Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Son dakika Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız yeni bölüm fragmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 camdaki kız yeni bölüm fragmanı haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız yeni bölüm fragmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak?
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak? Camdaki Kız 78 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri'nin eceli Laz Kızı geliyor. Şarkıcı Ayla'nın canlandırığı Laz Kızı, Hayri'nin sonunu getirecek. Gülcihan'ın öldüğü ve Billur'un Koroğlu konağına gelin geldiği dizide Nalan dışarıda kaldı.
18.05.2023 Televizyon
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi!
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi! Camdaki Kız 77 bölüm 2 fragman yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gülcihan ölüyor. Zaman atlamasından önceki son bölüm olan dizide Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi: "Ben evlenmek istemiyorum, Hayri!"
30.04.2023 Televizyon
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor Camdaki Kız 75 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan'ın eline annesi Feride'den kalan mektup geçiyor. Hayri Nalan'ın kolundan tutarak, "Sen benimsin tamam mı? Ve benim olanın etrafında sağında solunda kimse gezemez" dedi. Nalan ise tüm teslimiyetiyle, "tamam" diyerek adeta ona olan bağlılığını dile getirdi.
14.04.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var!
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var! Camdaki Kız 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri Nalan'a karşı son kozunu kullandı. Nalan'ın Türkan'ın varlığından haberdar olduğu Camdaki Kız son bölüm sonrası Hayri'nin atacağı adım merak konusu oldu. Hayri, Muzo'ya, "Sedat onu yüzlerce kez aldatmışken Nalan ona bin şans verdiyse belki bana da verir" dedi.
31.03.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da itiraflarla dolu bölüm! Camdaki Kız 68. bölümde neler oldu?
Camdaki Kız'da itiraflarla dolu bölüm! Camdaki Kız 68. bölümde neler oldu? Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız 68. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizi her hafta izleyici ekran başına kilitliyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlandığı Camdaki Kız son bölümde neler oldu?
2.03.2023 Televizyon
Camdaki Kız 8. Bölüm Fragmanı! Nalan itiraf ediyor!
Camdaki Kız 8. Bölüm Fragmanı! Nalan itiraf ediyor! Kanal D'nin perşembe akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Camdaki Kız'ın 8. Bölümünde Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor...
29.05.2021 Televizyon
'Dönence' ve 'Ya Çok Seversen'in yayın tarihleri belli oldu!
'Dönence' ve 'Ya Çok Seversen'in yayın tarihleri belli oldu! Birbirinden kaliteli dizileri, eğlence, magazin ve haber programlarıyla her daim izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, bu yaz da yine izleyicinin gözdesi olmaya devam edecek.
16.06.2023 Televizyon
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor!
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor! Camdaki Kız final bölümü fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan ve Sedat tekrar evleniyor. Camdaki Kız kitabında olmayan bu mutlu sonlu finalde ikilinin bir de bebekleri oluyor.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor?
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor? Camdaki Kız 80 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan, Hayri'nin ihanetini hem de kendi ağzından öğreniyor. "Ben başkasına aşık oldum" diyen Hayri'ye tokat yağdıran Nalan yıkılıyor. Laz Kızı'nın gelişiyle dengeler değişti. Peki Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kızı finali nasıl bitiyor?
18.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin' Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm özeti ve 79'uncu bölüm fragmanı...
12.05.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da Hayri'nin Türkan'dan boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak? Her perşembe izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız'ın 76'ıncı bölüm fragmanı ve 75’inci bölüm özeti...
21.04.2023 Magazin
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de!
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan, yarışma programı Yıldız De Bana 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.
7.04.2023 Televizyon
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 73’üncü bölümüyle Total kategorisinde 5,61 reyting ve 14,35 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,46 reyting ve 17,77 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,94 reyting ve 16,58 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
7.04.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Sedat'ın acı günü!
Camdaki Kız'da Sedat'ın acı günü! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 61. bölümüyle AB kategorisinde 7,18 reyting ve 18,65 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde ise 8,15 reyting ve 18,57 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
16.12.2022 Televizyon
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 60. bölümüyle AB kategorisinde 7,99 reyting ve 20,28 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 8,57 reyting ve 18,92 izlenme payı elde ederek perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
9.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı!
Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler olacak? Nalan evi terk edip Hayri'ye mi gidecek? İşte yeni bölüm fragmanı...
5.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız 56. bölüm 2. fragmanı yayında!
Camdaki Kız 56. bölüm 2. fragmanı yayında! Camdaki Kız 10 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan, hamile mi?
7.11.2022 Televizyon
Nalan ve Hayri'ye Sedat şoku!
Nalan ve Hayri'ye Sedat şoku! Camdaki Kız'ın 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız'ın Nalan ve Hayri arasında iyiden iyiye bir yakınlaşma başlar. Sedat'ın onları yakalaması bu bölüme damga vuracak.
17.10.2022 Magazin
Nalan gerçekleri öğreniyor mu?
Nalan gerçekleri öğreniyor mu? Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 14. bölüm fragmanı yayında!
3.10.2021 Televizyon
Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
21.01.2022 Magazin
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı...
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı... Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız, 11. bölümü ile ekrana geldi. İzleyiciden yine tam not alan dizi reytinglerde AB kategorisinde 8.23 reyting, 24.57 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı...
17.09.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız yeni bölüm fragmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.