Celal Bayar Üniversitesi

Celal Bayar Üniversitesi

Son dakika celal bayar üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan celal bayar üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını celal bayar üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Bayar Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal bayar üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 416 celal bayar üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm celal bayar üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu
Üniversitelerde yapay zeka dönemi başlıyor! Açılacak yeni bölümler belli oldu Üniversitelerde toplamda 21 yeni lisans, 50 ön lisans programı olmak üzere 71 program açılacağını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümleri duyurdu.
30.04.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri Üniversitelerde açılacak yeni bölümler ile ilgili açıklama YÖK’ten geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, yapay zeka ile ilgili yeni üniversite bölümleri açılacağını duyurdu. Yapay zeka ile ilgilenenler ve eğitim almak isteyenler, yeni bölümlerin neler olduğunu ve hangi üniversitelerde açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, yeni üniversite bölümleri neler? İşte Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024…
8.03.2024 Gündem
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı
Polis memuru ortalığı kan gölüne çevirdi! Eski sevgilisini öldürdü erkek arkadaşını yaraladı İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö. (41), sokakta karşılaşınca tartıştığı eski kadın arkadaşı Elvin Özütaştan (42) ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na (46), tabancayla kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özütaştan hayatına kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen Berberoğlu ise tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan A.E.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.
3.10.2023 Yaşam
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı.
1.08.2023 Gündem
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu  Manisa'da, kamyonun arkadan çarpması sonucu demir yığını haline dönüşen otomobilde sıkışan sürücü Ramazan Eroğlu (50), itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
15.06.2023 Yaşam
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani adamın ifadesine ulaşıldı. Suçlamaları kabul eden Ali Alkan, eski eşi Hülya Alkan'ın başka bir kişiyle evlenmeyi planladığı için öldürdüğünü söylediği ve "Öldürmeden ona evlenmemesini söyleyecektim. Eğer bunu kabul etseydi, öldürmekten vazgeçecektim. Hülya'ya 'evlenme' dedim. O da 'evleneceğim' dedi. Ben de bunun üzerine av tüfeğiyle ateş ettim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
15.03.2023 Yaşam
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi Manisa'da Ali Alkan (40), takip ettiği boşanma aşamasındaki Hülya Alkan'ı (41) pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Yaralanan eşinin başında bir süre ağılayan Alkan, ardından tüfeğin namlusunu çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan Ali Alkan'ın eşinin başında ağladığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
18.11.2022 Yaşam
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne' Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2022 Yaşam
İzmir'deki depremde balkondan atlayan Efe Altay Saral hayatını kaybetti
İzmir'deki depremde balkondan atlayan Efe Altay Saral hayatını kaybetti İzmir'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde, evinin balkonundan atlayan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Efe Altay Saral (18) hayatını kaybetti.
4.11.2022 Gündem
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski esnaflarından Süleyman Ok, 93 yaşında hayatını kaybetti.
13.09.2022 Ekonomi
Karnından 3 kiloluk kitle çıkartıldı
Karnından 3 kiloluk kitle çıkartıldı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, nefes darlığı nedeniyle devlet hastanesine başvuran Bilsen Sinik'in (57) karnından ameliyatla 20 santim çapında 3 kilo ağırlığında kitle çıkartıldı.
21.05.2022 Yaşam
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi...
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi... Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde dört ayrı üniversiteden bilim insanlarının oluşturduğu araştırma ekibinin müsilaj çalışmasının sonuçları açıklandı. Geçen yıl haziran ayında deniz tabanından alınan örneklere göre, Marmara Denizi'nde tek tehlikenin müsilaj olmadığı, toksik tehlikesi ile de karşı karşıya kalındığı kaydedildi.
13.04.2022 Gündem
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu ile ilgili açıklama! Kazada yaralanmıştı...
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu ile ilgili açıklama! Kazada yaralanmıştı... Manisa'da minibüsün kamyonete arkadan çarptığı kazada yaralanan aralarında şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in (35) de olduğu 4 kişinin tedavileri sürüyor. Emirhan Şahin'e göğüs tüpü takıldığı, genel cerrahi servisinde gözlem altında tutulduğu bildirildi.
2.04.2022 Magazin
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi!
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kamyonetle çarpışan minibüste, aralarında ünlü şarkıcı, besteci ve söz yazarı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in de olduğu 4 kişi yaralandı. Yaralılardan Andreas Rangavis'in sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
1.04.2022 Magazin
Bekir Pakdemirli kimdir, neden istifa etti? Bekir Pakdemirli aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin biyografisi!
Bekir Pakdemirli kimdir, neden istifa etti? Bekir Pakdemirli aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin biyografisi! Bekir Pakdemirli istifa mı etti, neden? Tarım Bakanı Pakdemirli görevinden ayrıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden ayrıldı, yerine Vahit Kirişçi atandı. Peki, Bekir Pakdemirli kimdir, neden istifa etti? Bekir Pakdemirli aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin biyografisi…
4.03.2022 Siyaset
Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli?
Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli? Survivor All Star 2022 sezonuyla devam ediyor! Survivor Gönüllüler takımında yer alan Sude Burcu, sportif geçmişiyle yarışmanın öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. Yayınlanan son fragmanda Survivor Mert ile Sude arasında yaşananlar sosyal medyanın gündeminde. Yarışmanın takipçileri Survivor Sude Burcu’nun hayatını merak ediyor. Peki, Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli? Survivor Sude ne iş yapıyor? Survivor Sude’nin sevgilisi var mı? İşte Survivor Sude’nin hayatı hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Hatırlatma aşısı Turkovac mı olmalı? Turkovac aşısı ne kadar etkili?
Hatırlatma aşısı Turkovac mı olmalı? Turkovac aşısı ne kadar etkili? Yerli inaktif Covid-19 Turkovac aşısı, acil kullanım onayı aldı. Aşı çalışmalarını yapan uzmanlar ve Sağlık Bakanlığı’nın vermiş olduğu bilgilere dayanarak, Turkovac ile yapılan hatırlatma dozu aşılarının kanda antikor miktarının artışını sağladığını belirtti. Peki, Hatırlatma aşısı Turkovac mı olmalı?
23.12.2021 Sağlık
Koronaya yakalanma riskini arttıyor! Hayati uyarı
Koronaya yakalanma riskini arttıyor! Hayati uyarı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Nöroloji ve Klinik Nörofizyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hikmet Yılmaz, yetersiz uykunun Covid-19'a yakalanma riskini artırdığını söyledi. Özellikle uyku apnesi olanların Covid-19'a bağlı ölümcül komplikasyonlarının çok daha sık ve öksürükle görüldüğüne dikkat çeken Yılmaz, "Bu kişilerin aşılarını düzenli olması, maske ve mesafeye dikkat etmesi, hiçbir rahatsızlığı olmayanlara göre daha önemli" dedi. 
16.12.2021 Yaşam
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Scout şefi görevinden ayrıldı
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Scout şefi görevinden ayrıldı Fenerbahçe şef scout görevini üstlenen Serhat Pekmezci ile yollarını ayırdı.
15.12.2021 Fenerbahçe
Covid-19 aşılarının antikor sonuçları karşılaştırıldı! Flaş 4'üncü doz açıklaması
Covid-19 aşılarının antikor sonuçları karşılaştırıldı! Flaş 4'üncü doz açıklaması Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları, Halk Sağlığı ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından yürütülen “Covid-19 Aşı İzlem Çalışması Ara Sonuçları” konusundaki bilimsel çalışma tamamlandı. Bilimsel çalışmanın sonucunda, "3 doz Sinovac uygulanmış bireylerde mutlaka 4'üncü doz hatırlatma dozuna gereksinim vardır. 4'üncü doz olarak yüksek antikor yanıtına yol açan Biontech tercih edilmesi önerilir" denildi.
8.12.2021 Gündem
Köpek dehşeti! 8 yaşındaki Mert'in yüzüne 60 dikiş atıldı
Köpek dehşeti! 8 yaşındaki Mert'in yüzüne 60 dikiş atıldı Manisa'da evinin önünde oynadığı sırada, sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Mert Dilek (8), ölümden döndü. Bir dişi kırılan çocuğun yüzündeki derin kesiklere 60 dikiş atıldı. Komşuların köpeği uzaklaştırmasıyla kurtulan Mert Dilek, "Artık köpekleri görmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Geceleri korkuyorum" dedi.
30.11.2021 Gündem
Erhan Usta kimdir? Lütfü Türkkan'ın yerine gelen yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta kaç yaşında, nereli?
Erhan Usta kimdir? Lütfü Türkkan'ın yerine gelen yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta kaç yaşında, nereli? İYİ Parti'deki görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın yerine yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta oldu. Erhan Usta’nın İYİ Parti yeni grup başkanvekili olmasıyla hakkında merak edilenler arttı. Peki, Erhan Usta kimdir? Erhan Usta kaç yaşında, nerelidir? İşte yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta ile ilgili merak edilenler...
9.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celal Bayar Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal bayar üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.