Camgöz

Camgöz

Son dakika camgöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan camgöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını camgöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camgöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camgöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 camgöz haberi bulunmuştur. Tüm camgöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Kanser Derneği'den, Epigenetik Kongresi'ne destek
Türk Kanser Derneği'den, Epigenetik Kongresi'ne destek Türk Kanser Derneği, erken teşhisin hayati önemine vurgu yaparken bu amaçla genlerin potansiyel yatkınlıklarını anlayarak hastalıklara karşı önlem alabilme fırsatını sunan epigenetik alanındaki çalışmaları desteklediklerini belirtti. 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Epigenetik Kongresi'nin önemine dikkat çekildi.
30.08.2023 Gündem
Organize suç örgütü lideri Kurtuluş ve yöneticisi Camgöz Türkiye'ye iade edilecek
Organize suç örgütü lideri Kurtuluş ve yöneticisi Camgöz Türkiye'ye iade edilecek Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İnterpol-Europol Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, haklarında kırmızı bülten çıkarılan Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz'ün, sahte pasaport ile Arjantin'de yakalanmaları sonrası Türkiye'ye iadeleri konusunda yapılan talebin, adli makamlar kabul edildiği duyuruldu.
25.12.2022 Gündem
'Müsilaj 2 Operasyonu; İzmir'de 18 gözaltı
'Müsilaj 2 Operasyonu; İzmir'de 18 gözaltı İzmir'de, Müsilaj-2 Operasyonu kapsamında, 'Camgöz' ve 'Beldekler' çetelerine yönelik operasyonlar düzenlendi. Toplamda 18 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 5 pompalı tüfek ve 3 tabanca ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
30.09.2022 Yaşam
Sırp çete lideri 1.5 milyon euro karşılığında öldürülmüş
Sırp çete lideri 1.5 milyon euro karşılığında öldürülmüş Şişli'de trafikte uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sırp organize suç örgütü elebaşı Jovan Vukotiç'in katil zanlılarıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Vukotiç’in öldürülmesi talimatının Sırp suç örgütü Kavac'ın yöneticisi Radoje Zivkovic tarafından verildiği, cinayetin ise İstanbul'daki iki suç örgütünün 1,5 milyon euroya karşılığında gerçekleştirdiği tespit edildi.
23.09.2022 Yaşam
Bakan Soylu'dan, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesiyle ilgili flaş açıklama
Bakan Soylu'dan, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesiyle ilgili flaş açıklama Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesiyle ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Muhataplarımızla sürekli görüşme halindeyiz. Önümüzdeki mahkemelerden sonra iade edilmelerini bekliyoruz." dedi.
22.09.2022 Siyaset
Türk İnterpol’ü göz açtırmıyor! Mafya tipi suç örgütü liderleri yurt dışında yakalandı
Türk İnterpol’ü göz açtırmıyor! Mafya tipi suç örgütü liderleri yurt dışında yakalandı Türk Polis Teşkilatı'nın yurt içinde mafya tipi suç örgütleri ile yaptığı etkin mücadele, uluslararası alanda da hız kesmeden devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol- Europol Daire Başkanlığınca oluşturulan özel ekip, aralarında Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in de yer aldığı 7 suç örgütü firarisinin bulundukları ülkelerde yakalanmasını sağlarken, bu yıl içerisinde 84 suçlunun da Türkiye’ye iade edilmesini sağladı.
21.09.2022 Gündem
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasına ilişkin, "Uzun zamandan beridir iyi bir istihbari çalışma vardı. Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi” dedi.
3.09.2022 Gündem
Oltasına takılan 3 metrelik köpek balığını tekrar denize saldı
Oltasına takılan 3 metrelik köpek balığını tekrar denize saldı Çanakkale Boğazı'nda tekneyle balık avlayan Hakan Karakaş'ın oltasına yaklaşık 3 metre boyunda boz camgöz türü köpek balığı takıldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Karakaş, ardından balığı oltadan kurtarıp denize bıraktı.
3.09.2022 Yaşam
İzmir’de nüfus müdürlüğündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısı
İzmir’de nüfus müdürlüğündeki operasyona 5 tutuklama: Çete lideri ayrıntısı İzmir'de organize suç örgütüne yardım, rüşvet alıp, vermek ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla aralarında nüfus ve vatandaşlık işleri müdürünün de bulunduğu 5 kişi tutuklandı. Öte yandan geçtiğimiz Temmuz ayında Karadağ'da yakalanan organize suç örgütü lideri Deniz Camgöz'ün üzerinden de, operasyonda tutuklanan şüphelilerden birine ait pasaport çıktığı öğrenildi.
6.08.2022 Yaşam
Marmara'da köpek balığı alarmı! Büyük artış
Marmara'da köpek balığı alarmı! Büyük artış Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ortaya atılan Marmara Denizi'nde köpek balığı popülasyonunda artış yaşandığı iddiası çok konuşuldu. "Artış yaşandığını biz de duyuyoruz" diyen Prof. Dr. Firdevs Saadet Karakulak ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Yemişken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
13.06.2022 Yaşam
CHP'li belediye başkanı hakkında flaş karar!
CHP'li belediye başkanı hakkında flaş karar! CHP'li Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün, liderliğini Binali Camgöz'ün yaptığı iddia edilen suç örgütünün üyesi olduğu iddia edilen 53 sanık ile birlikte yargılandığı davanın son celsesinde sanık ve müşteki ifadeleri tamamlanırken, mahkeme heyeti esasa ilişkin mütalaa hazırlanması için duruşmayı erteledi.
22.04.2022 Gündem
Saros Körfezi'nde yarım tonluk köpek balığı yakaladılar
Saros Körfezi'nde yarım tonluk köpek balığı yakaladılar Çanakkale'de kılıç balığı avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir (49) ve 3 arkadaşı, 3,5 metre boyunda ve yarım ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı yakaladı. Balıkçılar, oltaya takılan köpek balığını 40 dakikada çekebildi.
3.04.2022 Haber
Saros Körfezi'nde yakalandı! Tam yarım ton...
Saros Körfezi'nde yakalandı! Tam yarım ton... Çanakkale'de kılıç balığı avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir (49) ve 3 arkadaşı, 3,5 metre boyunda ve yarım ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı yakaladı. Balıkçılar, oltaya takılan köpek balığını 40 dakikada çekebildi.
3.04.2022 Gündem
Ünlü tatil cennetinde şoke eden anlar! İlk kez görüldü, sürü halindeler
Ünlü tatil cennetinde şoke eden anlar! İlk kez görüldü, sürü halindeler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Filiz, Ortaca ilçesinin Sarıgerme Plajı açıklarında avlanırken görüntülenen köpek balıklarının; denizlerin sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.
13.11.2021 Yaşam
Muğla'da kıyıya 3 metre mesafede köpek balıkları görüntülendi
Muğla'da kıyıya 3 metre mesafede köpek balıkları görüntülendi Muğla'nın Ortaca ilçesinin Sarıgerme Plajı açıklarında avlanan 6 köpek balığı görüldü. Köpek balıklarının kıyıya oldukça yaklaşması görenleri heyecanlandırdı.
11.11.2021 Yaşam
İzmir'de Camgöz çetesine operasyonda 24 tutuklama
İzmir'de Camgöz çetesine operasyonda 24 tutuklama İzmir'de Binali Camgöz'ün liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 34 kişi adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 24'ü tutuklanırken,10'u ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
9.10.2021 Gündem
İzmir'de dev operasyon: 24 kişi tutuklandı
İzmir'de dev operasyon: 24 kişi tutuklandı Elebaşılığını firari Binali Camgöz'ün yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik İzmir merkezli operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye çıkarılan 34 kişiden 24'ü tutuklandı.
9.10.2021 Gündem
Ev hapsindeki iş insanını öldürmüştü! 'Para için yapmadım'
Ev hapsindeki iş insanını öldürmüştü! 'Para için yapmadım' İzmir'de, iş insanı Ahmet Kurtuluş'u elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulduğu dairesinde tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Yener Toğa, mahkeme başkanı tarafından cezaevinde koğuş arkadaşına cinayeti para için işlediğini söylediğinin hatırlatılması üzerine "Paraya ihtiyacım yok. Parayla alakalı bir sıkıntım yok" dedi.
16.03.2021 Gündem
Bodrum'da sahile vurdu! 'Gördüğümde ürperdim'
Bodrum'da sahile vurdu! 'Gördüğümde ürperdim' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sahile 1 metre boyunda, 'camgöz' cinsi ölü köpek balığı vurdu.
1.03.2021 Yaşam
İş insanı Kurtuluş'un cinayetinde kan donduran detaylar...
İş insanı Kurtuluş'un cinayetinde kan donduran detaylar... İzmir'de iş insanı Ahmet Kurtuluş elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulduğu dairesinde Yener Toğa tarafından tabancayla vurarak öldürdü. Mahkemede cinayet için otobüsle İzmir’e gittiğini anlatan Toğa, "Tabancayı belime koydum. Arabadan inince yeleği giyip siteye girdim. Kapıyı çaldım, kendisi açtı. Adres beyanı için geldiğimi söyleyip kimliğini getirmesini istedim. O kimliği getirmeye gittiğinde silahı çıkarıp arkama sakladım. Gelince de ona doğrulttum ve tetiğe bastım.'' dedi.
28.01.2021 Gündem
Camgöz çetesine operasyon! 9 kişi tutuklandı
Camgöz çetesine operasyon! 9 kişi tutuklandı İzmir'de, firari suç örgütü lideri Binali Camgöz'ün talimatıyla çok sayıda kişiyi darbedip, silahla ağır yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 24 kişiden 9'u tutuklandı.
23.01.2021 Yaşam
Şirket kurup 'kişiye özel' drone üreten üniversiteliler seri üretime geçecek
Şirket kurup 'kişiye özel' drone üreten üniversiteliler seri üretime geçecek Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde girişimcilik eğitimlerine katılan 4 arkadaş, şirketlerinin ilk projesi kapsamında yazılımı, donanımı ve tasarımı kendilerine ait "Camgöz MF1" adlı cihaz için patent başvurusunda bulundu.
6.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Haldun Boysan kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet'i Haldun Boysan vefat etti!
Haldun Boysan kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet'i Haldun Boysan vefat etti! Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Haldun Boysan hayatını kaybetti. 'Maria ile Mustafa' adlı dizinin çekimleri için Nevşehir'de bulunan ünlü oyuncu Haldun Boysan kaldığı otelde kalp krizi geçirdi. Acı haber sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Peki, Haldun Boysan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Haldun Boysan'ın hayatı ve oynadığı diziler...
1.09.2020 Gündem
Haldun Boysan Kimdir?
Haldun Boysan Kimdir? Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
31.08.2020 Magazin
Köpek balığının turistlere gösterilmek için öldürüldüğü iddia edildi
Köpek balığının turistlere gösterilmek için öldürüldüğü iddia edildi Antalya'da iki gün önce sahile vuran köpek balığının, balıkçılar tarafından gezdirdikleri turistlere göstermek için öldürülmüş olabileceği iddia edildi.
27.07.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Camgöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camgöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.