Çatı Adayı

Çatı Adayı

Son dakika çatı adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatı adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatı adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatı Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatı adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 çatı adayı haberi bulunmuştur. Tüm çatı adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset
Özdağ: 6 muhalefet liderinin adayı olmazsa Yavaş'a biz teklif götürürüz
Özdağ: 6 muhalefet liderinin adayı olmazsa Yavaş'a biz teklif götürürüz Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 6 muhalefet partisi liderinin cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı tercih etmemesi halinde teklif götüreceğini belirterek "Zafer Partisi olarak Mansur Bey'e bizim adayımız olmasını teklif edebiliriz" dedi.
10.04.2022 Siyaset
Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te flaş açıklamalar
Muharrem İnce'den CNN TÜRK'te flaş açıklamalar Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Tarafsız Bölge programında soruları yanıtladı. "Cumhur İttifakı’nın yanında değiliz, ortak aday olmamalı" sözlerine yer veren Muharrem İnce, "Erdoğan 50 + 1 alırsa hepimiz gidelim" ifadelerini kullandı.
13.10.2021 Siyaset
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Üçüncü ittifak geliyor...
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Üçüncü ittifak geliyor... Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki yıl kala siyaset gündeminde dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cumhur ve Millet ittifakının yanında üçüncü bir ittifakın seçimlerde yarışacağı ifade edildi. Bu üçüncü ittifakın İYİ Parti, Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti'den ulaşacağı Millet İttifakının ise CHP ve HDP ile yoluna devam edeceği belirtildi.
11.05.2021 Siyaset
Muharrem İnce'den yanıt geldi: İçimizde bir hain var
Muharrem İnce'den yanıt geldi: İçimizde bir hain var İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden kısa bir süre önce telefonla aranarak adaylıktan istifa etmesi istendiği açıklamalarına yanıt veren CHP'li Muharrem İnce, bu telefon görüşmesini yapan meçhul kişiyi hainlikle suçladı. Akşener'in bu kişiyi derhal kamuoyuyla paylaşması gerektiğini ve ittifak içinde bir hainin olduğunu belirten İnce, "O zaman içimizde bir hain var. Bu haini açıklasın, kim? Ben de merak ediyorum" dedi.
12.01.2021 Siyaset
CHP'den 10 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek iddiası! 3 ismi açıkladı...
CHP'den 10 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek iddiası! 3 ismi açıkladı... Memleket Hareketi başlatan ve partileşme yolunda ilerleyen Muahrrem İnce'nin partisine CHP'den 10 vekilin katılacağı öne sürüldü. İddiayı gündeme getiren A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programının şefi Emine Kavasoğlu katılacak üç vekilin de ismini verdi.
12.01.2021 Siyaset
Abdullah Gül'den algı operasyonu!
Abdullah Gül'den algı operasyonu! Partiler 2023 seçimleri için çalışmalara başladı. Ankara kulislerinde seçim hareketliliği başladı. Muhalefet partileri ortak aday çıkarmak için görüşmelere başladı.
20.10.2020 Siyaset
Afrika'yı karıştırdı! Seçim sonuçları...
Afrika'yı karıştırdı! Seçim sonuçları... Afrika Birliği, kıtanın ortasındaki ülkede ortaya çıkan seçim sonuçlarının ertelenmesini istedi. Birlik, siyasi krizin önlenmesi için yüksek seviyeli komisyon göndermeye hazırlanıyor.
18.01.2019 Dünya
Seçiminin galibi: Tshisekedi
Seçiminin galibi: Tshisekedi Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC) 30 Aralık'ta düzenlenen cumhurbaşkanı seçimini Felix Tshisekedi'nin kazandığı bildirildi. Bağımsız Ulusal Seçim Komisyonu tarafından açıklanan geçici sonuçlara göre, 30 Aralık'ta yapılan seçime katılım oranı yüzde 47,56 oldu.
10.01.2019 Dünya
Erdoğan’ın zaferine İstanbul desteği
Erdoğan’ın zaferine İstanbul desteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zaferi kazandıran en önemli il yüzde 50 oy veren İstanbul oldu. AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşık 8 puan gerisinde kaldı. CHP’nin adayı Muharrem İnce ise 2014’teki Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aldığı oya neredeyse tek başına yaklaştı. CHP’den 10 puan yüksek oy alan İnce, partisinin performansını aştı
25.06.2018 Siyaset
İnce oyları artırdı ama ittifak tutmadı
İnce oyları artırdı ama ittifak tutmadı İzmir’de Muharrem İnce yüzde 54 oy aldı. Geçen seçimde CHP’nin İzmir oyu yüzde 46.8’di. 2017 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise CHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun oyu yüzde 58,65 olmuştu...
24.06.2018 Siyaset
MHP'de 50 il ve ilçe başkanı aday adayı oldu
MHP'de 50 il ve ilçe başkanı aday adayı oldu MHP'de 31 il ve 19 ilçe başkanı, 24 Haziran'da yapılacak 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adayı oldu.
6.05.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Her şeyi hoş görebilirim ama...
Başbakan Yıldırım: Her şeyi hoş görebilirim ama... Başbakan Binali Yıldırım, bugün TBMM Genel Kurulunda yaşanan tartışmaya ilişkin, "Ben yalana karşı çok titizim. Her şeyi hoş görebilirim ama gözümün içine baka baka yalan söyleyenlere asla müsamaha gösteremem." dedi.
23.04.2018 Siyaset
AK Parti ve MHP yerel seçimde ‘çatı aday’ formülünü konuşuyor
AK Parti ve MHP yerel seçimde ‘çatı aday’ formülünü konuşuyor Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak hareket etme kararı alan AK Parti-MHP, ittifak görüşmelerini hızlandırdı. Kurulan Milli Mutabakat Komisyonu çalışmalarını kısa sürede genel başkanlara sunulacak. AKP ve MHP'nin, 30 Mart yerel seçimleri için de işbirliğine gitmeyi konuştuğu dile getiriliyor. Bunun için de çatı adayı formülü üzerinde çalışma yapıldığı belirtiliyor. Bu işbirliği netleşirse İzmir, Eskişehir, Muğla, Aydın gibi illerde AK Parti; Adana, Mersin, Karabük, Osmaniye, Manisa, Bartın gibi illerde ise MHP'nin adayları ile öne çıkacağı öne sürülüyor.
28.01.2018 Siyaset
‘Çatı adayı’ yanıtı: Daha erken
‘Çatı adayı’ yanıtı: Daha erken Demokrat Parti’yi ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Çatı aday var mı” sorusu üzerine, “Bu konular görüşülmedi. Çatı aday deniyor, daha erken. Bu aşamada bu tür görüşmeleri yapmayı doğru bulmuyoruz” dedi
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den görülmemiş zafer!
AK Parti'den görülmemiş zafer! AK Parti 16 Nisan referandumuyla beraber girdiği 12 seçimi de kazandı
18.04.2017 Siyaset
İhsanoğlu’na icra şoku!
İhsanoğlu’na icra şoku! Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak gösterilen Ekmelettin İhsanoğlu icralık oldu.
29.09.2021 Gündem
‘Bakanlığın önüne sandalye koyarım!’
‘Bakanlığın önüne sandalye koyarım!’ MHP’li Akşener, Bozdağ’ın kurultay kararıyla ilgili eleştirisine tepki gösterdi: “Bu beyanlar sürerse Adalet Bakanlığının önüne bir sandalye koyarım, hep beraber görürüz ne olur”
29.09.2021 Gündem
CHP 1 Kasım'dan oylarını artırarak çıktı
CHP 1 Kasım'dan oylarını artırarak çıktı CHP, 7 Haziran'da yüzde 24,95 olan oyunu 1 Kasım Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 25,45'e, 132 olan milletvekili sayısını da 134'e çıkardı...
29.09.2021 Gündem
11 ayda iki seçim kaybetti
11 ayda iki seçim kaybetti MHP'nin TBMM Başkanlığı'na aday gösterdiği İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, 11 ayda iki seçim kaybetti.
29.09.2021 Gündem
CHP liderinden flaş yanıt!
CHP liderinden flaş yanıt! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin, cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nu TBMM başkanlığı seçiminin son turlarında destekleyip desteklemeyeceği yönündeki soruyu "Çatı mı kaldı" diye yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Kendisine oy veremeyecek!
Kendisine oy veremeyecek! TBMM Başkan adaylığı için başvuru süresi önceki gece sona erdi...
29.09.2021 Gündem
İlk turda seçilmezse ne olacak?
İlk turda seçilmezse ne olacak? TBMM Başkanlığı seçiminin ilk turu yarın yapılacak. CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayı olan İhsanoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kapısını çalacak.
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu ilk olarak CHP’yi ziyaret edecek
İhsanoğlu ilk olarak CHP’yi ziyaret edecek MHP’nin TBMM Başkan adayı olarak açıkladığı Ekmeleddin İhsanoğlu, destek ziyaretleri kapsamında ilk olarak bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek...
29.09.2021 Gündem
Başkanlık yarışı başlıyor
Başkanlık yarışı başlıyor TBMM Genel Kurulu Meclis Başkanı seçimini yapmak üzere 30 Haziran 2015 Salı günü saat 15...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çatı Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatı adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.