Çay Bahçesi

Çay Bahçesi

Son dakika çay bahçesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çay bahçesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çay bahçesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çay Bahçesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çay bahçesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 çay bahçesi haberi bulunmuştur. Tüm çay bahçesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında İstanbul Üsküdar'da Murat A. çalıştığı çay bahçesinde oturan çarşaflı kadınları kovduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
25.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Esenler'de vatandaşlarla bir araya gelerek, esnafı ziyaret etti. Oktay, 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde gençlerle yaptığı buluşmada türküye eşlik etti.
16.09.2022 Siyaset
Çay bahçesinde yangın çıktı! Pazar yerine sıçramadan söndürüldü
Çay bahçesinde yangın çıktı! Pazar yerine sıçramadan söndürüldü Isparta'nın Sütçüler ilçesinde çay bahçesinde yangın çıktı. Yangın yakındaki pazar yerine sıçramadan, yaklaşık 1 saatte söndürüldü.
2.09.2022 Yaşam
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı Fatih Belediyesi’nin Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın tarihi ve kültürel değerini ortaya çıkartmak için düzenlediği ‘İstanbul Kara Surları Topkapı Kaleiçi Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Mimar Batu Kepekçioğlu ve ekibi İETT otobüslerinin kaldırılmasıyla meydana etkinlik alanı inşa edilmesini planlandıkları projeyle birinci oldu.125 bin liralık ödülün de sahibi olan ekip, çay bahçesi, seyir terası gibi yerlerin de bulunduğu projeyle doğa ile tarihin iç içe olmasını ve meydanın halkın kullanabileceği bir hale getirilmesini amaçladı.
25.06.2022 Kültür Sanat
Çay bahçesinde korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
Çay bahçesinde korkunç olay! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü Trabzon'da Azerbaycan uyruklu Turana Umayev (38), parkta çay bahçesinde tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Elvin Umayev (34) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Cinayet anı iş yerindeki güvenlik kameralarına yansırken, şüpheli olaydan sonra polis merkezine giderek teslim oldu.
21.04.2022 Yaşam
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Emniyet 81 ilde düğmeye bastı! Çok sayıda gözaltı var
Emniyet 81 ilde düğmeye bastı! Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanlığı, 81 ilde 'Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması'nda 986 aranan kişinin yakalandığını, 49 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
22.01.2022 Gündem
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
ÇAYKUR 2021'de 860 bin 400 ton yaş çay aldı
ÇAYKUR 2021'de 860 bin 400 ton yaş çay aldı Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 2021 yılı çay alım kampanyasında 860 bin 400 ton yaş çay aldıklarını ve 164 bin ton kuru çay ürettiklerini bildirdi.
27.10.2021 Ekonomi
Rize’de etkili yağış ve heyelan! 7 kişi çay bahçesinde mahsur kaldı
Rize’de etkili yağış ve heyelan! 7 kişi çay bahçesinde mahsur kaldı Rize'de etkili olan sağanağın ardından yollar göle döndü, bazı köylerde heyelanlar meydana geldi.
9.08.2021 Yaşam
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Kuzey Kıbrıs a ayağa kalkıyor...
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Kuzey Kıbrıs a ayağa kalkıyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Erdoğan, "Bugün de temelini atacağımız veri merkezi e-devlet sisteminin en önemli ayağını oluşturuyor. Hizmet sunumuna ait altyapı araçları 7/24 kesintisiz karşılanacaktır. Kuzey Kıbrıs artık ayağa kalkıyor. İnşallah tamamen dijital dönemi Kuzey Kıbrıs'ta yaygınlaştıracağız." dedi.
20.07.2021 Siyaset
Restoran, kafe, pastane, lokanta... Tek tek kontrol edildi
Restoran, kafe, pastane, lokanta... Tek tek kontrol edildi Ülke genelinde eş zamanlı 47 bin 167 personelin katılımıyla “Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Önleme Uygulaması” gerçekleştirildi. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 1.002 şahıs yakalandı, 96 şahıs gözaltına alındı. 113 bin 59 aracın kontrol edildiği, 33 bin 152 iş yerinin denetlendiği uygulamada, 583 araç trafikten men edilirken 8 iş yerine idari işlem uygulandı
24.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bugün yapılması planlanan kabine toplantısı ertelendi. Toplantıda yasak saatlerinin esnetilmesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağının kaldırılması bekleniyordu. Yasaklarla ilgili yapılan açıklamaya göre mevcut yasakların haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi. Alınan son kararda hafta içi ve cumartesi günü sokağa çıkma yasakları saat 22.00 ile saat 05.00 arası olarak güncellenmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilmişti.
10.06.2021 Gündem
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda Yüz binlerce kişi bekliyordu. Karşılıksız para desteği yarın başlıyor. Vatandaşların banka hesabına yatırılacak. Hibe desteği 3 bin ve 5 bin liralık ödemelerden oluşuyor. Sadece 1 defaya mahsus olarak karşılıksız olarak 3 bin TL ve 5 bin TL veriliyor.
9.06.2021 Ekonomi
Rize'ye on binlerce kişi akın etmişti! Korkulan olmadı
Rize'ye on binlerce kişi akın etmişti! Korkulan olmadı Rize’ye çay tarımı için büyük kentlerden gelenlerin sayısı yaklaşık 40 bin kişiye ulaştı. Kente son 1,5 ayda sadece İstanbul plakalı, yaklaşık 20 bin araç geldi. Çay göçü ile birlikte vakaların artacağı endişesi yaşanan ilde korkulan olmadı, vakalar geriledi. Vali Kemal Çeber “Hemşehrilerimiz kurallara uyma özenlerine devam ederlerse istenen seviyelere geleceğiz” dedi.
3.06.2021 Gündem
Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi?
Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi? Haziran ayı Normalleşme Tedbirleri İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderildi. Bir süredir kapalı olan kafe, kahvehane, kıraathane, dernek lokali ve çay bahçeleri de son genelge ile birlikte yeni tedbirlerle açıldı. Kademeli normalleşmenin ikinci aşamasında dikkat edilecek hususlar da genelgede yer aldı. Pek çok kişi özellikle kahvehane, kıraathane ve çay bahçelerinde oyun, okey ve tavla oynamanın yasak olup olmadığını araştırıyor. Peki, Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi? İşte İçişleri Bakanlığı'nın yeni genelgesine göre kahvehaneler ile ilgili merak edilenler...
1.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı, 1 Haziran itibariyle açılacak mı?
İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı, 1 Haziran itibariyle açılacak mı? Kademeli normalleşme sürecinin ilki sona eriyor, gözler ikinci aşaması için çıkacak kararlara çevrildi. Koronavirüs salgınıyla mücadelede kapsamında Türkiye 1 Haziran'dan sonra yeni bir döneme giriyor. Bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni kararları açıkladı. Peki, İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler 1 Haziran'da açılacak mı? İnternet kafeler, bilardo salonları ve elektronik oyun yerleri açık mı? İşte detaylar…
31.05.2021 Gündem
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum!
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum! Koronavirüs salgını kapsamında alınan önemler nedeniyle sinema salonları ile tiyatrolar izleyiciye ve seyirciye kapanmıştı. Koronavisten en çok etkilenen kültürel ekinliklerin yeni alınan kararlar kapsamına eklenip eklenmediği merak ediliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlar sorgulanıyor. Peki, sinema salonları ve tiyatrolar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı?
1.06.2021 Gündem
Spor salonları açılıyor mu? 1 Haziran'da spor salonları açılacak mı? İşte Erdoğan'ın açıklaması
Spor salonları açılıyor mu? 1 Haziran'da spor salonları açılacak mı? İşte Erdoğan'ın açıklaması Türkiye 1 Haziran sonrası uygulanacak tedbirleri bekliyordu. Ve belli oldu. Koronavirüsle mücadelede 1 Haziran sonrasında atılacak adımların görüşüldüğü Kabine toplantısı sona erdi. Kritik toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Haziran sonrasında uygulanacak yeni kararları açıkladı. Spor salonları açılıyor mu? 1 Haziran'da spor salonları açılacak mı? Spor salonları ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...
31.05.2021 Gündem
Nargile kafeler açıldı mı 2021, 1 Haziran itibariyle açık mı? Nargile kafeler serbest mi oldu?
Nargile kafeler açıldı mı 2021, 1 Haziran itibariyle açık mı? Nargile kafeler serbest mi oldu? Türkiye merakla gözlerini bugün gerçekleştirilen Kabine toplantısı kararlarına çevirdi. Toplantıda, hangi yasakların kaldırıldığı, hangilerinin de devam edeceği sorgulanıyor. Vatandaşların ve işletme sahiplerinin merak ettiği, açılıp açılmadığını sorguladığı işyerlerinden biri de nargile kafeler. 1 Haziran sonrası Nargile kafeler açılacak mı, nargile kafeler açık mı?
31.05.2021 Gündem
Spor Salonları açıldı mı, ne zaman açılıyor? Spor salonları yasak mı, salonlarda spor yapma yasağı kalktı mı?
Spor Salonları açıldı mı, ne zaman açılıyor? Spor salonları yasak mı, salonlarda spor yapma yasağı kalktı mı? Spor salonları ne zaman açılacak, sorusunun yanıtı günlerdir merak ediliyordu. Kademeli normalleşme kapsamında spor salonlarının akıbeti sorgulanıyor. Türkiye'de 29 Nisan akşamı başlayan tam kapanma döneminin sona ermiş ve kademeli normalleşme başladı. İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelgeye göre de 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulandı. Kademeli normalleşme süreci sona eriyor, kabine toplantısında alınan yeni kararlar araştırılıyor. Peki, spor salonları açıldı mı? Spor salonları yasak mı, salonlarda spor yapma yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak?
Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Kritik toplantı sona erdi ve yeni kararlar resmen açıklandı. Türkiye'nin gözü 1 Haziran sonrasında alınacak kritik kararlardaydı. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın gözü kulağı kabineden çıkacak kararlardaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. 1 Haziran ve sonrasında uygulanacak yeni dönemin çerçevesi belirlendi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yol haritasını açıkladı. Ülke genelinde uygulanacak yeni tedbirler devreye alındı ve normalleşmeye giden yolda takvim kesinleşti. Bu süreçte özellikle bir süredir kapalı tutulan kafeler, kahvehaneler ve kıraathanelerin durumu merak ediliyordu. Peki, Kahvehaneler ne zaman açılacak? Kafeler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? İşte Kabine toplantısında alınan yeni kararlar...
31.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çay Bahçesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çay bahçesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.