı? Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen yarışmalarından Survivor’ın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2023’te kadro merak edilirken, yarışmacı olarak adaya gidecek isimler de açıklanmaya başlandı. Yarışmanın sıkı takipçileri de Survivor’un yeni sezon tarihini ve kadrosunu araştırıyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler ne zaman açıklanacak? İşte Survivor yeni sezon tarihi ve yarışmacılar ile ilgili detaylar…
6.12.2022 Magazin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'de: Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'de: Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı AK Parti’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
19.10.2022 Siyaset
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri… 27 Mayıs askeri darbesinin 60. yılında Yassıada ve o günler yeniden gündem oldu. Yassıada’da yapılan yargılamaların ardından eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan hakkında oy birliğiyle idam kararı alındı. Celal Bayar'ın cezası yaş haddi nedeniyle ömür boyu hapse çevrildi. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 16 Eylül 1961'de sabaha karşı, Adnan Menderes ise İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de saat 13.21'de idam edildi. Peki, 27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27.05.2022 Gündem
Cem Garipoğlu ile ilgili flaş detay! Yıllar sonra ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu ile ilgili flaş detay! Yıllar sonra ilk kez konuştu Cinayete kurban giden biricik kızı Münevver Karabulut'un kalbi acılarla dolu babası Süreyya Karabulut, katil Cem Garipoğlu'nun intihar etmesinden sonra tam 8 yıldır kalbinde taşıdığı dinmeyen şüphesini anlatarak, "Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın" ifadelerinin kullandı.
10.04.2022 Yaşam
Zelenskiy Rus ordusuna sert çıktı: Kasten ve zevkle insan öldürdüler!
Zelenskiy Rus ordusuna sert çıktı: Kasten ve zevkle insan öldürdüler! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Bucha’da Rus ordusu tarafından sivil katliamlar yapıldığına dair ifadelerini tekrarlayarak, “Her Rus askerinin annesinin Bucha'da, Irpin'de, Gostomel'de öldürülen insanların cesetlerini görmesini istiyorum” dedi.
3.04.2022 Dünya
Usta oyuncu ve yönetmen İrfan Atasoy hayatını kaybetti!
Usta oyuncu ve yönetmen İrfan Atasoy hayatını kaybetti! Türk sinemasının usta senarist ve yönetmenlerinden İrfan Atasoy, dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle doğum gününde vefat etti. Atasoy, 2005 yılında Adana Altın Koza Film Festivali'nden Yaşam Boyu Onur Ödülü ile ödüllendirilmişti.
4.02.2022 Magazin
İrfan Atasoy kimdir, neden öldü? İrfan Atasoy’un biyografisi!
İrfan Atasoy kimdir, neden öldü? İrfan Atasoy’un biyografisi! Türk sinemasına yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu olarak birçok filmle hizmet eden İrfan Atasoy, 85'inci yaş gününde hayatını kaybetti. İrfan Atasoy kimdir, hayatı…
4.02.2022 Kültür Sanat
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri Sürü, Mucize ve Güneşi Gördüm gibi filmlerde rol alan oyuncu usta oyuncu Erol Demiröz, 70 yaşında hayata veda etti. Demiröz'ün vefat haberini Oyuncular Sendikası duyurdu. Açı haberin ardından pek çok kişi 'Erol Demiröz kimdir?' sorusunu araştırıyor. Peki, Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı, filmleri
18.04.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybetti Ünlü isimlerin ölüm haberlerini duyurmasıyla tanınan "Felaket tellalı" lakaplı Onur Akay, dün gece Instagram’da ünlü sanatçı Ayşe Mine ile canlı yayın yaptı. Akay, bu kez Yeşilçam’ın usta ismi Yılmaz Cesur’un 26 Mart 2021 Cuma günü hayatını kaybettiğini duyurdu.
28.03.2021 Gündem
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Şerefsizliktir, kepazeliktir!
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Şerefsizliktir, kepazeliktir! MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Bunlar yerli milli olamazlar. Bu milletin evladı asla olamazlar. CHP, Türkiye’ye cephe almış bir siyaset tablosudur. CHP milletvekilinin Türk ordusuna ‘satılmış’ demesi şerefsizliktir, kepazeliktir. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir." dedi
1.12.2020 Siyaset
İran böyle tehdit etti: Acı verici intikamı  bekleyin!
İran böyle tehdit etti: Acı verici intikamı bekleyin! İran Devrim Muhafızları Ordusu, Bahreyn'in İsrail ile ilişkileri normalleştirme anlaşmasına ilişkin, "Bahreyn'in cellat yöneticileri, Kudüs mücahitlerinin ve bu ülkenin Müslüman halkının acı verici intikamını beklesin." açıklamasında bulundu.
12.09.2020 Dünya
Galatasaray'dan çok sert açıklama: Utanç gecesi
Galatasaray'dan çok sert açıklama: Utanç gecesi Galatasaray, dün akşam oynanan Çaykur Rizespor maçından sonra başkan Hasan Kartal'ın açıklamalarına çok sert cevap verdi.
15.06.2020 Galatasaray
203 dolar maaşla cellat arıyorlar!
203 dolar maaşla cellat arıyorlar! Sri Lanka hükûmetinin uyuşturucu mafyalarına karşı mücadele için tekrar infaz cezasının uygulanacağını açıklanmasının ardından, cellat alımı için resmi gazeteye ilan verildi. İşe alınacak cellatların 203 dolar maaşla çalışacağı belirtildi.
12.02.2019 Dünya
Serdar Ortaç şarkısıyla geliyor
Serdar Ortaç şarkısıyla geliyor Özge Doğru, yeni albümü "Cellat" ile müzik dünyasını hareketlendirmeye hazırlanıyor. Albüme adını da veren çıkış şarkısı "Cellat", pop müziğin beste fabrikatörü Serdar Ortaç’ın imzasını taşıyor.
25.12.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu devlet terörü estiriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu devlet terörü estiriyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arnavutköy'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun açıklamalarına tepki göstererek, "Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin, sen devlet terörü estiriyorsun. İsrail'in kendi insanlık suçlarının hesabını vermeden, kimseye ithamda bulunmaya hakkı yoktur." dedi.
23.12.2018 Siyaset
Kandil’de son 3 yılda 52 çocuk katledildi
Kandil’de son 3 yılda 52 çocuk katledildi Terör örgütü PKK, kandırarak dağa çıkardığı çocukları birer birer öldürüyor. Son 3 yılda 52 çocuk teröristin yaşadıkları zulümden kaçmak isterken katledildiği ortaya çıktı.
10.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cellat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cellat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.