Çapkın

Çapkın

Son dakika çapkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çapkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çapkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çapkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çapkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.149 çapkın haberi bulunmuştur. Tüm çapkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı!
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı! Hollywood'un ünlü ve başarılı yıldızı Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı. Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile katıldıkları bir Cadılar Bayramı partisinde samimi anlar yaşarken kameralara yakalandı.
31.10.2023 Magazin
Yalı Çapkını dizisinde Seyran derken Pelin hamile kalıp geri dönüyor! Şaşırtan senaryo değişikliği...
Yalı Çapkını dizisinde Seyran derken Pelin hamile kalıp geri dönüyor! Şaşırtan senaryo değişikliği... Yalı Çapkını dizisinde şaşırtan bir haber geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı diziye Pelin ve Zerrin karakterlerinin geri döneceği açıklandı. Üstelik bomba bir değişiklikle... İddiaya göre Pelin hamile bir şekilde Yalı Çapkını'na geri dönüyor.
17.10.2023 Televizyon
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak!
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak! Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Kurban Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak. Seyirciler Kurban Bayramı’nda müzik, eğlence ve sinema keyfini Kanal D’de yaşayacak.
23.06.2023 Televizyon
En çapkın erkekler bu ülkede cirit atıyor! Türkiye de listede...
En çapkın erkekler bu ülkede cirit atıyor! Türkiye de listede... En çapkın erkeklerin hangi ülkede olduğu sorusu son günlerin en merak edilen konusu oldu. Özellikle Avrupa ülkelerinin listede yer kaplaması bir tesadüf mü bilinmez ancak Türkiye de bu listede kendine yer buldu. İşte en çapkın erkeklerin bulunduğu ülke ve Türkiye'nin sıralamadaki yeri...
18.06.2023 Televizyon
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi!
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı. Irina Shayk bu iddialara yanıt verdi.
12.06.2023 Magazin
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin'
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile barıştığı haberleriyle gündeme gelen ünlü model Irına Shayk, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenmesiyle kafaları karıştırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Shayk, son olarak Formula 1 yarışlarında giydiği kıyafet nedeniyle çok konuşuldu.
9.05.2023 Magazin
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti!
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti! Kalp krizi geçiren usta oyuncu Kazım Akşar 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Magazin
Beril Pozam'dan itiraf geldi: Allah Suna'ya sabır vermiş!
Beril Pozam'dan itiraf geldi: Allah Suna'ya sabır vermiş! Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Seyran'ın (Afra Saraçoğlu) kardeşi 'Suna' karakterine hayat veren Beril Pozam, takipçilerinden gelen sorulara cevap verdi. Güzel oyuncu, hem kendisi hem de dizi hakkındaki itiraflarıyla dikkat çekti.
29.12.2022 Magazin
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin 'Kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu'ya açtığı davada mahkeme, 23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ve fragmanının yayınlanmamasına karar verdi.  Ertaş ailesi kararı alkışlayarak kutlarken yapımcı Uslu, "Babalarının filmini yasakladılar onu alkışlıyorlar" dedi.
16.12.2022 Gündem
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar!
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar! Neşet Ertaş'ın ailesinin avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona girecek Neşet Ertaş filminin yayınlanmasına yasak getirildiğini açıkladı.
14.12.2022 Magazin
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık"
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık" Seversin dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Başrollerinde 'Asya' karakteriyle İlayda Alişan ve 'Tolga' karakteriyle Burak Yörük’ün yer aldığı ‘Seversin’, 26 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölüme Asya'nın Tolga'yı terk etmesi damga vuruyor.
26.09.2022 Magazin
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geliyor.
15.08.2022 Televizyon
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi?
200 milyon dolarlık servetinin sırrı bilinmiyor, Instagram'da 33 milyon takipçisi her adımını takip ediyor, etrafı güzel kadınlarla dolu... Dan Bilzerian evlendi mi? Bütün dünya Dan Bilzerian'ın adını sosyal paylaşım sitesi Instagram aracılığıyla öğrendi. Bunun nedeni de elbette yaptığı paylaşımlardı. Parayı su gibi harcadığı belli olan lüks hayatını milyonlarca takipçisiyle paylaştı yıllarca. Ama Bilzerian ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı bu değildi.
25.07.2022 Magazin
Seversin’in eğlenceli setinden renkli kareler!
Seversin’in eğlenceli setinden renkli kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
19.07.2022 Televizyon
'Seversin' setinde eğlenceli anlar!
'Seversin' setinde eğlenceli anlar! Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin' dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlenceli hikayesi ile her hafta ilgiyle takip edilen dizide, Tolga ve Asya'nın aşkı boyut değiştiriyor ve ikili nişanlanıyor.
5.07.2022 Magazin
Seversin’in çekimlerinden renkli kareler!
Seversin’in çekimlerinden renkli kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
27.06.2022 Televizyon
Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde!
Tolga ve Asya tehlikeli bir oyunun içerisinde! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor.
23.06.2022 Televizyon
Seversin'in çekimlerinden renkli kareler!
Seversin'in çekimlerinden renkli kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
13.06.2022 Televizyon
Seversin, ekran başarısını dijitalde de sürdürüyor…
Seversin, ekran başarısını dijitalde de sürdürüyor… Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Seversin, başarısını katlayarak yükseltmeye devam ediyor.
10.06.2022 Televizyon
Seversin ikinci bölümü ile ekrana geldi!
Seversin ikinci bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geldi.
9.06.2022 Televizyon
Deren Talu, Seversin'e konuk oluyor!
Deren Talu, Seversin'e konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin, yeni bölümü ile 8 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geliyor.
6.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Çapkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çapkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.