Caulker

Caulker

Son dakika Caulker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caulker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caulker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caulker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caulker gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 caulker haberi bulunmuştur. Tüm caulker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Caulker'dan Vitor Pereira hakkında olay yaratan sözler!
Caulker'dan Vitor Pereira hakkında olay yaratan sözler! Fatih Karagümrük'le sözleşmesi feshedilen İngiliz stoper Steven Caulker'ın Fenerbahçe açıklaması Sarı Lacivertli cephede oldukça dikkat çekti.
10.01.2023 Fenerbahçe
Fatih Karagümrük ile Galatasaray 3 puan için karşı karşıya
Fatih Karagümrük ile Galatasaray 3 puan için karşı karşıya Spor Toto Süper Lig'de 11'inci haftanın açılış maçı Karagümrük ile Galatasaray arasında oynanıyor.
Transfer edilirken 'Nereden geldi bu?' deniyordu! Jorge Jesus 'Yeni Luciano'yu' 1.4 milyon euro'ya bitirdi
Transfer edilirken 'Nereden geldi bu?' deniyordu! Jorge Jesus 'Yeni Luciano'yu' 1.4 milyon euro'ya bitirdi Yaz ayı transfer sezonunda Jorge Jesus'un verdiği rapor doğrultusunda hareket eden ve Kim Min Jae'nin gidişine engel olamayan Ali Koç, bir başka stoper Steven Caulker'ın sözleşmesini feshetmişti. Defans hattında Serdar Aziz, Szalai tercihleri bulunmasına rağmen yönetimden tecrübeli bir oyuncu isteyen Jesus'un bu işi 1,4 milyon euro'ya hallettiği görülürken, transfer edildiğinde burun kıvrılan futbolcunun kendisini toparlaması ise Samandıra'da mutluluk yarattı.
24.10.2022 Fenerbahçe
Fatih Karagümrük Hatayspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fatih Karagümrük Hatayspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı VavaCars Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Atakaş Hatayspor'u sahasında 3-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 36'ncı dakikada Caulker, 45+3'üncü dakikada Borini ve 90+8'inci dakikada penaltıdan Diagne kaydetti. Bu sonucun ardından Fatih Karagümrük puanını 9'a yükseltirken; Volkan Demirel yönetiminde ilk mağlubiyetini alan Hatayspor 7 puanda kaldı.
Fenerbahçe'de ikinci Caulker vakası! Bu seferki faturanın bedeli tam92 milyon TL
Fenerbahçe'de ikinci Caulker vakası! Bu seferki faturanın bedeli tam92 milyon TL Jorge Jesus'la anlaşmanın yapılmasının hemen ardından Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı ve sözleşmesine mecburi opsiyon koydurduğu tecrübeli futbolcunun Portekizli teknik adam tarafından kadro dışı bırakılması Sarı Lacivertli cephede olay yarattı. Daha önce Caulker'da da hemen hemen aynı vakayı yaşayan Ali Koç, 27 yaşındaki kanat oyuncusunda da büyük hayal kırıklığı yaşadı.
11.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
4.09.2022 Fenerbahçe
Yılın transfer sürprizi! Valerien Ismael kadro dışı bıraktı Jorge Jesus havada kaptı! Bedavaya...
Yılın transfer sürprizi! Valerien Ismael kadro dışı bıraktı Jorge Jesus havada kaptı! Bedavaya... Kim Min Jae'yi Napoli'ye gönderen, ardından Tisserand'dan 3 milyon euro bonservis bedeli kazanıp Caulker'ın sözleşmesini fesheden Fenerbahçe sürpriz bir stoperi gündemine aldı. Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan 19 yaşındaki genç yeteneğe kancayı atan Jorge Jesus siyah beyazlı futbolcuyu çok isterken Ali Koç'un da bu transfer için gerekli çalışmaları başlattığı bildirildi.
26.08.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Caner Erkin'i yıkan transfer! 500 bin euro'ya iş bitti! Fenerbahçe'de art arda ayrılıklar...
Jorge Jesus'tan Caner Erkin'i yıkan transfer! 500 bin euro'ya iş bitti! Fenerbahçe'de art arda ayrılıklar... Daha önce tam 11 futbolcusuyla yollarını ayıran ve saatler önce Caulker'ın da sözleşmesini fesheden Fenerbahçe'de iki yıldız daha eşyalarını topladı. Jorge Jesus'un verdiği rapora göre hareket eden Ali Koç'un iki oyuncuya 'Kendinize kulüp bulun' talimatı verdiği öğrenilirken, Samandıra'yla ilişkisi kesilen isimlerin yeni adreslerinin hemen hemen belli olduğu belirtildi.
26.08.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'un 'özel' transferiydi sözleşmesi feshedildi
Ali Koç'un 'özel' transferiydi sözleşmesi feshedildi Ali Koç'un Alanyaspor'dan transfer ettiği tecrübeli defans oyuncusu Steven Caulker'ın sözleşmesi resmen feshedildi.
26.08.2022 Fenerbahçe
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! Fenerbahçe Avrupa Ligi Play-Off turunda Austria Wien ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe deplasmanda Austria Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıkları tamamladı. Fenerbahçe’nin kadrosu da netleşmeye başladı. Futbolseverler Austria Wien Fenerbahçe maçının kanalı ve saatini merak ediyor. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
17.08.2022 Futbol
Kimseye sormadan almıştı! Jorge Jesus onay verdi Ali Koç 4 futbolcunun hesabını kesti
Kimseye sormadan almıştı! Jorge Jesus onay verdi Ali Koç 4 futbolcunun hesabını kesti Dinamo Kiev'e elenmenin ardından transfer stratejisini değiştiren ve kadrodaki yabancı şişkinliğine artık bir son vermek isteyen Ali Koç'un 4 futbolcuyu takımdan gönderdiği öğrenildi. Geçen sene kendi inisiyatifini kullanarak 'çubuklu' formayı giydirdiği stoperi Giresunspor'a yollamaya hazırlanan Koç'un 3 oyuncuya daha yeni adres bulduğu belirtilirken, önümüzdeki 48 saat içerisinde Fenerbahçe'de çok sıcak saatlerin yaşanabileceği ifade edildi.
30.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? Canlı yayınlanacak mı? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ilk maçına çıkıyor!
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? Canlı yayınlanacak mı? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ilk maçına çıkıyor! Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Ukrayna'daki savaş nedeniyle maç Polonya'da oynanacak. Peki, Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta, Dinamo Kiev- Fenerbahçe maçı hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı?
20.07.2022 Şampiy10
Dinamo Kiev maçı öncesi Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş depremi!
Dinamo Kiev maçı öncesi Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş depremi! Fenerbahçe'de son dakika... Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe diğer taraftan Dinamo Kiev maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kadroya alınmayan Samatta, Meyer ve Caulker Samandıra'da bulunmazken Mert Hakan Yandaş ile Luiz Gustavo'nun da olmaması büyük dikkat çekti.
17.07.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus 6 futbolcuya 'Size güle güle' dedi aralarından sadece 2 oyuncu harekete geçti
Jorge Jesus 6 futbolcuya 'Size güle güle' dedi aralarından sadece 2 oyuncu harekete geçti Dün Şampiyonlar Ligi kadrosunu açıklayan Jorge Jesus'un 6 futbolcuya 'Kendinize yeni bir takım bulun' dediği ortaya çıkarken, Ali Koç'un da bu isimlere onay verdiği belirtildi. Lemos, Caulker, Samatta, Meyer, Gustavo, Tisserand ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de bu oyuncular arasında sadece 2 futbolcunun transfer görüşmelerine başlaması ise büyük dikkat çekti.
16.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 10 yıldıza Şampiyonlar Ligi şoku! Kadroya alınmadılar
Fenerbahçe'de 10 yıldıza Şampiyonlar Ligi şoku! Kadroya alınmadılar Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Ukrayna devi Dinamo Kiev'le karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 10 futbolcuyu kadroya dahil etmedi.
15.07.2022 Şampiyonlar Ligi
Pereira ona 1 dakika şans vermemişti! Dünkü maçtan sonra ortaya çıktı F.Bahçe'de 4 ayrılık
Pereira ona 1 dakika şans vermemişti! Dünkü maçtan sonra ortaya çıktı F.Bahçe'de 4 ayrılık Skupi, Tirana, Al Shamal ve son olarak Mol Fehervar ile hazırlık maçlarına çıkan Jorge Jesus'un takımdan göndereceği isimler belli oldu. Genelde Emre Belözoğlu döneminde transfer edilen futbolcuların hesabını kesen Jesus'un, Vitor Pereira'nın 1 dakika bile şans vermediği oyuncu için olumsuz rapor sunması yönetimin dikkatinden kaçmadı.
6.07.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Jorge Jesus'un İrfan Can raporu ortaya çıktı 8 futbolcu kadroya alınmadı!
SON DAKİKA! Jorge Jesus'un İrfan Can raporu ortaya çıktı 8 futbolcu kadroya alınmadı! Skupi, Tirana ve son olarak Al Shamal'le hazırlık maçları oynayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kamp raporu belli oldu. İrfan Can Kahveci, Caulker, Samatta, Zajc, Ferdi Kadıoğlu ve Mert Hakan Yandaş hakkında artık son noktayı koyan Portekizli teknik adam Caulker'ı bir hayli ağır buldu. İşte 67 yaşındaki antrenörün o analizler ve Fenerbahçe'in Avusturya kamp kadrosu...
1.07.2022 Fenerbahçe
Mesut Özil'in sözleşmesinde yer alan özel maddeyi açıkladı yer yerinden oynadı!
Mesut Özil'in sözleşmesinde yer alan özel maddeyi açıkladı yer yerinden oynadı! Fenerbahçe ve Mesut Özil'de son dakika! Shkupi ve Tirana ile oynanan hazırlık maçlarında elinde bulunan oyuncularını gören, yeni transferlerin son durumlarını analiz eden Jorge Jesus'un Lemos'u gözden çıkardığı öğrenilirken, Caulker hakkında ise daha son kararını vermediği belirtildi. Mesut Özil'in kadro dışı kararını bozmayan Jesus'un yıldız futbolcuyu tamamen sildiği ifade edilirken, Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen Senad Ok'un Özil'in kontratında hakkında sarf ettiği sözler camiada bomba etkisi yarattı.
28.06.2022 Fenerbahçe
Pereira 1 maç oynatmadan göndermişti! Jorge Jesus da istemedi 8 ayrılık haberi şok etti
Pereira 1 maç oynatmadan göndermişti! Jorge Jesus da istemedi 8 ayrılık haberi şok etti Fenerbahçe haberleri... Gelecek sezonun planlamasına tam gaz devam eden Jorge Jesus'un 8 futbolcuyu gözden çıkardığı, sarı lacivertli yönetimin bu oyunculardan yaklaşık 15 milyon euro'luk gelir elde etmeyi planladığı öğrenildi. İşte Fenerbahçe'de satış listesine konulan o yıldızlar...
24.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Gaziantep FK maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Fenerbahçe - Gaziantep FK maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Trabzonspor'a erken şampiyonluk sevinci yaşatmamak ve ikinci olup Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesi almak isteyen Fenerbahçe, eski teknik direktörü Erol Bulut'un takımı Gaziantep FK ile kozlarını Kadıköy'de paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
29.04.2022 İddaa
Gaziantep FK: 0 - Trabzonspor: 0
Gaziantep FK: 0 - Trabzonspor: 0 Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.
9.04.2022 Trabzonspor
Gaziantep FK - Trabzonspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Gaziantep FK - Trabzonspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Trabzon'daki yoğun sis nedeniyle 1 gün gecikmeyle Gaziantep'e gidebilen Trabzonspor, son haftaların formsuz takımı Gaziantep FK'ya konuk olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
9.04.2022 İddaa
Fenerbahçe'de 5 ayrılık! 'Kendinize kulüp bulun'
Fenerbahçe'de 5 ayrılık! 'Kendinize kulüp bulun' Sezon başında kiralık olarak gönderilen 5 futbolcunun kendilerine yeni kulüp bulmaları için talimat gönderildi.
29.03.2022 Fenerbahçe
Pereira görür görmez 'hemen yollayın' demişti! Erol Bulut tecrübeli futbolcuyu hayata döndürdü...
Pereira görür görmez 'hemen yollayın' demişti! Erol Bulut tecrübeli futbolcuyu hayata döndürdü... Sezon başında Vitor Pereira ile anlaşan Ali Koç, Portekizli teknik adamla anlaşmadan önce yaptığı transfer yüzünden büyük sıkıntı yaşamıştı. Pereira'nın 1 maç oynatmadan gönderdiği tecrübeli futbolcu Erol Bulut'un ellerinde can bulurken, Gaziantep FK'nın Galatasaray'ı 3-1 yendiği maçta alkış toplayan milli oyuncunun gösterdiği performans 90 dakikaya damga vurdu.
23.03.2022 Gaziantepspor
Gaziantep FK: 3 - Galatasaray: 1
Gaziantep FK: 3 - Galatasaray: 1 Alexandru Maxim'in 1 gol ve 2 asistle damgasını vurduğu maçta Gaziantep FK, Galatasaray'ı 3-1'lik skorla mağlup etti.
20.03.2022 Gaziantepspor

Benzer Haber Etiketleri

Caulker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caulker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.