Çarpıcı Açıklamalar

Çarpıcı Açıklamalar

Son dakika çarpıcı açıklamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarpıcı açıklamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarpıcı açıklamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarpıcı Açıklamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarpıcı açıklamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.279 çarpıcı açıklamalar haberi bulunmuştur. Tüm çarpıcı açıklamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
'İnci Taneleri'nin Dilber'i  Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum
'İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum 'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizilerindeki performansıyla hafızalara kazınan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı projede 'Dilber' karakterine haytat veren oyuncu, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.04.2024 Magazin
Galatasaray'da transfer sürprizi! Erden Timur'dan Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino açıklaması
Galatasaray'da transfer sürprizi! Erden Timur'dan Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino açıklaması Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi. Erden Timur'dan transfer sözleri... Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür ve Angelino... Galatasaray Sportif A.Ş. Başkenvekili Erden Timur, sarı kırmızılı takımın şampiyonluk mücadelesi ve transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte merak edilen tüm detaylar...
24.01.2024 Futbol
Belçim Bilgin 40 yaşından sonra ismini değiştiriyor
Belçim Bilgin 40 yaşından sonra ismini değiştiriyor Yılmaz Erdoğan ile boşanan Belçim Bilgin'den çarpıcı açıklamalar: “Artık bana ‘Merhaba Bi’ diyecekler”
24.01.2024 Magazin
Altın fiyatları için rekor rakam! Gram altında makas açıldı, fark 170 liraya çıktı
Altın fiyatları için rekor rakam! Gram altında makas açıldı, fark 170 liraya çıktı Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi. 2024 yılında yeni rekorların kaçınılmaz olduğunun sinyalini veren uzmanlar altının gram fiyatının 3.000 TL’yi göreceğini ve 2000 TL’nin ise artık dip fiyat olacağını savunuyor. Fiyatlar yükselişken Kapalıçarşı altın alış satış arasındaki makas farkı da yeniden 200 liraya doğru yaklaşıyor. İşte 6 Ocak 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları
6.01.2024 Ekonomi
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic'ten çarpıcı açıklamalar: Türkiye'de herkes şokta, tıpkı tüm dünyanın şaşkın olduğu gibi
Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic'ten çarpıcı açıklamalar: Türkiye'de herkes şokta, tıpkı tüm dünyanın şaşkın olduğu gibi Hollanda'nın Ajax takımından sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Sırp yıldız Dusan Tadic, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.
4.11.2023 Fenerbahçe
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan aşkı bitti! Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş!
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan aşkı bitti! Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a yaptığı evlilik haberleriyle gündeme geldi. Nikah masasına oturması beklenen çift, geçtiğimiz günlerde ise yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. İkilin ayrılığı, '2. Sayfa' programına konu oldu. Yayında, Erbil ile Ceylan'ın ayrılığıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı.
3.11.2023 Magazin
Ben yaşlıyım diye karıma istediği erkekle görüşmesi için izin vermiştim... Yine de gizli işler yapıyor!
Ben yaşlıyım diye karıma istediği erkekle görüşmesi için izin vermiştim... Yine de gizli işler yapıyor! ABD'de ekranlara gelen Real Housewives of Potomac adlı reality şov ile adını duyuran Mia Thornton ile eşi Gordon Thornton uzun yıllarıdır magazin gündemini meşgul ediyor. Gordon Thornton TMZ adlı internet sitesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Bunlar arasında en çok konuşulanı da cinsel hayatını sürdürebilmesi ve bu konudaki ihtiyaçlarını giderebilmesi konusunda Mia'ya "yeşil ışık" yaktığını söylemesi oldu.
12.10.2023 Magazin
Cindy Crawford'dan yıllar sonra gelen Richard Gere itiraf!
Cindy Crawford'dan yıllar sonra gelen Richard Gere itiraf! Podyum dünyasının efsane isimlerinden Cindy Crawford, dört yıl evli kaldığı ünlü oyuncu Richard Gere hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı
24.09.2023 Magazin
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı!
Tamer Karadağlı: Kızcağız çok zor şeyler yaşadı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, 2002'de hayatını birleştirdiği kızı Zeyno'nun annesi Arzu Balkan’ı aldattığı için beş yıllık evliliği sona ermişti. Yaşananlardan dolayı pişman olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, her şeyin sorumluluğunu aldığını ve bedelini ödediğini söyledi.
5.06.2023 Magazin
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum'
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum' 1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop, aynı yıl Rafet El Roman'la evlenmişti. Su Elnur (23) ve Şevval Su (20) isminde iki kız çocuğu olan çift, 2003'te boşanmıştı. Eski eşinin sahne aldığı Altın Marka Ödül Töreni'ne katılan Altıntop, şarkıcının yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.05.2023 Magazin
İstanbul'da olası 7.5 büyüklüğünde deprem! İki üniversiteden yeni tsunami senaryosu...
İstanbul'da olası 7.5 büyüklüğünde deprem! İki üniversiteden yeni tsunami senaryosu... İstanbul için beklenen büyük deprem için hazırlıklar devam ederken çarpıcı açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Mega kentte olası bir depremin 7'nin üzerine gerçekleşebilmesi halinde 'çökme' ile gerçekleşecek tsunami senaryosu hazırlandı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi -Cerrahpaşa Üniversitesi iş birliği ile hazırlanan senaryoya göre, denizde 120 kilometre uzunluğunda, 20 kilometre eninde yaklaşık 3 metrelik çökme olacak.
30.03.2023 Gündem
Futbolu bırakan Mesut Özil'den çok özel açıklamalar! Mesut Özil şimdi ne yapacak?
Futbolu bırakan Mesut Özil'den çok özel açıklamalar! Mesut Özil şimdi ne yapacak? Futbolu bırakma kararı alan Mesut Özil, İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'ya özel çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.03.2023 Şampiy10
Altın fiyatları için çarpıcı tahmin geldi! Piyasaların gözü kulağı kritik FED faiz kararında
Altın fiyatları için çarpıcı tahmin geldi! Piyasaların gözü kulağı kritik FED faiz kararında Altın fiyatları rekor seviyelerden sonra düşüşe geçti. 22 Mart 2023 itibarıyla gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları en çok merak edilen konular arasında. Altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün açıklanacak FED faiz kararında olacak Peki ABD Merkez Bankası ne karar verecek? Kritik karar beklenirken altın fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi.
22.03.2023 Ekonomi
Galatasaray'dan Volkan Demirel'e: Hepimizi ağlattın kaptan
Galatasaray'dan Volkan Demirel'e: Hepimizi ağlattın kaptan Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Volkan Demirel'in deprem sonrası yaptığı yardım çağrısıyla ilgili çok önemli ifadeler kullandı.
11.02.2023 Şampiy10
Büyük İstanbul deprem için tarih ve büyüklük verdi: Hareketlenme başladı
Büyük İstanbul deprem için tarih ve büyüklük verdi: Hareketlenme başladı Korkutan Marmara ve İstanbul depremi açıklaması geldi. Son olarak 23 Kasım'da Düzce'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından tekrar "Büyük İstanbul depremi yaklaşıyor mu?" sorusu sorulmaya başlandı. Bu doğrultuda uzmanların açıklamaları merak edilirken Deprem ve zemin mekaniği uzmanı Serhat Durmuş'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Deprem olma ihtimalinin her geçen yıl arttığını ifade eden Durmuş, deprem beklediği zaman aralığını söyledi. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Gündem
Hayal Köseoğlu: Sektörde çok tatsız deneyimlerim var
Hayal Köseoğlu: Sektörde çok tatsız deneyimlerim var Oyuncu Hayal Köseoğlu, önceki gün oyunculuk sektörü hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Köseoğlu, önceki gün ünlü bir kozmetik markasının yeni yıl davetinde boy gösterdi. Davette gazetecilerle bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü isim, sektörde görmek istemediği bir isim olduğunu itiraf etti.
8.12.2022 Magazin
Nazlı Senem Ünal'dan samimi itiraflar: Mine kadar savaşçı değilim
Nazlı Senem Ünal'dan samimi itiraflar: Mine kadar savaşçı değilim Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in ‘Mine’si Nazlı Senem Ünal, Kun Magazin’e verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
1.12.2022 Magazin
Helena Christensen’a ölen sevgilisinin ablasından ağır suçlama!
Helena Christensen’a ölen sevgilisinin ablasından ağır suçlama! En sevilen rock yıldızlarından Michael Hutchence ve o dönemin en gözde mankenlerinden Helena Christensen dillere destan bir aşk yaşadı. Bu peri masalı ise bir gün adamın gencecik yaşında ölmesiyle yarım kaldı. Yaşananlardan 25 yıl sonra yapılan şok bir suçlama ise bize o günleri yeniden hatırlattı.
23.11.2022 Magazin
Celal Şengör deprem ile ilgili ne dedi? İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi?
Celal Şengör deprem ile ilgili ne dedi? İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi? Düzce'de meydana gelen 5,9'luk depreminin ardından uzmanlarda art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Düzce depremi ile ilgili uzmanlar beklenen İstanbul depremini tetiklemeyeceğini görüşünü savunurken en dikkat çekici açıklama ise Jeolog Prof. Dr. Celal Şengör’den geldi. “Bu deprem Kuzey Anadolu fayının hareketinin tüm jeologlar tarafından tam olarak anlaşılamadığının göstergesidir.” diyen Prof. Dr. Celal Şengör, Düzce’nin gerilimini boşalttığını, uzunca bir süre deprem olmayacağı düşünenlerin yanıldığını söyledi. Peki, İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi? Büyük İstanbul depremi ne zaman bekleniyor? Celal Şengör’ün Düzce depremi hakkındaki görüşleri!
23.11.2022 Gündem
Hatayspor'un yıldızı Ognjen Vranjes'ten Volkan Demirel için çarpıcı açıklamalar
Hatayspor'un yıldızı Ognjen Vranjes'ten Volkan Demirel için çarpıcı açıklamalar Süper Lig'de inişli çıkışlı grafik çizen Hatayspor'da forma giyen Vranjes, Yunan basınına açıklamalarda bulundu, teknik direktör Volkan Demirel ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti.
10.11.2022 Hatay Spor
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı!
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı! Şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni bir gelişme yaşandı. Deniz, kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığı iddiasıyla eski eşi Feyza Aktan’dan şikâyetçi olduğu davada ifade verdi. Özcan Deniz ifadesinde, “Feyza Aktan, üstümü başımı parçalamaya başladı. Yüzüme zarar vermek istedi. Kameraları fark ettiğinde ise kendisine saldırmam için beni tahrik etti. Kameralar olmasaydı daha fazla saldırıya uğrayacaktım. Amacım Feyza’nın sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemek” dedi.
3.11.2022 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi!
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi! Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, nişanlısıyla katıldığı galadaki tarzıyla adından söz ettirdi. Kızıl saçları ve vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Fox, ünlü çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetilerek; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çarpıcı Açıklamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarpıcı açıklamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.