Cbs

Cbs

Son dakika CBS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CBS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CBS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cbs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cbs gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 cbs haberi bulunmuştur. Tüm cbs haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
Coğrafi Bilgi Sistemleri (Cbs) Nedir, Ne İşe Yarar? Cbs Bölümü Mezunları Ne İş Yapar?
Coğrafi Bilgi Sistemleri (Cbs) Nedir, Ne İşe Yarar? Cbs Bölümü Mezunları Ne İş Yapar? Coğrafi bölgelerin tamamında ilgili bölgeyi tanımlamak amaçlı CBS büyük önem taşımaktadır. Bu durum aynı zamanda Coğrafi bilgi sistemi şeklinde anlatılabilir. Bu sistemi kullanan kişiler ise Coğrafi bilgi sistemi bölümü mezunu olarak farklı yerlerde görevlerini gerçekleştirirler.
16.12.2023 Eğitim
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu Orta Doğu'daki krize çözüm bulmaya yönelik diplomatik çabaların yoğunlaşmasıyla Brent petrol fiyatları 91 doların üzerine çıktı. Yatırımcılar, İsrail-Hamas çatışmasının petrol zengini bölgede daha geniş bir savaşa yol açabileceğinden ve küresel arzı daha da daraltabileceğinden endişe ediyor.
16.10.2023 Ekonomi
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti Türkiye'de bir dönem 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinin üç Emmy ödüllü oyuncusu Billy Miller, 43 yaşında hayata veda etti.
18.09.2023 Magazin
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda patlama sonrası yangın çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi. Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, "İlk incelemelere göre patlamanın kimyasal tepkime kaynaklı olduğu düşünülüyor" dedi.
10.06.2023 Gündem
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? Küresel piyasaların gözü bugün ABD’de olacak. FED’in faiz kararı öncesinde ABD’de açıklanacak enflasyon verileri bekleniyor. Enflasyon verisi öncesi yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. En son ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’nın, ABD`de enflasyonun 2023 yıl sonuna kadar önemli düşüş göstereceğini açıklaması piyasaların gündemindeydi. Yellen, ABD ekonomisinde resesyon olasılığına yönelik soruya "Bir resesyon olasılığı var, ancak benim görüşüme göre resesyon enflasyonu aşağı getirmek için kesinlikle gerekli bir şey değil" yanıtını vermişti. Gözler ABD enflasyonuna çevrilirken yapılacak yeni açıklamalar da dikkatle takip edilecek. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…
13.12.2022 Ekonomi
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.
23.11.2022 İngiltere
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı...
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı... ABD'nin Seattle şehrinde biri çocuk 10 kişiyi taşıyan deniz uçağı Mutiny Körfezi'ne düştü. Arama kurtarma ekipleri bir yolcunun cansız bedenine ulaştı. Diğer yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor.
5.09.2022 Dünya
FETÖ'den aranan eski başsavcı, semt pazarında yakalanmış
FETÖ'den aranan eski başsavcı, semt pazarında yakalanmış FETÖ'den hakkında yakalama kararı bulunan ve 6 yıldır aranan eski başsavcı Neyzen Özcan'ın semt pazarında yakalandığı ortaya çıktı. Sahte kimlikle yakalanıp, gözaltına alınan Özcan, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
26.04.2022 Gündem
Yasaklar başladı! TikTok akımı 33 kişinin ölümüne neden oldu
Yasaklar başladı! TikTok akımı 33 kişinin ölümüne neden oldu 44 yaşındaki Tanya Rodriguez ve 52 yaşındaki James Carolfi, denedikleri bir sosyal medya akımı nedeniyle hayatından oldu. Elektrik çarpmasıyla sonuçlanan olayda, tüm ev alevler içinde kaldı ve çift, garajlarında ölü olarak bulundu.
25.04.2022 Dünya
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü...
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü... Terör örgütü El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in '2'nci 11 Eylül' olarak adlandırılan planları ortaya çıktı.
25.04.2022 Dünya
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, artık zorunlu olacak
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK duyurdu, artık zorunlu olacak Elektrikle ilgili son dakika kararı. EPDK resmen duyurdu. Artık zorunlu olacak. Elektrik Piyasası Dağıtım Yönetmeliği uyarınca, dağıtım şirketleri, yıllık bakım planları ve acil durum yönetim planlarını hazırlayarak EPDK’ya sunmak ve kesintilerin takibini sağlayan sistem kurmak zorunda olacak. Dağıtım şirketleri, elektrik enerjisinin kaliteli, güvenli ve sürekli bir şekilde gerçek ve tüzel kişilerin kullanımına sunulabilmesi ve kullanıcı memnuniyetinin arttırılması amacıyla yıllık bakım planı hazırlamakla yükümlü olacaklar. Bakım planı, her yıl 31 Aralık gününe kadar EPDK’ya sunulacak.  İşte son dakika haberinin detayları...
15.04.2022 Ekonomi
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi...
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi... Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde dört ayrı üniversiteden bilim insanlarının oluşturduğu araştırma ekibinin müsilaj çalışmasının sonuçları açıklandı. Geçen yıl haziran ayında deniz tabanından alınan örneklere göre, Marmara Denizi'nde tek tehlikenin müsilaj olmadığı, toksik tehlikesi ile de karşı karşıya kalındığı kaydedildi.
13.04.2022 Gündem
Hiçbir şey yapmayarak para kazanıyor! Sosyal medya onu konuşuyor
Hiçbir şey yapmayarak para kazanıyor! Sosyal medya onu konuşuyor Hiçbir şey yapmadan çalışmak mümkün mü? Japonya'nın Tokyo kentinde yaşayan 38 yaşındaki Shoji Morimoto, 4 yıldır boş zamanını hiçbir iş yapmamak üzere kiraya vererek müşterilerine hizmet sunuyor.
3.04.2022 Dünya
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım'
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım' Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Usta oyuncu Jim Carrey de oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıkladı.
3.04.2022 Magazin
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cbs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cbs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.