Cami Saldırısı

Cami Saldırısı

Son dakika cami saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cami saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cami saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cami Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cami saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 cami saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm cami saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki cami saldırısına kınama
Türkiye'den Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki cami saldırısına kınama Dışişleri Bakanlığı'nca, Limasol kentinde bulunan Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne yapılan kundaklamaya ilişkin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ni (GKRY) kınandı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın tümüyle desteklendiği ifade edildi.
26.08.2023 Gündem
Güney Kıbrıs'taki cami saldırısına Türkiye'den sert tepki!
Güney Kıbrıs'taki cami saldırısına Türkiye'den sert tepki! Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Güney Kıbrıs Rum Kesiminde bir camiiye yapılan saldırı kınanarak, "Bu ve benzeri eylemler sadece Müslümanları hedef almamakta, insanlığın ortak değerlerini tehdit etmekte" denildi.
5.12.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan, GKRY'deki cami saldırısına kınama
Dışişleri Bakanlığı'ndan, GKRY'deki cami saldırısına kınama Dışişleri Bakanlığı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) Limasol kentine bağlı Episkopi köyünde camiye yapılan saldırıyı kınadı.
26.03.2021 Gündem
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan cami saldırısına ilişkin açıklama!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan cami saldırısına ilişkin açıklama! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Bayonne kentindeki cami önünde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, "Cumhuriyet nefreti asla tolere etmeyecek" dedi.
29.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki! 3. Afrika Ülkeleri Dini Liderler Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ruanda Soykırımı'nda hangi sömürgeci devletin parmağı olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Bugün bize silah ambargosu uygulayanlar o günlerde eli kanlı katillere silah verdi. Bugün bize hak, hukuk ve özgürlük dersi verenlerin neredeyse tamamının geçmişinde ya katliam ya işgal ya da sömürgecilikle lekesi vardır" dedi.
19.10.2019 Siyaset
Cami saldırısı, İsveç ile Norveç'i birbirine düşürdü
Cami saldırısı, İsveç ile Norveç'i birbirine düşürdü Norveç Başbakanı Erna Solberg, İskandinavya'da ırkçı grupların merkezinin İsveç olduğunu belirterek, Norveç'in buna karşı önlem alması gerektiğini söyledi.
13.08.2019 Dünya
Almanya'da cami saldırısı!
Almanya'da cami saldırısı! Almanya'nın Hamburg kenti yakınlarındaki Schleswig  kasabasındaki bir camide Kur'an-ı Kerim'i yırtarak tuvalete atan saldırganlar, muslukları çıkarıp sabunlukları kırarak camiye zarar verdi.
5.07.2019 Dünya
"Srebrenitsa soykırımı ile ilgili Avrupa Konseyi'nde anma töreni düzenleyeceğiz"
"Srebrenitsa soykırımı ile ilgili Avrupa Konseyi'nde anma töreni düzenleyeceğiz" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Ayın 11'inde Srebrenitsa soykırımı ile ilgili Avrupa Konseyi'nde anma töreni düzenleyeceğiz. Avrupa Konseyi, bugüne kadar Holokost ve tarihte yaşanan diğer olumsuz gelişmeleri anıyordu. Srebrenitsa soykırımını ilk defa anacak biz de buna katkı sağlıyoruz." dedi.
5.07.2019 Dünya
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi!
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi! İngiliz yayın kuruluşu BBC, Yeni Zelanda'da 49 Müslümanın hayatını kaybettiği katliam için "terör saldırısı" ifadesini kullanmazken, Daily Mirror gazetesi de küçüklük fotoğrafını yayımladığı terörist için "melek çocuk" dedi.
16.03.2019 Dünya
Yeni Zelanda'dan flaş karar: Silah yasalarımız değişecek!
Yeni Zelanda'dan flaş karar: Silah yasalarımız değişecek! Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 49 kişinin yaşamını yitirdiği cami saldırısı sonrası yaptığı açıklamada ülkedeki silah edinme yasalarının değişeceğini söyledi.
16.03.2019 Dünya
Bakan müjde verdi: 2020'ye kadar devlet ödeyecek
Bakan müjde verdi: 2020'ye kadar devlet ödeyecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi. Bakan Varank, “Aralık 2020’ye kadar her alınacak işçinin SGK primlerini biz ödeyeceğiz” açıklamasında bulundu.
15.03.2019 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Zelanda katliamına tepki: Bunu yapanları lanetliyoruz
Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Zelanda katliamına tepki: Bunu yapanları lanetliyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Zelanda'da iki camide yaşanan katliama ilişkin, "Acı bir olay. Bizi derinden yaralayan bir olay. Bunu yapanları lanetliyoruz. Sadece Müslümanların lanetlemesi gerekmiyor. İnsan sevgisi olan, inancı olan herkesin böyle bir olayı lanetlemesi lazım." dedi.
15.03.2019 Siyaset
Yeni Zelanda'daki kanlı cami saldırısı ile ilgili Türkiye'den peş peşe açıklamalar!
Yeni Zelanda'daki kanlı cami saldırısı ile ilgili Türkiye'den peş peşe açıklamalar! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen saldırı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İslam karşıtlığının ve Müslüman düşmanlığının geldiği noktayı göstermektedir" dedi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun da, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki cami saldırılarını en güçlü şekilde kınadığını bildirdi.
15.03.2019 Siyaset
Çavuşoğlu'ndan Hollanda’daki cami saldırısına kınama!
Çavuşoğlu'ndan Hollanda’daki cami saldırısına kınama! Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, “Hollanda'nın Venlo kentinde yapımı süren Tevhid Camii'ne İslam’a hakaret içeren, ırkçı pankart asılmasını kınıyorum. Sofya’daki 523 yıllık Koca Mahmut Paşa Camii’nin bahçesine bar açılması, Atina’daki Fethiye Camii’nde ibadet yasağı aynı ön yargıların tezahürüdür” dedi.
3.09.2017 Siyaset
Almanya'da İslamofobi tavan yaptı!
Almanya'da İslamofobi tavan yaptı! Almanya'da 2017’in ilk çeyreğinde Müslümanlara yönelik 208 saldırı kayıt altına alındı.
4.06.2017 Dünya
Rusya ABD'den Cinah'taki cami saldırısı için açıklama bekliyor!
Rusya ABD'den Cinah'taki cami saldırısı için açıklama bekliyor! Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Pentagon'dan Suriye'nin İdlib kentindeki El Cinah köyünde gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin ölümüne yol açan hava saldırısı ile ilgili açıklama beklediklerini söyledi.
17.03.2017 Dünya
Şok! Camiye saldırıyı ABD üstlendi: El Kaide'yi hedef aldık
Şok! Camiye saldırıyı ABD üstlendi: El Kaide'yi hedef aldık Halep'in Cina köyünde 63 kişinin hayatını kaybettiği hava saldırısı için ABD'den yeni bir açıklama geldi. Hava saldırısı gerçekleştirdiklerini kabul ettiler. ABD saldırıda camideki sivilleri değil El Kaideyi hedef aldıklarını açıkladı.
17.03.2017 Dünya
Kanada'da yine cami saldırısı!
Kanada'da yine cami saldırısı! Kanada’nın Montreal kentinde bir camiye daha saldırı düzenlendi.
17.06.2021 Dünya
Hollanda'daki bazı camiler geçici olarak ibadete kapatılacak
Hollanda'daki bazı camiler geçici olarak ibadete kapatılacak Dört büyük caminin yetkilileri, kararın, Kanada'daki cami saldırısı sonrası güvenlik kaygısıyla alındığını açıkladı
17.06.2021 Dünya
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız
Bakan Uraloğlu: İsrail'in insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2013 yılında basılan ve üzerinde Mescid-İ Aksa ile Sultan Ahmet Cami’nin bulunduğu Türkiye-Filistin ortak pulu, halklarımız arasındaki kardeşliği adeta ölümsüzleştirmiş ve tarihe kayıt düşmüştür. Ve şimdi El Ehli Baptist Hastanesinde yaşanan bu elim hadiseyi tarihe kayıt düşmek adına yeni bir pul daha tasarlıyoruz. İsrail’in bu insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız” dedi.
20.10.2023 Ekonomi
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanması sürüyor. Geçen celse savunma yapmayan Albashır ilk kez savunma yaparak, "Bombayı görünce polisi aradım ama Türkçe bilmiyordum. Bombayı Suriye'den getirdiğimizi söylemiştim ancak böyle bir şey olmadı" diye konuştu.
17.07.2023 Gündem
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Kardeş Filistin halkının meşru mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz
Bakan Çavuşoğlu: Kardeş Filistin halkının meşru mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İşgal altındaki topraklarda yaşayan Filistinli kardeşlerimizin sıkıntılarını dünyanın gündeminde tutmalıyız. Türkiye olarak İİT Zirve Dönem Başkanlığımızda Kudüs'ün statüsünün ve Filistinli sivillerin korunması çabalarına öncülük ettik. Bu konuda BM'de önemli adımlar attık. Kardeş Filistin halkının meşru mücadelesini de desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
16.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cami Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cami saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.