Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı
Canlı yayında cinayeti itiraf etti! Ekipler kazdıkça topraktan ceset çıktı Antalya'da polis ekipleri, Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülen motokurye Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ın (26) cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı. Boyacı'nın, arkadaşını olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi.
25.01.2024 Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın ablası canlı yayında itiraf etti gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın ablası canlı yayında itiraf etti gözaltına alındı İş kadını Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu, sosyal medyada canlı yayın yaparken 'kokain içiyorum' itirafında bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.
30.09.2023 Gündem
Canlı yayında itiraf etti!
Canlı yayında itiraf etti! Sinop’ta 18 gün önce otomobil almak üzere yüklü miktarda parayla evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 41 yaşındaki Kemal Taş’ın, birlikte gittiği arkadaşı tarafından parası için öldürülüp araziye gömüldüğü ortaya çıktı...
5.12.2013 Televizyon